Жена-кеса

prevrne mi se zeludac kad vidim ove nase namontirane kako tegle u plasticnim kesama masne papirne kese sa burekom,ili neko smrdljivo seljacko povrce poput pasulja i luka
hajde kad npr ima neki mango u gospodskoj kartonskoj kesi to nekako i mogu da razumem
ili avokado,nar,sta znam,ili u krajnjem slucaju paradajz(ali samo ceri,ovi veliki domacinski bljak)
na to bi trebalo da se placaju kazne
jer te kese zagadjuju planetu,mada naravno mi znamo da je kazna zbog ruznoce kese,ali to ne moze da se upise u zakon
drugo za tegljenje,pa zene uzmite auto,a ako nemate onda narucite neki luksuzniji taksi
tako bi ova pojava nestala,nadam se
ja nosim samo lv tasne jer nisam tako bogata da kupujem chloe,ali posto sam student nadam se da mi se oprasta

Ma mi smo uvek ribe :manikir:, i sa kesom, i sa torbom, i bez kese. Mi prosto uvek zračimo. Žena za sva vremena :heart:.
A ti si Tijana ili-ti Anabel Lee, a? ;):zper:
Увек сам се трудила када ходам, да ми обе руке,
буду слободне.
Чак што више жеља ми је била и када путујем да ни једну једину
торбу не вучем са собом.

Како је лепо бити СЛОБОДАН,...све те кесе, торбе,
кофери у рукама спутавају,...донекле и понижавају,
подсећају на теглећу животињу.

Зато мислим да жена заиста треба на све начине да избегава
све те кесе!

.
I meni je želja da se bar jedan dan vratim sa posla ili odem na isti bez ijedne fascikle, kese, papira...
P.S. Dosta mi je i ova moja skupocena Luj Vitton torba... :manikir:
Ne znam jel ovo trebalo da bude duhovito...ali meni je malo tuzno sto vecinu ljudi savrseno zabole sta ce biti sa planetom nakon sto njihovo cenjeno dupe ode "na onaj svet"
A možda ljudi imaju malo bitnije probleme od ebene planete... :think:
Јесте. Свака жена која држи до своје слободе, достојанства и естетике треба да има по једног црнца који ће да иде иза ње и носи леб, млеко, јогурт, кило паприка, кило лука, пола киле сира, банане, кило јабука и 700 грама свињских шницли....и све остало што иначе жене-кесе носе из набавке...
Šta će ti crnac, valjda imaš muža koji može i sposoban je da ode u nabavku... ;):mrgreen:

Šta će ti crnac, valjda imaš muža koji može i sposoban je da ode u nabavku... ;):mrgreen:

Па, видиш, Марице, 10 година га нисам имала, а нисам ни имала пара да купим црнца носача...:roll:...тако да сам морала сама да се бламирам и да радим тај понижавајући посао ношења кеса из продавнице.:sad2:
Док сам била дете и девојка такође сам ишла у набавку као и остали укућани, док сам студирала у набавку сам ишла са цимеркама, док сам била удата углавном сам долазила раније са посла од мужа, тако да није било логике да чекам до 5 поподне да би се купио хлеб или млеко, ако ја већ стижем у 1.... Дакле, ја сам једна неслободна жена без достојанства...:mrgreen:

(Узгред, много више од естетике, мене брине екологија, тако да кесе узимам само када идем у набавку директно с посла, а иначе носим цегер или платетну кинеску торбу....то је тек балмажа и понижење! :manikir:)

Па, видиш, Марице, 10 година га нисам имала, а нисам ни имала пара да купим црнца носача...:roll:...тако да сам морала сама да се бламирам и да радим тај понижавајући посао ношења кеса из продавнице.:sad2:
Док сам била дете и девојка такође сам ишла у набавку као и остали укућани, док сам студирала у набавку сам ишла са цимеркама, док сам била удата углавном сам долазила раније са посла од мужа, тако да није било логике да чекам до 5 поподне да би се купио хлеб или млеко, ако ја већ стижем у 1.... Дакле, ја сам једна неслободна жена без достојанства...:mrgreen:

(Узгред, много више од естетике, мене брине екологија, тако да кесе узимам само када идем у набавку директно с посла, а иначе носим цегер или платетну кинеску торбу....то је тек балмажа и понижење! :manikir:)

Sram te bilo... misliš da se crnac može kupiti... rasisto... :evil: ceger i platnenu torbu ne smem ni da pominjem...:sad2:

Smokvice, sigurna sam da crnac moze i da kosi i da vodu/kesu nosi...;)
Iskustvo progovara iz tebe... :lol:
a u čemu da nosim hrpu namirnica koje kupim u Maxiju...?
:think:
Čemu hrpa namirnica...:manikir::think: sem ako ne planiraš da kuvaš, pa još za nekoga...:eek: što dalje implicira da postoji muškarac u tvom životu... što dalje implicira da ne postoji realna potreba za nošenjem kesa... ;):mrgreen:

a u čemu da nosim hrpu namirnica koje kupim u Maxiju...?
:think:

...не брини, када ти кренеш са кесама, сви "црнци" овог Света ће
пасти на колена пред тобом и просто се отимати који ће да понесе
те твоје препуне кесе, ахм, нисам сигурна да ли ће то исто да се деси
и оним маторијим женама-кесама;)

.

...не брини, када ти кренеш са кесама, сви "црнци" овог Света ће
пасти на колена пред тобом и просто се отимати који ће да понесе
те твоје препуне кесе, ахм, нисам сигурна да ли ће то исто да се деси
и оним маторијим женама-кесама;)

.

Наравно да неће.
Маторе жене-кесе не треба ни да живе, а камоли да имају каваљере-кесе!

Ла-пот!

Back