Žena + puno mlađi muškarac - interesantan odnos

Totalno licemerje i lažno moralisanje. Naročito kad počnu da sam ja mama i tata tom nekom, a sami ne obraćaju pažnju na tudje mame i tate.
Ako se tucaš sa mladjim onda budi spremna da i tvog sina jednog dana tuca starija. Što si ti bolja od te druge?

Uvek spremni da drugoga osude za ono sto i sami rade ili prizeljkuju tajno :lol: a mozda i gore perverzije smisljaju :mrgreen:

Sve mi je jasno srce :aha: niko iskreno da kaze sta on stvarno zeli i miisli ;)

Preplaseni od okoline i da ispadnu cisti i posteni javno sve ovo pisu ;)

A kad ugase PC , pocinju orgije :cepanje:

To su seksualne veze najčešće, za šta zreo?

za bilo sta pa i za sexualnu vezu.....bas on zna pravila i kako da se ogradi....verovatno se i zaljubio cim je dovodi mami i tati na uvid.....missim, sexualne veze su iza zatvorenih vrata, nema upoznavanja sa prijateljima, deljenja intime, rostiljanja....i kratko traju....opisano s pocetka je veza adolescenta sa zrelom zenom.....sto se pravite ludi, ne kapiram....promovisete pedofiliju na ljisu svaki cas i tu pljujete po moralisanju....da malo ima vise morala medju ljudima bilo bi svima bolje.....nego, doslo vreme da se osudjuje brak, veza, porodica a podrzavaju bolesni i besmisleno odnosi.....

za bilo sta pa i za sexualnu vezu.....bas on zna pravila i kako da se ogradi....verovatno se i zaljubio cim je dovodi mami i tati na uvid.....missim, sexualne veze su iza zatvorenih vrata, nema upoznavanja sa prijateljima, deljenja intime, rostiljanja....i kratko traju....opisano s pocetka je veza adolescenta sa zrelom zenom.....sto se pravite ludi, ne kapiram....promovisete pedofiliju na ljisu svaki cas i tu pljujete po moralisanju....da malo ima vise morala medju ljudima bilo bi svima bolje.....nego, doslo vreme da se osudjuje brak, veza, porodica a podrzavaju bolesni i besmisleno odnosi.....

u pitanju je stariji maloletnik
zakonski, nije pedofilija u pitanju
mozda se momak do 17-e razvio pa ima 2m i 90kg - znaci, fizicki zreo muskarac
gde je problem i ako se zaljubio? to je nesto lose? seks sa emocijom odjednom ispade jako losa stvar
da je moje dete u pitanju mene bi manje uzbudila stvar da znam da mi je dete sa starijom osobom prema kojoj ima razvijenu i emociju i da potpuno uziva u tom odnosu, nego da svoju seksualnost svede na prazno neemotivno trpanje - kakva god rupa da je..

:eek: šta lupaš...
svega sam se načitao, al pedofiliju baš i ne videh nešto...

u pitanju je stariji maloletnik
zakonski, nije pedofilija u pitanju
mozda se momak do 17-e razvio pa ima 2m i 90kg - znaci, fizicki zreo muskarac
gde je problem i ako se zaljubio? to je nesto lose? seks sa emocijom odjednom ispade jako losa stvar
da je moje dete u pitanju mene bi manje uzbudila stvar da znam da mi je dete sa starijom osobom prema kojoj ima razvijenu i emociju i da potpuno uziva u tom odnosu, nego da svoju seksualnost svede na prazno neemotivno trpanje - kakva god rupa da je..

Kad bi moj sin trpao neku matoru koku, ja bih mu samo rekao: eeeeeee dokurrca! I ti imaš veliki, pa ne možeš da ga strpaš u klinku :(

kakvo licemerstvo...sve karte su otvorene...sve može, neka jebbe, šeta, priča...samo nemoj da mi je dovodi kući...ni na kafu ni na roštilj, a tek za snajku nikako...

e tu sam vas cekala....tema je o onome od 17 koji svoju zensku od 34 upoznaje sa roditeljima i rodbinom i jos se i pred njima ljubaka.....:zper:...pa sto se kriti ako je sve to tako normalno i uredu?.....:think:

:lol: aha, volela bih vas videti da se to vasem detetu desi i da vam je dovodi kuci na rostilj...missim, koje licemerstvo....:trlja:

E da, da priznam i ja licemerstvo: u životu nisam nikada sam započinjao roštilj i ne trpim više meso. Bio bih pravi licemer da u doba sinovljeve polne zrelosti pečem u stanu na terasi roštilj :dash: Missssim stvarno, koje licemerstvo, užasssss :sad2:

e tu sam vas cekala....tema je o onome od 17 koji svoju zensku od 34 upoznaje sa roditeljima i rodbinom i jos se i pred njima ljubaka.....:zper:...pa sto se kriti ako je sve to tako normalno i uredu?.....:think:

Možda je neka mladolika :flert: Eo, moja kuma, vršnjakinja sa mojom ženom, izgleda cura kao da je deset godina mlađa od mene. Ta neće nikad ostariti sunce ti...

pa ne bi mi dozvolila savest, brate...

Dobro, aj neću se više zezati. Sin da mi dovede snajku, ja ne bih znao nikako drugačije da je gledam nego kao svoje dete. Evo, baš sam pokušao u glavi da predočim sebi celu sliku.

Inače, ovo što moja komšike umnožava, to ona misli osim na tebe, ujedno i na mene :flert: Nemoš ona bez svog komše bre :per:

Komšike, vidi vako: ja kako jednog mog druga, sa tim brojem godina, koje ima ovaj klinac, savetujem, tako bih savetovao i mog sina. Ne smem ti reći ko je taj drugar, ali je naš zemljak. Njemu isto kažem: opamprči ti lepo curu svojih godina. Najslađe je nekim ko te sve razume. I dalje tvrdim da je do plus-minus pet godina ozbiljna veza, a i brak, sasvim korektna stvar. Ekstremi uvek postoje, ali samo neka se deca vole i razmnožavaju.

pa kad sam ja reko da to nije normalno...? :)
nemoj u množini, pa još i mene da svrstavaš među množinu...:)
budi konkretnija...

nije rec o tome sta ti dete ebe iza kulisa da niko ne zna, nego o tome da je ovakva veza opste prihvacena u njegovoj familiji....zato se i ne slazem da je to samo sex i nego da je to i emotivan odnos sto je po meni nenormalno i neprihvatljivo ....

Back