Zena kao luksuz

E pa za Kizu ne sumnjam. On je prava riznica mudrosti i neiscrpni izvor iskustava u međuljudskim odnosima, a posebno je važno istaći kakav je to doktor za žene. Bravo Kizane, iako te nema hvala Bogu, tvoj debilni eho odzvanja forumom. Da ne bi tebe, ovi neuki ne bi znali da prepoznaju polovnjaču.

Da se vratim na temu: nemam pojma kako je tim muškarcima, nikad nisam bila muško.
Ako se dobro secam korisnik Svinjska radost je bio muskarac.
Sto se Kizinih prica tice meni su smesne da budem iskren i zbog toga ih i volim.
Postavio sam par tema o njemu, ovo je jedna. Najbolja tema je ona o tome da je nemoguce odbraniti novcanik od zena.

svinjica se uzburkala, moze da napise gadosti jer ima pusy pass (inache belog pranja smrdljivi novchanik od sto pregrada) kod moderacije pa ne sme da se uzvrati aproprijatno. to joj je greska. strpljenje je majka i chifut.

Sta mislite, koliko je cesta pojava da je muskarac taj koji radi, a zena jok, i da je ona ta koja najvise trosi na aljine, dzidze-bidze i gluposti?:lol:
I da u Srbiji, konkretno BG-u su takvi muskarci mnogo nervozni i pod stresom, jer treba obezbediti pare za racune, zivotne i zenine troskove, a mozda i kiriju, a ako se syebu sa poslom gube i zenu fakticki, pre ili kasnije.:lol:

Samo sto je jos veci stres imati devojku nego zenu.Kad imas zenu - to joj je sto joj je.Udala se pa sad neka zivi kako je izabrala.Kada imas devojku potrebno ti je previse vremena,novca i zivaca.Mnogo vise nego kada si u braku.
Vremena - zene,nazalost,nemaju puno razumevanja za neko tvoje vreme.Vreme za privatne,porodicne stvari,posao,vreme koje provodis sa drustvom i slicno.
Novac - o tome nije potrebno ni govoriti.Izlazak u danasnje vreme nikako ne podrazumeva drzanje za rukice pored reke vec nesto mnogo vise fensi i ekskluzivno.
Zivci - da prvo godinu dana skakuces i titras oko nje nebi li je impresionirao dok se ona femka procenjujuci da li ti zasluzujes njenu paznju vise od njenih preostalih 15 udvaraca.

Samo sto je jos veci stres imati devojku nego zenu.Kad imas zenu - to joj je sto joj je.Udala se pa sad neka zivi kako je izabrala.Kada imas devojku potrebno ti je previse vremena,novca i zivaca.Mnogo vise nego kada si u braku.
Vremena - zene,nazalost,nemaju puno razumevanja za neko tvoje vreme.Vreme za privatne,porodicne stvari,posao,vreme koje provodis sa drustvom i slicno.
Novac - o tome nije potrebno ni govoriti.Izlazak u danasnje vreme nikako ne podrazumeva drzanje za rukice pored reke vec nesto mnogo vise fensi i ekskluzivno.
Zivci - da prvo godinu dana skakuces i titras oko nje nebi li je impresionirao dok se ona femka procenjujuci da li ti zasluzujes njenu paznju vise od njenih preostalih 15 udvaraca.
Ako samo vidim da se dvoumi izmedju mene i nekog tu nema vezivanja na duze staze, a nekmoli truda, a i deganziranje je moguce sa moje strane.
Ako ne postuje moje vreme necu joj ga posvecivati.
Zivci- ako misli da cu da titram oko nje a ona nista zayebala se.
Novac- ekskluzivu ne moze da dobije niti ce.

Da ti kazem posteno, ispade da su devojke u BG mnogo normalnije od tih u manjim mestima ako je tako kao sto kazes.
A ako ima 15 udvaraca znaci da je neka RIBA, a to meni realno i ne treba. Mislim te koje misle da su nesto ekstra i da moras oko njih da se trudis.

kako rece onaj matori - sve je dobro dok imam cime da je kupim
jer, ono sto se kupuje potrosna je roba i moze se zameniti sa drugim, pozeljnijim artiklom

a, ti se kizi nemoj smejati, nego dobro porazmisli o onome sto on pise, jer tu ima mnogo istine
to ce ti biti mnogo korisnije, nego sto ti je koristan taj privid da si pobedio ili ostavio pozitivniji utisak na forumu

kako rece onaj matori - sve je dobro dok imam cime da je kupim
jer, ono sto se kupuje potrosna je roba i moze se zameniti sa drugim, pozeljnijim artiklom

a, ti se kizi nemoj smejati, nego dobro porazmisli o onome sto on pise, jer tu ima mnogo istine
to ce ti biti mnogo korisnije, nego sto ti je koristan taj privid da si pobedio ili ostavio pozitivniji utisak na forumu

Brale, ja sam Kizi licno rekao da ako mu je ta tolika vestica da treba da se razvede umesto sto kuka po forumu.
I gde se ja tu takmicim sa Kizom? :huh:
Meni je smesno sto je covek sam pristao da "guli dozivotnu" kako sam kaze.:hahaha:
Jbote covek ispade teska kukavica. Ako ima svoj posao, obezbedjen je sa neke strane, sto mora da bude sa njom, jedino ako radi u njenoj firmi, ili je preko nje dobio posao.:kafa::D:roll:
Onda na neki nacin i jeste rob ljuti.

