Žena izvela striptiz radnicima koji su joj dobacivali

Da li forumasi i sami osecaju potrebu da udele kompliment na ovaj nacin?
Da li su forumasice izlozene dobacivanjima, koliko cesto i na koji nacin?
Da li se dobacivanja koja koriste nasi muskarci razlikuju po stilu, vulgarnosti ili ucestalosti od takvih pojava u svetu?

Nikad ne dobacujem, vaspitavali me da je to ruzno.... Bolje prici, i uchtivo udeliti neki kompliment, ako bash poremeti zenska lepota.... :)
To pitaj njih.
I to pitaj njih :whistling:

VEST

Bas im je napakostila i postidela ih. Verujem da tim jadnicima vise nece pasti na pamet da zvizde cak ni na utakmici.

Pored divljenja koje ce forumasi iskazati prema hrabrom gestu ove zene, voleo bih da cujem misljenja o tome koliko je pojava dobacivanja zastupljena u Srbiji.

Da li forumasi i sami osecaju potrebu da udele kompliment na ovaj nacin?
Da li su forumasice izlozene dobacivanjima, koliko cesto i na koji nacin?
Da li se dobacivanja koja koriste nasi muskarci razlikuju po stilu, vulgarnosti ili ucestalosti od takvih pojava u svetu?
...ja umem da dobacim po nekad, i nisam josh nalet'o na negativnu reakciju, mozzda jednostavno umem da dobacim, nemam pojma, ma shta mene pitash, pitaj nekog drugog...:mrgreen:

meni su ranije dobacivali bas puno...i tad mi je bilo (iskreno) :sto sam extra riba!!! Sad mi manje dobacuju, ali kad se to desi..ja bih isto sto i doors...ono strasno...zaboravila sam sta...

:D

Ali mislim da se to bas po stavu vidi...Ne postoji objektivni razlog za manje dobacivanja danas nego ranije...

:P

Ali iskreni kompliment sa stilom, prija, cak i ako je od nepoznatih ljudi...

Lepa, doterana devojka od jedno dvadesetak godina prolazi trotoarom, na raskršću ulica su klinci koji se igraju plastičnim i drvenim mačevima, niko od njih nije stariji od DEVET godina, čak su i mlađi. U momentu kada je prolazila pored njih jedan dečačić, očito njihov predvodnik, je mangupski udari svojom plastičnom igračkom po butini i svi počnu da se klibere i urliču. Devojka se samo trgla i nije reagovala jer se radilo o deci, nepoznatoj maloj deci, među kojom su bile i dve devojčice, prošla je mirno pored njih i nastavila da hoda dalje trotoarom niz ulicu. Tada klinac predvodnik počinje da urla "nabićemo joj mač u d..e" i da trči za devojkom, a za njim i sva ta igračkama naoružana dečurlija, dernjaju se i vrište jureći devojku, koja ide mirno niz ulicu svojim putem, zabavljena nekim svojim mislima, ni ne primećujući kakav nebičan čopor joj se približava. Par prolaznika, uglavnom starije žene to posmatraju i slušaju dečije poklilče "nabićemo joj mačeve u d..e"...slušaju i ne veruju svojim ušima. Kad je čopor podivljale dečurlije doleteo sa svih strana do devojke počeli su da je maltretiraju...jedva se odbranila...sigurno joj je preseo današnji dan...
Svakodnevno šetam, već godinama, različitim ulicama svog grada, dolazim u dodir sa takvim klincima koji se igraju na ulicama, bilo je dosta simpatičnih susreta sa takvom decom, ali ovako nešto, ovakvu agresivnost dece tog uzrasta još nisam video...Šta će od te rulje biti kad poodrastu...kakvi će to "dobacivači" postati kad od njih žena već sad ne može da prođe ulicom...kakvi li su im tek roditelji...

Ako ume to da kaže, ume i da primi šamarčinu, da mu uvo zvoni jedno tri dana. Nije trebala da dočeka da stvori čitav opor, već da razvali jednu "roditeljsku" onom prvom, samo nije verovala da je moguće da su tako mala deca toliko "ispuštena".

Do sada nisam "straftala" po razlicitim temama na ovom forumu vec iskljucivo u jednom segmentu, pa tek sada vidim da ima vrlo interesantnih komentara i forumasa :). Znaci, nijesam vise slijepa kod ociju, sto bi neki rekli :).

Sta reci o dobacivanju ? Morala bih dobro da razmislim o zadatoj temi jer je bilo toga. Za nekoga malo, za nekoga, mozda i previse. Nekad je duhovito, pa se posle slatko nasmejem, a nekad neprijatno umeju da te iznenade neciji postupci, pa se pitas cime si ih zasluzila:???:.

U svakom slucaju, imam ideju da jedno skorasnje "dobacivanje" pretocim u pricu. Kad to uradim - obavesticu vas. Ko zna, mozda vam se dopadne :).

Inace, kad smo kod dobacivanja, davno sam gledala neku emisiju o ponasanju muskaraca i zena koji gledaju striptiz. Odvojeno i suprotne polove. Muskarci su se ponasali kao da dumaju teske matematicke zadatke, a zene su vristale, dobacivale, pipkale, stipkale...:D. E, sad, da li je zaista tako, najbolje ce prosuditi onaj koji je svojim ocima video reakcije i jednih i drugih ;).

Poslednja izmena:

Back