DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
šalu na stranu :
posle 3, 4 piva već bi se zabrinuo šta je s tom ženom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovimalepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi
Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?
šalu na stranu :
Ne prdi...zavidela si piccki koja je otvorena i ne skriva atribute, dok si ti sedela umotana, kako su te tvoji Crnocorci ucili da treba prava zena jelte.
Nego, riba koja cirka vops ima uvek Bonus kod mene. Podrazumeva se.
pivo nije problem...
e da cirka domaću onda bi se zapito
Nije vetj se trebaju razdrljiti pa svak da vidi sta ima ....ti nisi merodavan vidi Avatar tebi je piva u krvi
Mjok,problem je 10 piva
kataaastrašno, zamisli TO poljubiti
,,hajde da je zigujemo dok je još omamljena"![]()
Ako je iko merodavan da prica o pivu - onda covek koji je sinonim za pivo.
Riba koja stuce sa mnom dva ladna uz pljesku (sa sve urnebes salatom, lukom, pavlakom i majonezom) i to u 03:00, pa da zajedno smrdimo, valjamo se u krevetu i radimo papazjanije - ta je prava. Sve ostalo....batalim.
p.s.: meni nije pivo u krvi, vec krv u pivu.
da se ne lažemo
sve mi maštamo da budemo mršave plaveše koje mogu da stuku 10 piva
aj se ne foliraj
samo de to ima?
Fuj
I Laku notj
![]()
Ma samo vi udriteGlupiras se...ne znas sta su cari pijanih noci i mirisa luka dok sve prsti....pih... zna ONA. To je meni bitno. Zajedno volimo da smrdimo...mmmmm...![]()
Bili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovimalepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi
Zhene kako VI gledate na zhene shto piju? Mushkarci kako VI vidjenje Imate na temu ?
Jel Nemica ?
Isto mi je bez obzira da l je musko ili zensko.
Ne pravim razliku.
Pivo i zene mi ne idu nikako, bazde na kilometar kao i muskarci uostalom ali to je odbojno na zeni.
Joj, sto ja ne volim pivo. Ima mi grozan i miris i ukus. Jos kada neko pusi i pije pivoBili smo kod prijatelja na roshtilju pozvali su Josh jedan par koje nikad ranije nisam vidjela. Chovek je bio naporan boli glava a zhena mu gloopa Ko tochak naturila dopichnjak i tako je sedela da smo svi videli zelene gatjice Sa cvjetovimalepe je gradje visoka plavusha mrshava i imala je malo stomachitja odakle je stomachitj skuzhila Sam u toku vecheri ona je nepomakla se Sa mjesta popila 10 piva ! ja se nisam mogla nachuditi
Руменке швапске које испијају литарске кригле пива без милости, лочу ко камиле без пардона. Није нека слика, ал ваљда им је најјефтиније да се обезглаве, тачно не пију из неког ужитка него трпају као у буре. Оно пивце-два повремено, него, нешто ни не знам наше жене које лочу тако баш пиво.
Perverzan narod, gleda zeni ispod suknje, ju ju, sramota bre.
Nije mi neki problem, dok ne pije vise od mene i dok ne pravi sranja pijana.
Ako pije umereno, s vremena na vreme ne vidim problem, ako se napije da ne zna gde je i sta radi, neka hvala.
Nisam ni ja nesto lud za alkoholom, bas u poslednje vreme mi ne lezi niti imam volje da pijem.
Ne bi bilo lose da ne pije, ali onda kada ja popijem sa drustvom koju, bice, "stoko pijana, opet si pio".