Žena koju sam voleo

Ne, ne....ustajanje je jedna stvar, ali kad neko padne ili lezi , taj je odmah pijanac za zene i to okrece glavu odmah od njega...
Jos ako je kisica, pa to nema sanse da mu pomognu...
Ajd za pomoc, nego i kad pomazes gledaju te kao budalu ili debila...

Za ustajanje u prevozu, tu ne kazem, ustaju....vise nego klinkice, jer tu vazi pravilo ustaje ona koja nema smart fon...

Nemoj da se busas, svasta se desava...
Ovo su zene u BG, priznajem da u malim sredinama stvarno zene hoce da pomognu i narocito starije imaju ono zbog cega i postujem zene...
U BG su zene telekomunikacioni i egocentricni entiteti...imaju svoje zatvorene svetove i to je to...

Ako ih posmatras u silikonskoj dolini moguce, ali nije verovatno.
Jedino gde mozes ovo da primenis su par mesta u gradu gde ne zive zive zene
nego ikone koje su zaduzene da vladaju i nemaju vremena da ga trose na sitnice.
Ja zaista ne znam ni jednu iz tvog opisa.

- - - - - - - - - -

Cak ni Sadjanke nisu takve iako su najgore od sve dece.

Poslednja izmena:
Da vidimo. Zena koju sam voleo.

Proslo je puno zena, ali dve su ostavile najvise traga, ne negativnog vec pozitivnog. Prva je bila kratka, ali burna, a druga je supruga od koje sam se razveo. Prva je bila decacka, druga ljubav odraslog muskarca. Verovatno da cu se po stare dane pokajati, jer ne mogu da kazem da ne pomislim na nju.

Poslednja izmena od moderatora:
Da vidimo. Zena koju sam voleo.

Proslo je puno zena, ali dve su ostavile najvise traga, ne negativnog vec pozitivnog. Prva je bila kratka, ali burna, a druga je supruga od koje sam se razveo. Prva je bila decacka, druga ljubav odraslog muskarca. Verovatno da cu se po stare dane pokajati, jer ne mogu da kazem da ne pomislim na nju.
zar ti ne rece skoro da si u sretnom braku?

Poslednja izmena od moderatora:
spam i vredjanje su neizostavni deo svakog odnosa. Recenzija svega ruznog posmatracu sa strane je vestacko ulepsavanje mrtvaca, tako da ova prociscena diskusija lici na mudroproseravanje o stvarima o kojima se samo cuti udvoje.

Ako krenes u ponovno krecenje sobe odnosa sa nekim, ne kreci se nikad drugom bojom vec zajednicki istom kao prvi put da bi posao bio brze i bolje uradjen... Jer ako jedan gletuje, krech i finisira a drugi samo donese farbu i kaze sebi to je moj doprinos, to je odnos na nivou plati pa yebi. Zato sluzi i psovka, shamarcina ili eruditivna splacina da bi razbudili emotivno uspavane lenjoguze.

Tako ja dozivljavam ovo prociscavanje teme koja je sada sterilna i lisena bilo kakve emotivnosti ucesnika.

da se ne zavaravamo, svaki odnos sa simpatijama, zaljubljenoscu ili cak ljubavlju ima shablonizirane stepene od poznanstva preko flerta, emotivne otvorenosti, bajki da su bas on ili ona pomogli da on ili ona budu bolji covek...sve to cementirano poklonima, putovanjima ili posebnim izlascima, da bi zavrsili u krevetu gde ona trazi da je tretira kao qurwu od 20 evra. Zato treba voleti zene.

Postoje naravno i sudbinske veze koje traju bez obzira na sve, a traju samo iz razloga sto nikad nisu ni zapocele kako treba. Ali to je posebna prica za posebne trenutke.

Svako dobro, nadam se da cete me sada udostojiti banom kako sam vas vise nego kulturno zamolio.

spam i vredjanje su neizostavni deo svakog odnosa. Recenzija svega ruznog posmatracu sa strane je vestacko ulepsavanje mrtvaca, tako da ova prociscena diskusija lici na mudroproseravanje o stvarima o kojima se samo cuti udvoje.

Ako krenes u ponovno krecenje sobe odnosa sa nekim, ne kreci se nikad drugom bojom vec zajednicki istom kao prvi put da bi posao bio brze i bolje uradjen... Jer ako jedan gletuje, krech i finisira a drugi samo donese farbu i kaze sebi to je moj doprinos, to je odnos na nivou plati pa yebi. Zato sluzi i psovka, shamarcina ili eruditivna splacina da bi razbudili emotivno uspavane lenjoguze.

Tako ja dozivljavam ovo prociscavanje teme koja je sada sterilna i lisena bilo kakve emotivnosti ucesnika.

Nije lako pričati o emocijama...pa ni ti na kraju krajeva nisi ništa konkretno rekao o toj jednoj, svi pričaju uopšteno, pažljivo, hodaju ko po jajima
kad su emocije u pitanju..a oni koji i nešto kažu, razvodne priču na par komada voljenih i misle da su se time negde zaštitili od neke..možda osude ili podsmeha
što im je jedna žena pomrsila konce?
Zanimljivo je to, vrlo..

- - - - - - - - - -

..ja sam bar iskrena kad kažem "pojma nemam" jer ima drugih, ima boljih ali nebo zna...:lol:

Nije lako pričati o emocijama...pa ni ti na kraju krajeva nisi ništa konkretno rekao o toj jednoj, svi pričaju uopšteno, pažljivo, hodaju ko po jajima
kad su emocije u pitanju..a oni koji i nešto kažu, razvodne priču na par komada voljenih i misle da su se time negde zaštitili od neke..možda osude ili podsmeha
što im je jedna žena pomrsila konce?
Zanimljivo je to, vrlo..

- - - - - - - - - -

..ja sam bar iskrena kad kažem "pojma nemam" jer ima drugih, ima boljih ali nebo zna...:lol:

A sto je ta jedna imala potrebu da mrsi?

A sto bi jedna bila jedina, kad uvek ima bolja?

Ako je vec mrsila konce, zar joj nije isteklo vreme?

- - - - - - - - - -

Ponovicu " Da bi neko dozvolio sebi da mu jedna zena bude fatalna,

mora da se odrekne dela mozga koji sluzi za razmisljanje"

Ovo zato da ne vidi zasto je fatalna i zasto nije tu gde treba da bude.

A sto je ta jedna imala potrebu da mrsi?

A sto bi jedna bila jedina, kad uvek ima bolja?

Ako je vec mrsila konce, zar joj nije isteklo vreme?

- - - - - - - - - -

Ponovicu " Da bi neko dozvolio sebi da mu jedna zena bude fatalna,

mora da se odrekne dela mozga koji sluzi za razmisljanje"

Ovo zato da ne vidi zasto je fatalna i zasto nije tu gde treba da bude.

Slazem se sa tim. Zato sam i bio postavio temu da li se pametni muskarci zene.

Eto ja se opametih. :D

Back