- Poruka
- 5.249
Licemeri. Love mladje a onda ne žele da i druge žene uživaju u čarima divljeg tela mladjeg muškarca.
povraca mi se veruj mi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Licemeri. Love mladje a onda ne žele da i druge žene uživaju u čarima divljeg tela mladjeg muškarca.
Zašto?to je meni u ovim godinama jedini prihvatljiv odnos ...
povraca mi se veruj mikoliko lazu sebe po ceo dan javno
![]()
Totalno licemerje i lažno moralisanje. Naročito kad počnu da sam ja mama i tata tom nekom, a sami ne obraćaju pažnju na tudje mame i tate.
Ako se tucaš sa mladjim onda budi spremna da i tvog sina jednog dana tuca starija. Što si ti bolja od te druge?
Zašto?
To su seksualne veze najčešće, za šta zreo?
za bilo sta pa i za sexualnu vezu.....bas on zna pravila i kako da se ogradi....verovatno se i zaljubio cim je dovodi mami i tati na uvid.....missim, sexualne veze su iza zatvorenih vrata, nema upoznavanja sa prijateljima, deljenja intime, rostiljanja....i kratko traju....opisano s pocetka je veza adolescenta sa zrelom zenom.....sto se pravite ludi, ne kapiram....promovisete pedofiliju na ljisu svaki cas i tu pljujete po moralisanju....da malo ima vise morala medju ljudima bilo bi svima bolje.....nego, doslo vreme da se osudjuje brak, veza, porodica a podrzavaju bolesni i besmisleno odnosi.....
za bilo sta pa i za sexualnu vezu.....bas on zna pravila i kako da se ogradi....verovatno se i zaljubio cim je dovodi mami i tati na uvid.....missim, sexualne veze su iza zatvorenih vrata, nema upoznavanja sa prijateljima, deljenja intime, rostiljanja....i kratko traju....opisano s pocetka je veza adolescenta sa zrelom zenom.....sto se pravite ludi, ne kapiram....promovisete pedofiliju na ljisu svaki cas i tu pljujete po moralisanju....da malo ima vise morala medju ljudima bilo bi svima bolje.....nego, doslo vreme da se osudjuje brak, veza, porodica a podrzavaju bolesni i besmisleno odnosi.....
u pitanju je stariji maloletnik
zakonski, nije pedofilija u pitanju
mozda se momak do 17-e razvio pa ima 2m i 90kg - znaci, fizicki zreo muskarac
gde je problem i ako se zaljubio? to je nesto lose? seks sa emocijom odjednom ispade jako losa stvar
da je moje dete u pitanju mene bi manje uzbudila stvar da znam da mi je dete sa starijom osobom prema kojoj ima razvijenu i emociju i da potpuno uziva u tom odnosu, nego da svoju seksualnost svede na prazno neemotivno trpanje - kakva god rupa da je..
ja bi mu reko...ako sine, jebbi, uči se...samo nemoj da mi je dovodiš kući za snajku...
to ti pričam...Pa greota da dovodi u kuću nešto što je i ćale pamprčio![]()
aha, volela bih vas videti da se to vasem detetu desi i da vam je dovodi kuci na rostilj...missim, koje licemerstvo....
![]()
aha, volela bih vas videti da se to vasem detetu desi i da vam je dovodi kuci na rostilj...missim, koje licemerstvo....
![]()
to ti pričam...
takođe je greota da ćale ima kojekake misli povodom snajke...![]()
kakvo licemerstvo...sve karte su otvorene...sve može, neka jebbe, šeta, priča...samo nemoj da mi je dovodi kući...ni na kafu ni na roštilj, a tek za snajku nikako...
![]()
e tu sam vas cekala....tema je o onome od 17 koji svoju zensku od 34 upoznaje sa roditeljima i rodbinom i jos se i pred njima ljubaka........pa sto se kriti ako je sve to tako normalno i uredu?.....
![]()
e tu sam vas cekala....tema je o onome od 17 koji svoju zensku od 34 upoznaje sa roditeljima i rodbinom i jos se i pred njima ljubaka........pa sto se kriti ako je sve to tako normalno i uredu?.....
![]()
Pa to ti ne gine, šta god sin dovo ukuću
Priznaj!![]()
pa ne bi mi dozvolila savest, brate...
pa kad sam ja reko da to nije normalno...?
nemoj u množini, pa još i mene da svrstavaš među množinu...
budi konkretnija...