Zena i njen bivsi

a jel' može ona da ostane sa bivšim u kontaktu na primer..
možda nije bilo ništa, možda su samo pričali, ipak ga ona najbolje poznaje, to joj je bivši muž
...
sa svojim stavom deluješ kao neko ko ne oprašta i ne zaboravlja...spreman da čeka da bi se osvetio...i to za stepen uvek više od štete koja je tebi naneta..čini mi se :lol:
Nikad nikom nista nisam oprostio. Sam smisao oprastanja je besmislen. Ili nema razloga za oprastanje, jer steta nije nacinjena, ili je nesto neoprostivo.
Da vracam uvek jacom merom i jako sam osvetoljubiv.

Protiv sam bracnih zajednica bilo koje vrste, zato sto sve moram da uskladjujem sa drugom osobom, a za to ne vidim realnog smisla osim mozda gajenje dece, ali ni za to, to nije neophodno.

Izjava jednog forumasa da "brak ne bi opstao da ne odgovara zenama" mi se cini jako interesantnom. Neka tajna istina je tu skrivena.:tajna:

- - - - - - - - - -

A i ti vidis kako stoj stvari sa ovim covekom kome zena nista ne govori vec samo odlunja, a on je nalazi po gradu sa bivsim muzem.:lol:

Poslednja izmena:
Zdravo svima,nov sam ovde i ne snalazim se bas najbolje. Problemi me dovode,potrebni su mi saveti i Vase misljenje. Dosli smo na godisnji. Sve je pocelo pre 5 dana kada sam slucajno video moju zenu pred zgradom kako prica sa bivsim muzom. Od Tada jos 2 puta sam ih vidio vani. Kako zena nece da mi kaze nista,mene sumnje izjedaju i pogledao sam joj u mob. Nasao sam nekoliko poziva i njegovu poruku da ga nazove kad bude mogla pricati. Preksinoc je izasla negde nije mi htela reci di ide. Ne zelim sumnjati u nju ali vrag mi neda mira. Pitao sam i njenog brata,on navodno nezna nista ili stiti nju. Pomazite,sta da radim? Sumnjam li s pravom?

Da li treba njen bivsi muz da te tresne kitom po celu da bi ti shvatio da te zena vara?Cak sta vise i ne trudi se da to prikrije i radi ocigledno sa namerom da ti to otkrijes.
Nogiraj je pre nego sto ona nogira tebe.Lakse ce ti biti.

Zdravo svima,nov sam ovde i ne snalazim se bas najbolje. Problemi me dovode,potrebni su mi saveti i Vase misljenje. Dosli smo na godisnji. Sve je pocelo pre 5 dana kada sam slucajno video moju zenu pred zgradom kako prica sa bivsim muzom. Od Tada jos 2 puta sam ih vidio vani. Kako zena nece da mi kaze nista,mene sumnje izjedaju i pogledao sam joj u mob. Nasao sam nekoliko poziva i njegovu poruku da ga nazove kad bude mogla pricati. Preksinoc je izasla negde nije mi htela reci di ide. Ne zelim sumnjati u nju ali vrag mi neda mira. Pitao sam i njenog brata,on navodno nezna nista ili stiti nju. Pomazite,sta da radim? Sumnjam li s pravom?
Smiri se i budi hladan, savladaj osećanja.

Ova situacija jeste bolna za tebe. Nedaj se.

Mirno i hladno povuci se, ništa negovori, samo dobro posmatraj. Nemoj čak ni da spavaš sa njom.

Sve dok ona sama nereši da ti se obrati, i dozvoli joj da se ispovedi, bez da išta kažeš.

Budi spreman na sve, znači i za šutku.

Biče onako kako mora biti.

Da dodam, ja nebih ni u kom slučaju legao u isti krevet sa ženom u takvoj situaciji, pa čak ni u istoj sobi! :)

Pogotovo ne bih jeo ručak koji ona pripremi.

- - - - - - - - - -

Pre nogiranja neka je perverzno istorba i sve to snimi a onda lepo okaci na net da se vidi i da se zna :hahaha:

To bi bila nejveča greška koju bi počinio.

Ne preporučujem nikakav sex u tom slučaju. :)

Treba samo da pročačkas malo u prošlost,ko je koga nogirao ,ona njega ili on nju? Iz prostog razloga,ako je nogirana još uvjek zeli da se vrati bivšem a ako je ona njega nogirala nemoj da brineš.Moguce da pricaju o djeci ak imaju ili nekoj imovini ili bilo sta bla bla ....

:zcepanje:

Deluje kao da je jedino ta distanca odrzala podalje od njega i naravno taj neki uzrok ili uzroci koji su ga stavili u status "bivsi". Svakako da ti se izmice tle ispod nogu i da pocinjes da budes iracionalan, tj. polako ti se sticu uslovi da ti brak dolazi do point of no return. Da si ti ziv i zdrav, zena ima koliko ti treba, a ona neka odluci s kim ce da nastavi zivot.

Pod pretpostavkom da je prica istinita.

kako šta da radiš?
pa otjeraj kyravu iz kuće...ćeraj đavola od sebe..

ako ćaska sa bivšim, sadašnji to treba da zna
bez obzira na temu, ali ona treba da kaže da ga je srela, popričala, da treba da se vidi s njim, otprilike razlog i tako to
osnovno poštovanje, jer nije baš normalno da to radi a ćuti

Back