zena i pivo

pivo....

• volim piFu

• ne volim piFu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovima :) lepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi

Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?

Ne prdi...zavidela si piccki koja je otvorena i ne skriva atribute, dok si ti sedela umotana, kako su te tvoji Crnocorci ucili da treba prava zena jelte.

Nego, riba koja cirka vops ima uvek Bonus kod mene. Podrazumeva se.

Nije vetj se trebaju razdrljiti pa svak da vidi sta ima ....ti nisi merodavan vidi Avatar tebi je piva u krvi

Ako je iko merodavan da prica o pivu - onda covek koji je sinonim za pivo.
Riba koja stuce sa mnom dva ladna uz pljesku (sa sve urnebes salatom, lukom, pavlakom i majonezom) i to u 03:00, pa da zajedno smrdimo, valjamo se u krevetu i radimo papazjanije - ta je prava. Sve ostalo....batalim. ;)

p.s.: meni nije pivo u krvi, vec krv u pivu.

Ako je iko merodavan da prica o pivu - onda covek koji je sinonim za pivo.
Riba koja stuce sa mnom dva ladna uz pljesku (sa sve urnebes salatom, lukom, pavlakom i majonezom) i to u 03:00, pa da zajedno smrdimo, valjamo se u krevetu i radimo papazjanije - ta je prava. Sve ostalo....batalim. ;)

p.s.: meni nije pivo u krvi, vec krv u pivu.

Fuj

I Laku notj

:)

ja volim pivo, ali retko pijem, presla sam na vodu! :D

a inace ne znam kako ljudi reaguju na pijane zene, mene je sramota koliko jedem ponekad. :rumenka:

odem na poslovni rucak, uvek sam jedino zensko, pojedem sve i nadam se da ce me neko stici do kraja..ali to se retko desi....

u kancelariji je vec poznato da jedem kao provalija. :prstic:

Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovima :) lepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi

Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?

Jel Nemica ?

Isto mi je bez obzira da l je musko ili zensko.
Ne pravim razliku.

Jel Nemica ?

Isto mi je bez obzira da l je musko ili zensko.
Ne pravim razliku.

ja pravim razliku.
izmedju onih koji se ozderavaju i onih koji umereno piju.
sta znaci umereno?
sve sto nije klinicka slika bolesti zavisnosti.

licno ne volim da vidim tipove(m/z) koji nacisto pobrljave od cuge, komiraju se i sutradan se ne secaju ni sta ni gde...ali i nisam sklona da ikome brojim popijene case i flase, sto iz elementarne pristojnosti, sto iz cinjenice da ne podnosimo alkohol svi podjednako.
sto je za ovu svabicu deset flasa, za mene je na primer dve, tri itd.

edit: pivo :heart:

Poslednja izmena:

Joj, sto ja ne volim pivo. Ima mi grozan i miris i ukus. Jos kada neko pusi i pije pivo :sad2:
Koristim ga samo u kuhinji, za prelivanje pite sa mesom, zalivanje hobotnice, razna testa... Kao dodatak hrani jeste mljac :)

Ko voli, neka pije. Sta ja imam sa tim...

Perverzan narod, gleda zeni ispod suknje, ju ju, sramota bre.

Nije mi neki problem, dok ne pije vise od mene i dok ne pravi sranja pijana.
Ako pije umereno, s vremena na vreme ne vidim problem, ako se napije da ne zna gde je i sta radi, neka hvala.

Nisam ni ja nesto lud za alkoholom, bas u poslednje vreme mi ne lezi niti imam volje da pijem.
Ne bi bilo lose da ne pije, ali onda kada ja popijem sa drustvom koju, bice, "stoko pijana, opet si pio".

Руменке швапске које испијају литарске кригле пива без милости, лочу ко камиле без пардона. Није нека слика, ал ваљда им је најјефтиније да се обезглаве, тачно не пију из неког ужитка него трпају као у буре. Оно пивце-два повремено, него, нешто ни не знам наше жене које лочу тако баш пиво.

Руменке швапске које испијају литарске кригле пива без милости, лочу ко камиле без пардона. Није нека слика, ал ваљда им је најјефтиније да се обезглаве, тачно не пију из неког ужитка него трпају као у буре. Оно пивце-два повремено, него, нешто ни не знам наше жене које лочу тако баш пиво.

I nema ih... nece da uniste figuru i to. :lol:

Perverzan narod, gleda zeni ispod suknje, ju ju, sramota bre.

Nije mi neki problem, dok ne pije vise od mene i dok ne pravi sranja pijana.
Ako pije umereno, s vremena na vreme ne vidim problem, ako se napije da ne zna gde je i sta radi, neka hvala.

Nisam ni ja nesto lud za alkoholom, bas u poslednje vreme mi ne lezi niti imam volje da pijem.
Ne bi bilo lose da ne pije, ali onda kada ja popijem sa drustvom koju, bice, "stoko pijana, opet si pio".

Ako ona popije 10 piva i nije pijana onda je to dokaz da ta zhena svakodnevno pije .

Ja ne pijem i nesmeta mi kad on pije Sve dok ne predje granicu kad predje granicu sa opit na pijan ne valja kao chovek ni pet para

Back