Zena - nezniji i inferiorni pol

ucencovjek

Ističe se
Poruka
2.861
Da li je dobro za zenu da se pomiri sa svojom inferiornoscu i prepusti sve muskarcu ?

Kolko su takve zene pasivne ustvari i kolko njihovi zivoti time zavise od drugih ?

Era virtuelne tehnike i brendova-trendova je donela odredjenu uslovljenost za definisanje musko-zenskih odnosa.Zene znaju da potrose brdo para,vremena,zivota na preopterecenost raznim stereotipima i zacrtanim modelom kako treba da izgleda i da se ponasa zena ...Da li je to mozda prevelik jaz izmedju stvarnosti i njihovih navika ?

Sta bi zena trebala da preduzme da olaksa zivot i sebi i muskarcima i da pocne da se oseca svoja na svome,tj.da odjebe ono sto se od nje kao ocekuje i sta se podrazumeva ?

Kolko vi razmisljate o sebi kao individui koja ima svoje "JA" ? ;)

Kolko su takve zene pasivne ustvari i kolko njihovi zivoti time zavise od drugih ?

7d3eff4da8380899f4f05a220e4376a3.jpg

meni su ekstra aktivne ovakve zene :rumenko:
Da li je dobro za zenu da se pomiri sa svojom inferiornoscu i prepusti sve muskarcu ?
full_wenn3273066.jpg

mada danas cak i kada ovako izgledas ne treba nikome da se prepustas
sta ti je iskreno i posteno drustvo:rumenko:

ja vam prepushtam da dumate o neznosti i inferiornosti uz znak (ne)jednakosti

inache, ove na slichkama, sve same kosti :lol:

- - - - - - - - - -

i pu , stvarno su ruzne, ozb :lol:

- - - - - - - - - -

a kad zena kaze za zenu da je ruzna il je booljomorna ili surovo iskrena :zkez:

Meni je super to što one prate trendove i kupe sve fore kosmopolitana (kako već), to ti umnogome olakšava život...

I ja podržavam to što se one upinju i takmiče sa muškarcima, hoće da rade, šta li već, meni bi bilo kriminalno da neće da radi i da po ceo dan sedi kod kuće... Zamisli, odeš na posao ona je tu, dođeš sa posla ona je tu, šta god uradiš ona je tu, samo zakera i zvoca i jaše tebi po grbači jer nema kome drugom... Tako da, samo ti to upregni blago nama.

Era virtuelne tehnike i brendova-trendova je donela odredjenu uslovljenost za definisanje musko-zenskih odnosa.Zene znaju da potrose brdo para,vremena,zivota na preopterecenost raznim stereotipima i zacrtanim modelom kako treba da izgleda i da se ponasa zena ...Da li je to mozda prevelik jaz izmedju stvarnosti i njihovih navika ?

Sta bi zena trebala da preduzme da olaksa zivot i sebi i muskarcima i da pocne da se oseca svoja na svome,tj.da odjebe ono sto se od nje kao ocekuje i sta se podrazumeva ?

zena je cvet koji treba zalivati i ne treba nista da radi osim sexa,eventualno tu malo oko kuhinje da se bakce i vesa,ok moze i platu da donese u kucu eto toliko:heart:

To su posebni tipovi zena, kojima je mozak krupan deficit sto otezava njihovu egzistenciju.
Kako razmisljam o sebi?
Ne pratim trendove, modele koji se namecu, jer se u svakom aspektu jednog drustva namecu neki modeli koje ovcice treba da slede.
A posto izgleda nisam poslusna , bela ovcica , onda ispadam crna ovca jer ne zelim da podlegnem mnogim stvarima (sto ja vidim kao iskusenja).
Za mene je u trendu (aktuelno) ono sto se meni dopada, a ne sto mi se servira, pa makar to bilo i pre trideset godina , ne vazno da li je rec o muzici, garderobi, vrednostima, ponasanju, modi i slicno.
Ne osecam se nista manje inferiorno u odnosu na muskarce (jedino ako to zazelim u pojedinim momentima:mrgreen:), nista ne prepustam nikome i nicemu , oslanjam se iskuljcivo na sebe i one koje volim i znam da su mi najveca podrska. Stojim cvrsto na zemlji, a to ponekad i zaboli jer je realnost realnost, nije laka, ali se zrelost i jacina necijeg karaktera ogleda u izdrzljivosti i prihvatanju necega sto se ne zove iluzija.

sve je vise muskaraca koji se samo tako zovu

sve je vise muskaraca koji se samo tako zovu

Zene poodavno nisu vise nezniji pol.Cast retkim izuzetcima koje nisu podlegle stereotipima.A nisam primetio da su nesto inferiorne.

