Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Čezneš, a?Tuzni_patak:To je najbezbrižniji način da imaš žensko biće pored sebe....razmena vrednosti....i upotpunjavanje potreba....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čezneš, a?Tuzni_patak:To je najbezbrižniji način da imaš žensko biće pored sebe....razmena vrednosti....i upotpunjavanje potreba....
Wooooooow kakva teška filozofija..... nikad izgovorena, tako sveža, prožima naš društveni sistem kao krvotok što raznosi hranljive materije u telu mrtwaka.....Mike41:Zena je raj za oci.....pakao za dusu......cistiliste za novcanik !!!
Mike41:Ko je uspesna zena ?
Ona zena koja nadje uspesnog muskarca !
Ko je uspesan muskarac ?
Onaj koji moze da zadovolji sve potrebe zene !!!!
Zanimljivo je kako debela autonomaška prostačina, koja se uz to petlja u politiku, lako zadobije pažnju i čak podršku apatične mase koja sedi iza malih ekrana..... uvek sam se pitala što mali ekrani.....dragojIo:gledao sam emisiju na foxu u kojoj je nenad canak govorio o zeni i musko-zenskim odnosima...
pomenuo je recenicu iz naslova govoreci o tome kako je muskarac u proslosti da bi se pokazao uspesnim za to koristio zenu.
Njena raskopcanost tj dekolte bi ukazivao da je u kuci toplo, dugi nokti da ne mora da radi jer je on imucan, kacenje nakita na zenu isto da bi se on predstavio imucnim... duga kosa je znacila da joj je cesljanje i pranje kose jedini tezi rad....
kako vam zvuci sve ovo?
Tuzni_patak:Hoću da poštujem svog sagovornika, hoću da uživam u njegovom zadovoljstvu i napretku....
Da li to podrazumeva da mu kažem da je ponekad umoran i da se odmori....Da upalimo tv ili prošetamo da se mozak rastereti , duša oslobodi stege misli koje nisu prijatne...
Po meni da....
Jesam ja demagog i orator, ali ne ubijaju moje reči zato, već zato što se čovek navikne da u njima ima istine , a i zato što sam nedokazan i netolerantan kod snishodljivosti...
Hoću te sretnu , ali ne samo za sebe....Za svakog pa ti onda odluči kome ćeš sijati.....
ma kome to još smeta...dragojIo:ukratko, i nije tako lose biti bilbord...
dragojIo:meni to zvuci kao dobra ideja...
recimo na okupljanju forumasa pojavis se u drustvu mrak ribe... delujete prisno, jer zaboga, ona je izuzetan profesionalac... forumasicama odmah proradi uslovni refleks, pocnu da balave na tebe....
Tuzni_patak:Ne diraj randoma, umeo je on i dobre stvari da uoči.....