Žena od brata...

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.744
Pozdrav dragi forumaši sa krstarice, kako ste? Šta radite?

E ovako... imam jedan ozbiljan problem...

Naime, primjećujem da me muva žena od brata.. ne rođenog...ali smo baš bliža rodbina.. i ne znam šta da radim...

Ona je starija od mene par godina, u braku su 6 godina i imaju troje djece i vidim da su upali u neku monotoniju i vjerovatno moj brat nije toliko posvećen njoj, ne znam, vidim da nema te strasti kao nekad, valjda to ide tako poslije troje djece... bilo je par situacija u kojima mi je bilo baš neprijatno, jer često idem kod njih, družimo se i tako... primjećujem njene poglede... u zadnje vrijeme je počela i neke poruke da mi šalje..

kako da reagujem, dajte neke savjete... vidim da me ona želi... a i ona je meni privlačna, baš izgleda seksi... a i ja volim milf... šta da radim, jeste li nekada bili u sličnoj situaciji?

ajde pomognite, znam da ste najpametniji i da sve znate...

Poslednja izmena:

GIF by Entertainment Tonight

A znam ali posle će te možda ona kriviti da je prevarila muža jer si je obmanuo, znaš. Tako nešto će ispasti na kraju jer sve se one na kraju vraćaju muževima i deci.
Ne znam, pokušaj nekako da se udaljiš od nje. Pa kako bude. Ali opet, bolje je brata da zadržiš.
Ma nisam ja nju ništa obmanuo nego ona mene konstantno napada, zadnji put je stavila ruku na moju nogu ispod stola, da oprostiš ispipala mi je vojnika... ja se napalio baš... računam kad tad nisam pukao, valjda ću i sad da se suzdržim... vidjeću da se udaljim od nje..

Ma nisam ja nju ništa obmanuo nego ona mene konstantno napada, zadnji put je stavila ruku na moju nogu ispod stola, da oprostiš ispipala mi je vojnika... ja se napalio baš... računam kad tad nisam pukao, valjda ću i sad da se suzdržim... vidjeću da se udaljim od nje..
Udalji se, ne igraj se. Nađi neku lepšu i zgodniju od nje i brzo će te proći. Veruj mi na reč.

Hvala brate na savjetu. Jesam li ja loš čovjek što uopšte pomišljam na to.:confused:...kakvo sam ja 💩 od čovjeka... da li se desilo još nekome nešto slično... :(
Nema na čemu.
Nisi loš čovek, svakome se otmu misli i maštarije.
Dešavalo se meni nekoliko puta i svaki put sam se udaljio i odbijao ponude da dođem kod prijatelja u kuću, koji su mi kao braća.
Na kraju prijateljstva su ostala a ženske se ispalile.

Back