Mislim, jesi li ti provalio da se Kizine price svode na to da je zena svemocna vestica kojoj ne mozes nista?? :hahaha1::huh::roll:

To što ih devojke skole i ne daju im da dišu, ne daju im njihovo vreme, za to su krivi samo muškarci, ti si taj koji treba reći nekad "večeras izlazim sa društvom", ona ako vidi da može da te jaše, ona će to i uraditi, ti si tu da kažeš "od*ebi", samo na fin način.

A što se tiče tih 15 udvarača, ja sam već pričao o tome, ako ti nekome moraš da se dokazuješ, ti zapravo pokazuješ da si manje vredan, samim tim takva ti i ne treba, ako joj se sviđaš biće tu, ako ne ko je šljivi... Samo se na poslu i profesorima dokazuj, tu i jeste poenta da oni vide da ti znaš i da napreduješ, ovo ostalo, ko ih šljivi.

Sta mislite, koliko je cesta pojava da je muskarac taj koji radi, a zena jok, i da je ona ta koja najvise trosi na aljine, dzidze-bidze i gluposti?:lol:
I da u Srbiji, konkretno BG-u su takvi muskarci mnogo nervozni i pod stresom, jer treba obezbediti pare za racune, zivotne i zenine troskove, a mozda i kiriju, a ako se syebu sa poslom gube i zenu fakticki, pre ili kasnije.:lol:

Osudjujem jedino zene koje su lencuge,koje smisljeno sednu muzu na grbacu....

S druge strane, sta cemo sa decom ? Majka ima i neku drugu ulogu...
Vise sam dosadna sa tom pricom ..... ne znam da li mi mogla da posaljem svoje dete u obdaniste dok ja radim 8-16h :(

Pa kad natrcite na zenu koja ima obaveze, mislim svoj zivot i pored vas, posao i sl, vi se bunite i ne odgovara vam. Vecina muskaraca hoce lutkicu koja ne moze da prezivi bez njih, tako se osecaju vaznije, bitnije itd. Dok za zenu koja je ravnopravni partner u zajednici ili vezi, treba malo vise zivaca, truda, sarmiranja da bi joj i bili prihvatljivi za vezu. Naravno ovde sam malo generalizovala, ali obicno je tako :).

Pa kad natrcite na zenu koja ima obaveze, mislim svoj zivot i pored vas, posao i sl, vi se bunite i ne odgovara vam. Vecina muskaraca hoce lutkicu koja ne moze da prezivi bez njih, tako se osecaju vaznije, bitnije itd. Dok za zenu koja je ravnopravni partner u zajednici ili vezi, treba malo vise zivaca, truda, sarmiranja da bi joj i bili prihvatljivi za vezu. Naravno ovde sam malo generalizovala, ali obicno je tako :).

Boldovano, jeste pomalo tako, ali to kod mene bas i ne prolazi tako da kazem.
Mislim da se do sada svaka mnogo vise trudila oko mene nego ja oko nje.
Ako krene sa nekim "zahtevima" ja samo pocnem smoreno da je gledam ko tele i to joj je dovoljan znak da ide pogresnim putem, a ako misli da tera po svom i da insistira da me "aktivira" kako njoj odgovara prvo cemo poceti redje da se vidjamo, a ostatak zavisi od nje.:malav:;)

- - - - - - - - - -

Osudjujem jedino zene koje su lencuge,koje smisljeno sednu muzu na grbacu....

S druge strane, sta cemo sa decom ? Majka ima i neku drugu ulogu...
Vise sam dosadna sa tom pricom ..... ne znam da li mi mogla da posaljem svoje dete u obdaniste dok ja radim 8-16h :(

Jesi ti zaposlena?

Boldovano, jeste pomalo tako, ali to kod mene bas i ne prolazi tako da kazem.
Mislim da se do sada svaka mnogo vise trudila oko mene nego ja oko nje.
Ako krene sa nekim "zahtevima" ja samo pocnem smoreno da je gledam ko tele i to joj je dovoljan znak da ide pogresnim putem, a ako misli da tera po svom i da insistira da me "aktivira" kako njoj odgovara prvo cemo poceti redje da se vidjamo, a ostatak zavisi od nje.:malav:;)

- - - - - - - - - -

Jesi ti zaposlena?

Pazi, odmah si poceo sa pricom da zene smaraju sa svojim ocekivanjima i pritom mi potvrdio da muskarci ocekuju jedno te isto od svih zena. Prosto ima zena ciji se svet ne vrti oko muskaraca, zena koje ne moraju da budu u vezi da bi njihov zivot imao smisla. Ima zena koje ne otkazuju svoje prethodno ugovorene obaveze da bi se videle sa deckom, partnerom, nazovi kako hoces. Treba se potruditi da ona pozeli da sve otkaze radi tebe.
Ako te smaraju devojke/zene, onda si stvarno ubo' onaj tip "imam vaginu i to je dovoljno da mi resi sve u zivotu". To su one smizle sto glume mis Hilton :D. Jesu slatke, ali zele da zive zivot superstara na tudj racun. Hebiga, hoces ribu koja trpce i oko koje ne moras da titras, plati cenu. Resenje je naci partnera koji nece da vas menja, jezim se od onog "neka ga sad, kasnije cu ja to dovesti u red". Treba biti u vezi sa ljudima koji su sa nama zato sto jesmo takvi kakvi jesmo i koje mi volimo zato sto su to sto jesu.
@Pink.pearl
Ne vidim zasto dete ne bi islo u vrtic. Dobro je prvo zbog socijalizacije deteta. Drugo da ukapira da se svet ne vrti oko njih jer postoje i druga deca koja su centar sveta svojim roditeljima. Ima jos razloga ali nije pravo mesto za razvijanje te teme :).

Back