Zena koju sam mrzeo!

Naslov je veoma jasan,ali ne zelim da pisemo o tome.

Kada su vam se otvorile oci da su zene prevrtljive?

pa ona ludaca sto je kao fol bilo bas briga sve cool , pa posle pricala svasta o meni , pa mi pretila batinama od novog decka , pa me proganjala ,cimala nocima, bacala ukosnice pored vrata , pa slala neke da se kriju po zbunovima , pa biciklom slala drugarice u izvidnicu pa zevaju u stranu pa udare tockom u kamen pa se polome...
u principu mrzim dileje , pomiri se sa tim ,crkavaj sama , i cao

pa ona ludaca sto je kao fol bilo bas briga sve cool , pa posle pricala svasta o meni , pa mi pretila batinama od novog decka , pa me proganjala ,cimala nocima, bacala ukosnice pored vrata , pa slala neke da se kriju po zbunovima , pa biciklom slala drugarice u izvidnicu pa zevaju u stranu pa udare tockom u kamen pa se polome...
u principu mrzim dileje , pomiri se sa tim ,crkavaj sama , i cao

Najveci poraz za zenu je da posle svega ostanes ravnodusan prema njoj. One se hrane mrznjom, ali ravnodusnost je ravna njenom nepostojanju.

proslo.jpg

Naslov je veoma jasan,ali ne zelim da pisemo o tome.

Kada su vam se otvorile oci da su zene prevrtljive?

ne valja mrziti nikog...nije to zdravo osjećanje, i izaziva razne boleštine...
samo se debelo razočaraš, dobiješ nagon za povraćanjem, i vremenom zaboraviš, i to je sve...to je ono prihvatljivo, za duhovno, i fizičko zdravlje...a yebeš mržnju, tako samo možeš sebe da upropastiš...

Mržnja je iskrena. Intezitet je bitan. Najprotije, a ujedno i najkomplikovanije osećanje.
Mržnja je i nemoć i moć u istom mahu. Mržnja je samo drugo lice na novčiću ljubavi i zato se ne treba kockati osećanjima.

Back