Zemunska gimnazija

e miki fala za info da se film Karenjina ne razliqje mnogo od knjige 8)
inache ova zima mnogo smara,al zato prolece obozhavam 8) ....sunce sija(ne peche) a ja se ''raspishtoljim'' :lol:....strashno,shta ja vama pricham :|
uuuuuu al nam je zato tix promenila lokaciju 8) opasno 8)

Hvala, raspitacu se. Nego moje omiljeno godisnje doba jeste zima, zbog rodjendana, slavi, praznika, cirkanj, krkanja, super programa i filmova na tv-u itd....
a onda prolece...Prelepo je, sve sija, kao sto neko rece, sunca sija a ne pece. Napolju smo po ceo dan , blok se budi i drvece i vegetacija ustaju iz zimskog mrtvila...a tad polako i krecemo sa bazenima i skakanjem u savu...znaci najjace je

meni je prva asocijacija na prolece setalishte, u prolece :D:D
ljudi svuda po bloq, oseca se radost u vazduhu :D
beresh cvece okolo i posmatraju te chudno...i mala deca ti se smeju :D
drvece procveta, pa onda ima rozih i belih cvetica ...onda kad krenu da opadaju latice, pa se chini kao da pada sneg...ali ne :D nema vishe snega, on se otopio i mozhe da se hoda normalno...osetish chvrst beton pod nogama i lakshe je hodati, pa ti dodje i da poskochish :D
onda bleja po bloq, pa srecesh ortake na svakom koraq, onda se chudish kolko su sitna danashnja deca, novi huligani kojima su motke vece od njih i njihove devojchice... ali kome je do tuche u prolece...aaah love and peace svuda okolo :D:D:D
jedva chekam prolece :D:D

awww,daaa
sve je lepo u prolece:)
(a i domaci se bolje radi:D)
savrseno
mada,ja bih posle proleca stavila leto

meni je prva asocijacija na prolece setalishte, u prolece :D:D
ljudi svuda po bloq, oseca se radost u vazduhu :D
beresh cvece okolo i posmatraju te chudno...i mala deca ti se smeju :D
drvece procveta, pa onda ima rozih i belih cvetica ...onda kad krenu da opadaju latice, pa se chini kao da pada sneg...ali ne :D nema vishe snega, on se otopio i mozhe da se hoda normalno...osetish chvrst beton pod nogama i lakshe je hodati, pa ti dodje i da poskochish :D
onda bleja po bloq, pa srecesh ortake na svakom koraq, onda se chudish kolko su sitna danashnja deca, novi huligani kojima su motke vece od njih i njihove devojchice... ali kome je do tuche u prolece...aaah love and peace svuda okolo :D:D:D
jedva chekam prolece :D:D

za kvalitet necu da pitam ...ali kod koga nabavljate i za koji cenu bre :x :evil: :neutral:

Bleja...Mrtvi raspust za kompom ceo dan...ko da nemam zivot :-D

By Da Way

Zima ume da bude ok...gotivim kad je hladno...znaci volim kad sam napolju za vreme zime...
al je mrzim kad sam u kuci :D

onda...Prolece=ok...i ja ga volim....

Spring, it is official favorite year time for Students of Z. Gumnasy :D

lol...stvarno ne znam sta mi bi da postujem ovo sranje...jbg na dozi smora sam treba nesto da uradim pod hitno tresem se po ceo dan :roll:

to freek sam XD

avaj..lol

Leto- Mrzim...zasto...e pa zato...sto je smor...dan traje 10 puta duze jer je vrucina prosle god bilo bre 45 C...ej bre...

onda Jesen...pa, nista posebno osim sto mi je rodjendan...nista tolko uveseljavajuce (:

mrzim jesen zbog blata non stop lol...pocetak jeseni mi je naj gotivnije doba godine..znaci prvih 10 dana...jer nije ne vrucina a nema ni kise al zato ima skole :evil:

...

dakle ispadne da mrzim sva godisnja doba osim proleca koje ne voil al je ok...:lol:

ok ja sam freek sklanjajte se od mene SKLANJAJTE se

A to za tokio hotel me u opste ne zanima...ne znam sto sam uposte postovao za njih ovo...al izgleda da moj mozak automatski zeli da ucini ovu prouku sto moguce duzom(OMG i am doing it nooooo)

:neutral: - ja u ovom trenutku

*Hides*

haha, vidi ga vratio se oxpod :D dobro brate i nisi tolki freak, shta ochajavash :D

e krsto, i'm curious, jes bio odvaljen od nechega kad te videh u bloq?

Da vratio sam se <_<

>_>

<_<

nisam nigde ni bio...nego sam se navuko na neku igru :D :D :D

pa nisam mogo da se odvojim sve dok nisam presao jedno 4 puta (Opet) :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Back