Daj ima jos zena inferiornih i preosetljivih nemojte me zezati sad... :rumenko:

ne kazem da se situacija nije promenila,ali i dalje zene ocekuju od muskarca sto su nekad ocekivale,cak i ako je spoljsanost skroz drugacija,licemerni smo mi postali malo previse... :think:

Daj ima jos zena inferiornih i preosetljivih nemojte me zezati sad... :rumenko:

ne kazem da se situacija nije promenila,ali i dalje zene ocekuju od muskarca sto su nekad ocekivale,cak i ako je spoljsanost skroz drugacija,licemerni smo mi postali malo previse... :think:

Ima
Jel imas koji primer?

I zene su licemerne, varas se ako mislis da su se muskarci nesto promenili drasticnije u odnosu na zene.
Zapravo ceo svet se izopacio, posebno omladina. Svaka cast izuzecima :hvala:

Ima
Jel imas koji primer?

Imam,al ne bi javno ;)

I zene su licemerne, varas se ako mislis da su se muskarci nesto promenili drasticnije u odnosu na zene.
Zapravo ceo svet se izopacio, posebno omladina. Svaka cast izuzecima :hvala:

Zene su prvenstveno licemerne ,nema vise zenske strpljivosti cini mi se,sve bi one odma sve i pare i srodnu dusu ... Al u dubini zenske duse se jos kriju one prave vrednosti :) ,zavisi u cije ruke padnu ... :per:

А откуд та идеја да су жене увек биле нежнији пол? Пфф, па у стара времена жена је била рамбо која сече дрва у шуми, тек тамо у 18. веку почиње то кењање о романтици, нежности, пицки материни. То вам бре испирају мозак са Запада као што увек испирају, некада са нежном женом која се ложи на романтику, а сада почињу ове што дижу тегове и самосталне су по питању новчаника.

Да не причам о развоју религије током људске историје где смо прво имали богиње, где је владао матријархат јер су жене владале пољопривредом и домаћинством и где су биле суровије од било којег Зевса, Перуна који баца муње и громове. Касније када се почела ценити мушка снага, а не паприка и парадајз поред сојенице и земунице, опада женски утицај и јављају се нови сада мушки богови пуни љубави, нежности и елана :zaljubljena:

7d3eff4da8380899f4f05a220e4376a3.jpg

meni su ekstra aktivne ovakve zene :rumenko:

full_wenn3273066.jpg

mada danas cak i kada ovako izgledas ne treba nikome da se prepustas
sta ti je iskreno i posteno drustvo:rumenko:

И шта је ово испод леб му пољубим, ни не личи на женско. Ајд ово горе је друга прича, ал шта је са овим жгољавим на штиклама што су равне ко даске и шљашти им лице ко у свеца од пудера или чега већ, мислим на ову у средини.

А откуд та идеја да су жене увек биле нежнији пол? Пфф, па у стара времена жена је била рамбо која сече дрва у шуми, тек тамо у 18. веку почиње то кењање о романтици, нежности, пицки материни.

Ideja za nezniji pol nema otkud da dolazi,ocigledna je po gradji jedne zene.Nisu ni muskarci manje senzitivni samo sto je muska osetljivost drugacije prirode.

Пфф, па у стара времена жена је била рамбо која сече дрва у шуми, тек тамо у 18. веку почиње то кењање о романтици, нежности, пицки материни.

Ovo prvi put cujem za ramba :eek:
Nisam takodje znao da je romantika nastala u holivudu ? :lol:

Back