Zena i teretana

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Ja sam musko i pravo da vam kazem neznam zasto preko medija i novina se kaze da je lepo kad se zenama ocrtavaju misici. Meni se to ne dopada ama bas ni malo. Imam osecaj kao da gledam u musko telo. Ja volim kad dodirujem zensko telo da je nezno, mekano, glatko a nikako da je tvrdo - brrr. Kome se svidja svaka cast ali evo bas na tu temu jednom smo razgovarali, drugari i ja, i svi smo se slozili da je misicavo zensko telo bezveze i neprivlacno.

Ok da je zategnuto kao recimo latinoplesacice, ili klizacice na ledu one punije ali nikako da se misici ocrtavaju.

Ako je ovo nekom privlacno svaka cast mislim stvaro

bilderke_06.jpg

Ja sam musko i pravo da vam kazem neznam zasto preko medija i novina se kaze da je lepo kad se zenama ocrtavaju misici. Meni se to ne dopada ama bas ni malo. Imam osecaj kao da gledam u musko telo. Ja volim kad dodirujem zensko telo da je nezno, mekano, glatko a nikako da je tvrdo - brrr. Kome se svidja svaka cast ali evo bas na tu temu jednom smo razgovarali, drugari i ja, i svi smo se slozili da je misicavo zensko telo bezveze i neprivlacno.

Ok da je zategnuto kao recimo latinoplesacice, ili klizacice na ledu one punije ali nikako da se misici ocrtavaju.
i ja se slažem stobom

Nekoj profi bodibilderki sigurno sfera interesovanja nije muškarac koji se ne bavi istim sportom i koji nema tako profi izdeformisano telo. I kako uvek za primer nađete takve neke žene...Msm nema šanse da si takvu sreo u bioskopu, šetnji, u kafiću gde većina ljudi zalazi...A, njih naravno nije briga šta većina ljudi misli, furaju svoj fazon, oni su su posvećenici, poseban režim života, posebno okruženje, šoubiz, itd... . Nije ni meni to lepo, ali zaista takve ženske osobe vidim na tv-u, pa uzmem daljinski i prebacim, što bi i tebi preporučila, ako ti nije ćef da gledaš.
Sada mi je smešno, kao da sam npr otvorila temu i postavila fotku sumo rvača i napisala kako su mi odbojni takvi muškarci...Nigde veze...

Nekoj profi bodibilderki sigurno sfera interesovanja nije muškarac koji se ne bavi istim sportom i koji nema tako profi izdeformisano telo. I kako uvek za primer nađete takve neke žene...Msm nema šanse da si takvu sreo u bioskopu, šetnji, u kafiću gde većina ljudi zalazi...A, njih naravno nije briga šta većina ljudi misli, furaju svoj fazon, oni su su posvećenici, poseban režim života, posebno okruženje, šoubiz, itd... . Nije ni meni to lepo, ali zaista takve ženske osobe vidim na tv-u, pa uzmem daljinski i prebacim, što bi i tebi preporučila, ako ti nije ćef da gledaš.
Sada mi je smešno, kao da sam npr otvorila temu i postavila fotku sumo rvača i napisala kako su mi odbojni takvi muškarci...Nigde veze...

To stoji, ja ne kritikujem te zene nego kritikujem medije koji favorizuju zene koje imaju ocrtane misice i sad obicne devojcice ili zene koje imaju slabu licnost odma pomisle aha znaci da bi bila lepa moram da imam vidljive plocice na stomaku. Eno recimo ona Stanija ima plocice na stomaku i sad svi mediji prenose njene slike kad pokazuje misicav stomak. Isto i ove fitnes devojke koje imaju ne bas tolike misice kao ova gore nego imaju manje ali ipak imaju misice koji se ocrtavaju imaju i plocice i misice na butinama koje se ocrtavaju, imaju muske misicave guze i nimalo zenstvene i sad zene idu u teretanu sve vise i vise.

Dakle ova tema kritikuje medije koji promovisu misicava zenska tela kao ona na primer nasa skakacica u dalj. I ona ima misicavo i ocrtano telo i stvarno je bljak a mediji su puni hvalospeva kako ona ima idealno telo bla bla a u sustini uopste nema lepo telo nimalo zenstveno i izdeformisano od misica. Kapiras?

Sinko, kad te jedna tako snazna i misicava dama stegne mengelama zaurlaces od zadovoljstva, i zaboravices igracice i klizacice. Stisne ti recimo kolenima ramena, sedne ti na lice i uvali ti u usta drazicu od desetak cm, pa cik da je odbijes. :deda:

:D

Tvoje je da treniraš a da ne bacaš oko na žene ....

E ovo je prirodna lepota koja izuzetno privlaci, bez silikona, bez napadnih odbojnih plocica na stomaku, znaci bas bas vrh

large.jpg

Druže, ovoj se takođe naziru trbušnjaci.

Sviđa mi se kada vode računa o sebi, kada im se i mišići malo vide, to ne znači da ostale nemaju šanse, ali sviđa mi se kada vode računa o sebi. Ne volim ni previše mekane.

Druže, ovoj se takođe naziru trbušnjaci.

Sviđa mi se kada vode računa o sebi, kada im se i mišići malo vide, to ne znači da ostale nemaju šanse, ali sviđa mi se kada vode računa o sebi. Ne volim ni previše mekane.

Složio bih se...zategnuto telo bez previše izražene mišićne definicije. Prelepo i tako treba po meni.

.

Back