zena kao bilbord muskarcevog uspeha

Mike41:
Ko je uspesna zena ?
Ona zena koja nadje uspesnog muskarca !
Ko je uspesan muskarac ?
Onaj koji moze da zadovolji sve potrebe zene !!!!

Mike, da li 41 znaci da si iz 60-tih? Da se drugi ne ljute ili ne daj boze, uvrede, ali pravo da ti kazem, posle nas-POTOP, sto bi rekao jedan od Luj-eva. Slazem se sa tobom potpuno. Moje misljenje:bilo da se radi o muskarcu ili zeni, uspeh je potpuno individualna stvar. Ne bih se mogla ponositi uspehom, a da iza njega stoji logistika (mame, tate, kumovi, rodjaci, politicari, mafija). Najlepse je kad nesto postignes sam, a ako imas to sa nekim da podelis, jos bolje! Tesko je, ali nije nemoguce.
Poznate su mi izreke koje si naveo. (Valjda mi iz 60-tih ipak imamo slicna interesovanja). Evo mojih omiljenih:

,,Svaka zena je lepa izdaleka, u mraku i pod kisobranom,, (kineska)
,, Ulaskom u brak, muskarac stavlja na kocku svoju slobodu, a zena svoju srecu,,.
,,Ako hoces nekog upoznati, pitaj ga sta misli o sebi,, (latinska)
,,Telesno, svaki covek sacinjava celinu, duhovno-nikad,, Hese
,,BELA DONA na italijanskom znaci ,,lepa zena,, a na svim ostalim jezicima OTROV,, (Moravija)

Dosta od mene. Promasih temu....

dragojIo:
gledao sam emisiju na foxu u kojoj je nenad canak govorio o zeni i musko-zenskim odnosima...
pomenuo je recenicu iz naslova govoreci o tome kako je muskarac u proslosti da bi se pokazao uspesnim za to koristio zenu.
Njena raskopcanost tj dekolte bi ukazivao da je u kuci toplo, dugi nokti da ne mora da radi jer je on imucan, kacenje nakita na zenu isto da bi se on predstavio imucnim... duga kosa je znacila da joj je cesljanje i pranje kose jedini tezi rad....

kako vam zvuci sve ovo?
Zanimljivo je kako debela autonomaška prostačina, koja se uz to petlja u politiku, lako zadobije pažnju i čak podršku apatične mase koja sedi iza malih ekrana..... uvek sam se pitala što mali ekrani.....
Sad nekako slučajno izosta ono pitanje - koji imbecil na TV-u daje sebi pravo da utiče na M-Ž odnose, makar ovako naivno, kroz priču koju je poštar Đoka ispričao babi Stani dok je popravljao biciklo..... ali ne zaboravimo da je debeli paor ipak muško i da se njegove misli, u ovom kontekstu, nikako ne trebaju dovoditi u pitanje......... kao što niko ne bi smeo da se zapita - da li je on merodavan i dovoljno inteligentan da nas uči bilo čemu vezanom za ono čime se, evidentno, ne bavi.....

LExo , izgleda da si došla do maksimuma prihvatanja različitih ideja i sadržaja.
Dalje pristizanje drugačijih ideja shvataš kao napad, i onda nesvesno te mi sa foruma pretvaramo u muškomrsca, a opet i sama mrziš žene što dozvoljavaju to što se tebi (verovatno po reakcijama) dešava u okolini.

Zasićenje će te , ako se i dalje budeš hranila istom hranom dovesti do alergije prema ovome.
Sebi ćeš sve više davati za pravo, a biti sve užih vidika, jer sve manje(u odnosu na potrebno) imaš pozitivnih kretanja i potvrda drugih da odgovaraju na tvoje impulse.

Ova poruka je na javnom zato što mislim da se često ljudima na forumu to desi , pa se dešavalo i meni , ne u smislu prihvatanja, već u smislu shvatanja, a to je takodje odgovor na impulse.
Tu je forum vrlo pozitivno delovao na mene , dodajući mirnoću prirodne raspodele i znanja i shvatanja,kao i izbor čoveka da ostane u neznanju jer bi ga znanje mnogo psihički opteretilo u trenutku sadašnjosti,pa trenutak dodira sa novim znanjem odlaže.

Hoću da poštujem svog sagovornika, hoću da uživam u njegovom zadovoljstvu i napretku....
Da li to podrazumeva da mu kažem da je ponekad umoran i da se odmori....Da upalimo tv ili prošetamo da se mozak rastereti , duša oslobodi stege misli koje nisu prijatne...

Po meni da....
Jesam ja demagog i orator, ali ne ubijaju moje reči zato, već zato što se čovek navikne da u njima ima istine , a i zato što sam nedokazan i netolerantan kod snishodljivosti...

