Да ли већина жена и већина деце користе мушкарце за доколицу и лагодан живот ?

Да ли већина жена и већина деце користе мушкарце за доколицу и лагодан живот ?

• NE

glasova: 0 0,0%
  • da

glasova: 3 100,0%

• Ukupno glasova
    3

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
38.277
Да.

Довољо јепогледати колико су се 'обавеза' жене ослободиле и колико су 'права' деца добила

На постојећем нивоу свести и производних снага у заједници једино већина се мушкарца одриче материјалнога и духовнога зарад

брака забављања и потомства.

230130_r41785.jpg

Poslednja izmena:
Kolega, mozete li mi pojasniti ovu slikicu koju zapazam cesto postavljate? :think:

Није он, колега ...

... 'ОН' је 'ОНА'

Видиш да јој је нејасно па пита сликовним језиком

Алтера Егуша .. а не Алтер Его

Kolega, mozete li mi pojasniti ovu slikicu koju zapazam cesto postavljate? :think:

То је тзв. math lady meme .

То је нека наша колегница која је збуњена извесним математичким операцијама,

па кад неко постави неки пост који је за мој мозак превише математички компликован, па поставим овај мим и тиме кажем да сам збуњен задатом математичком једначином.
У овом конкрентом случају, Алекса је поставио математику

У Великој британији 30% деце је одгојана од стране 90% не биолошких родитеља мушкараца .....Не рачунамо мохамеданке/це

Па не разумем како 30 % деце су одгајана од стране 90 % небиолошких родитеља мушкараца.

Да је рекао да је 30 % деце одгајано од стране небиолошке мушке фигуре у породици (нпр. очух или званични отац који то није биолошки а мисли да јесте), разумео бих. Али ово 30 % дјеце од стране 90 % небиолошких родитеља мушкараца...не знам шта је то.

Siroti muskarci nasi :lol:, to se sve odreklo zabave i zadovoljstva.
@Sensei
Na remont
:mrgreen:

Прилично је мало забаве за правог породичног мушкарца.

Ево, мени јуче баш било досадно док сам седео у фотељи и морао да скролујем јер ничег занимљивог није било, а жена није ни обраћала пажњу на мене, јер је радила, не знам шта, по кухињи, собама, ходнику, купатилу, предсобљу, а ја седео сам и чамио чекајући да се она сети да има обавезе према свом мужу. Као да не схвата да ћу, ако ме она не забави, морати забаву да нађем код комшинице Мице.

Back