Zemunska gimnazija

Ma ja se raspitujem malo za njega...jer imamo kontrolni sledece nedelje...pa da ne bude prvo pa kec...xD...ne znam uopste kakve zadatke daje...on nesto prica o nekim zadacima ako uradis jedan netacno onda ti se taj ne vazi...ma tako nesto...ma svejedno...videcemo sledece nedelje...Uf...sad su ovi stariji na exqurziji p ami svaki dan po 4 casa...uzivancija...:)...Jao!...sutra istorija...kod one plave...mslm da se zove Danica...tko nesto..nadam se da nece pitati...xD...uzgred..jel predaje nekom ona...?:)

Danica Lepojevic najveci smrad ove gimnazije a za prvu ocenu se ne brini sve idu u svesku blokchic ili tako neshto a ko kaze da je latinka dobra neka se odma upuca u glavu!Kurwa sedim u zadnjoj klupi i non stop mi sere!

UPRAVA NAPOLJE!!!!!!!
PS:VINCE JE CAR

dobro to za sada mozda je i bolja latinka ali ne shto mi sere nego shto mi razredna pa sere
Kakva je ovako jer pravda chasove neki mozda savet oko nekih predmeta mozda je i chika vazdic u pravu ali *** to je moje mishljenje

dobro to za sada mozda je i bolja latinka ali ne shto mi sere nego shto mi razredna pa sere
Kakva je ovako jer pravda chasove neki mozda savet oko nekih predmeta mozda je i chika vazdic u pravu ali *** to je moje mishljenje

Mogao bi da se dohvatish pravopisa malo... ;) Ne znam kakva je ovako,nikom koga znam nije bila razredna,a zena je inache veoma pametna,stvarno zna milion stvari o latinskom i grchkoj i rimskoj kulturi i istoriji,ali je brate teshka...Sa njom se ne vredi raspravljati,naviknite se na to da vas ponizava i proziva maksimalno dok odgovarate! E sad,o djevreku vam necu prichati,dozivite sami! :lol:

mi smo iz prwe god...matematichar[awdulaj] je stwarno extra...FIZICHARKA JE OCHAJNA...STRASHNO PREDAJE!!!!!!! istoricharka se baguje[danica lepojewic]...zhena je u zheshcem tripu...:D
shta pali kod engleskinje[plawa, kowrdzawa, alexandra[sise joj wise]]!!!????????
shta da se radi za onu mladu, crnu, informaticharku..???[msm da je tamara...]

NEKA BILO KO ODG, MENTOLI PITAJU..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad2:

Ma,ako se snadjete,imacete finu ocenu.Ortak je imao 4,a ne zna prvu deklinaciju.Par drugarica je zavolela zbog njihovih starijih sestri pa su imale 5! ;) Ja sam na kraju krajeva imao 3. 5 ili 4 na kulturi uvek,1 ili 2 na gramatici,i 3 na kontrolnom.

Pa kad si seo u zadnju klupu! Tamo sedis samo ako znas, pa onda ne moze da ti sere. Ako ne znas, onda sedis napred. U tom slucaju, kisobran je obavezan deo opreme.

Jeka i ja smo se Sonjici tako ucepile,nema problema!!!!!:mrgreen:

e,a Anja i ja sedimo u prwoj klupi,ne progowaramo ni rec (uglawnom zato sto znamo azbuku nemih,pa se njom dogowaramo na casu,a inace latinski tek ponesto znamo.......) i samo se smeskamo..........I SWE JE SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS.A danas smo kao "tiho" pricale na casu(dok je ona citala knjigu(odmah ispred nas)) o tome kako je latinski super i kako nas kultura odusewljawa....jos sam je i nesto pitala(profesorku)(ispostawilo se da sam neko pametno pitanje postawila) pa se izdrala na neke tamo,kako oni pricaju dok je ona samnom razgowarala(sa nekim ko je dosao u skolu da nesto lepo nauci iz kulture i latinskog,ko se trudi na casu i ko je dobar.....HAHAHAHAHAHA)meni super,kasnije zena,sta god da prica,malo malo pa pogleda u nas dwe jel je pratimo,a mi samo klimamo glawom i smeskamo se,a ona swa srecna..................hehehehehehehe:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Boze,Boze u ziwotu nisam bila takwa cepulja......................HAHAHAHAHAHAHA

Back