Hoću te sretnu , ali ne samo za sebe....Za svakog pa ti onda odluči kome ćeš sijati.....

Vidi, sve je to lepo, samo svaki je čovek ubeđen da baš u njegovim rečima ima istine u količini koja je ostalima, jel'te, neprihvatljiva. Da li postoji napredak u komunikaciji, ma kojoj i, ako postoji, valjda je dvosmeran?
Ne smeta mi ova tema, mislim, jeste malo debilno raspravljati o tome šta je jedan truli mozak (ja tog čoveka stvarno ne podnosim) imao da izjavi povodom loptastog oblika Zemlje, ono je bilo samo obično opažanje. Ako ću gledati u vrhu teme o Čankovim mislima, zašto bi me zamaralo što čitam mudrosti Seke Aleksić, sutra?

Čovek ipak filtrira ono što čuje, nažalost - to mu dodatno ubije širinu i više mu šteti nego što mu koristi. Toliko.

Tuzni_patak:
Hoću da poštujem svog sagovornika, hoću da uživam u njegovom zadovoljstvu i napretku....
Da li to podrazumeva da mu kažem da je ponekad umoran i da se odmori....Da upalimo tv ili prošetamo da se mozak rastereti , duša oslobodi stege misli koje nisu prijatne...

Po meni da....
Jesam ja demagog i orator, ali ne ubijaju moje reči zato, već zato što se čovek navikne da u njima ima istine , a i zato što sam nedokazan i netolerantan kod snishodljivosti...

Hoću te sretnu , ali ne samo za sebe....Za svakog pa ti onda odluči kome ćeš sijati.....

vauuuuu.....lexa kak ovo moze da te hladnom ostavi....ja bih mu samo zbog ove zadnje recenice sve priznala i dala mu za pravo.... :wink:

TiPi, druže, ne ubijaju tvoje reči zbog istine, nego što iskriviš ono malo zbilje koje unosiš u svoje vizije iz Zone sumraka. Ti si savršeno u stanju da dokazuješ kako sadašnji oblik klikera (sferičan) ne samo da nije odgovarajući, već je i posledica uticaja majki koje su dečacima dale igračku koja ih podseća na sisu, te time od njih napravile paćenike.

Sačekaj predveče, sad je vruće, ne bih da te sunce udari... Prošetaj malo, miriši cveće, pokušaj da bar jednom ne izmišljaš svoje viđenje bilo čega što sretneš. Nemoj TV, gomila bespotrebnih informacija i EPP nisu ono što je potrebno čoveku da odmori, da se mozak rastereti a duša oslobodi stega. Znam da ćeš ovo moje pogrešno razumeti kao provokaciju, ali u ovom trenutku je malo toga na ovome svetu šta bih želeo saznati kao što je da potoji neko, pa makar to bila i žena, koja bi mogla da bude tvoj uspeh (ružno zvuči, razumećete me na šta mislim). Zato, učini to zarad mene, ako si čovek, izađi i pronađi je. Aman.

Neverovatno kako ljudi sude i misle da svi liče na njih....

To što me ne razumeš šta koliko ima uticaja na razvoj , a šta nema, to je čuvena borba iracionalista i racionalista....
Ali pretpostaviti da je mozganje posledica i vezana osobina sa seksualnom neispunjenošću , baš kao i tvoja želja da obim razmišljanja svedem na tvoj obim su baš egocentrični .....i sunce se kreće oko tvoga uma...

Da naravno ,posledica egocentričnog i bilo kog mog posta je što po sličnom principu kao i gore , egocentričan pomišlja da su njegivi potencijalni ciljevi nekim postom isti kao i moji potencijalni ciljevi nekim postom....

Da zadovoljim tvoju težnju da sve ljude koji su moždano aktivniji od tebe nazoveš nenormalnima i ludacima , otkriću ti zašto tolika produkcija ideja ....
Kad naletim na neku osobenost, ne nalazim se u kući , već na bilo kom mestu u gradu....
Ako ne zapištem brzo , zaboraviću ili nijansu koja je specifična ili ceo slučaj....E onda mi je najlakše da to postujem na forum, jer osim što će ideja biti sačuvana, neko će je i pročitati , a neko će i nadgraditi i onda imam mnogo više koristi od ideje koju bih inače zaboravio da je nisam zapisao....

Medjutim tvoj post je prilično nekulturan , ne u smislu korišćenja reči da dočara nivo neslaganja sa nekom mojom tezom , već sa uopšte namerom da ocenjuješ i diskredituješ ideje generalno.
Ne mora to da bude ubijajući efekat i za druge...
Za tebe je ,jasno si to naveo, ubijajući efekat potpuno nerazumevanje ideja koje iznosim, toliko nerazumevanje , da ti je isto apstraktno veza izmedju klikera i seksualnih paćenika, kao i izmedju mojih ideja i realnosti......Što bi se ukratko reklo osoba za sprdnju na forumu , koja lupa sve bez veze.....

Prihvatam tvoje mišljenje i poslaću pismo tvojoj majci da pobaca sve klikere iz kuće.....

ma sta ste se uhvatili za canka, ne sme biti presudno ko govori vec sta je receno...

razmisljam da li i kako zena profitira kad je muskarac koristi za samopromociju?
mozda tako sto time on potvrdjuje neku njenu vrednost. npr kada bih stavljao slike svoje devojke na forum kako bih se pravio frajer, ona bi od toga imala koristi u smislu potvrde da se neko (tj ja) ponosi njom i misli da je veoma lepa... a to moze uticati sugestivno i na druge da oni, pod moji uticajem, njene kvalitet vise ocene....
ukratko, i nije tako lose biti bilbord...

Poštovani gledaoci, dobar vam dan
Ovo su centralne vesti televizije U-92 :twisted:
I svim manjinama se ispričavam
Što ćemo par puta reći reč „Srbija“
Vesti dana idu posle e-pe-pea
Onda ćemo slušati tribinu el-de-pea
I malog Čedu kako kritikuje Vladu
Te ćemo najaviti novu gej-paradu
Čućemo i šta sad radi drug Milo
I da li je predsednik Boris masturbiro
One noći kada je gostovao kod Nataše
Zatim će vam se obratiti vojni ataše
Američke hrabre vojske koja gazi po Iraku
I reći kako Srbija još živi u strahu
Da ne ustane Slobo iz groba pod lipom
I sećaćemo se kako je bilo super pod Titom
Zatim će Finac kog niko baš ne šljivi
Ponoviti kako su svi Srbi kao narod krivi
Pridružiće mu se i božanstvena Karla
S njom iz Haga stiže poruka stara
Hoćete li jednom predati tog Mladića?
Konferenciju za štampu održala Kandićka
Žalila se da godinama nije svršila
I dodala da je Srbija genocid izvršila
Malo ćemo se potom šlihtati Hrvatima
O Srebrenici zatim pričaćemo satima
Citiraćemo ideje genijalnog Žare Koraća
Od kojih se svim izbeglicama povraća .

A ako još uvek niste promenili stanicu
Znači da ste naši, ili ste prešli granicu
Jer ne možete da gledate ovdašnju anarhiju
Stoga ćemo popljuvati srpsku patrijaršiju
Naši reperi će da skidaju barjake po ulicama
Dok budu šetali ****** sa golim guzicama
Naše slavne ličnosti će preko našeg bloga
Vređati i zemlju i zastavu i Boga
Dvoglavog orla će kokoškom nazivati
A ljude da glasaju za Mićićku pozivati
Jer pobogu ona je srpska Nikol Kidmen
Važnija je za Srbiju od grba i himne
Ima dobro telo, facu, pogotovo noge
Kresno bi je i Čeda da mu nije droge
Obaveštavamo sve zapadnjačke pione
Da su svi bosanski Srbi išli u „škorpione“
Tražićemo od agencije da ukine Grand paradu
Jer predstavlja konkurenciju Velikome smradu
Gde sve uvek ključa ko u bosanskom loncu
I tako privodimo domaće vesti koncu
A vesti iz sveta ... pardon, idu mi sline
Video sam na ekranu sliku Džoli Anđeline
Koja je usvojila svoje četrdesetšesto dete
Šestogodišnju devojčicu sa himalajske gore klete
A evo i šta je rekla ta mala Nepalka:
Biću kao moja nova mama – biseksualka
Vesti iz kulture – naše književne nade
Pišu nova dela, dok se sa narkotika vade
A što se sporta tiče, naši dragi „crveni“
Igraju taj fudbal kao da su drveni
Ne daj Bože da ih zovemo „orlovi beli“
Jer niko sa Mesićem da se zameri ne želi
Vreme: biće oblačno, bez sunčevog zraka
A večeras gledajte: Ljubav Ene i Marka
Sva proročanstva našeg profeta Marčela
I Bebe Popovića sva neobjavljena dela
Zatim filmove sa Rupertom Everetom
Jer nećemo ratovati sa celim svetom
Mi smo demokratska tv, druge sram bilo
Mi bi pojeli i *****, ako je sa zapada stiglo
Dragi gledaoci, hvala vam na pažnji
Javićemo se ako se desi nešto strašno
Naprimer, ako je opet Bagzi na slobodi
Ili ako Srpsku od Bosne otcepi Mile Dodik ...

Па то је узајамна корист, наравно!

Матори задригли политичар има доказ своје мужевности и привлачности водајући поред себе младу напуцану лепотицу, а млада напуцана лепотица има доказ своје вредности и привлачности чим је за њу заинтересован неко ко поседује толико пара и моћи.

Back