Soph*I*
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
e
mislim i da ja imam celulit8-)
mislim i da ja imam celulit8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, morzhda!
i kad je gospodza nasa uciteljica kojoj ime necemo odavati ispala morz! ! !
eto!
sta se sve nece desiti na rekreativnim! ! !![]()
jbt ovde ima puuuno materijala za ispitivanje...
a sto se vode tice, pizdim i muka mi je
***** ti grad i drzavu!
pa na pismenom iz srpskog kad sam pisao dnevnik i tupakovom zadnjem danu i kad su ga (RIP) roknuli, to valjda celo odeljenje zna.
a bogami se prosirilo i na poneka druga odeljenja
nego??Oxpod:Ljudi! Pa vi se drogirate
mikelo90:jbt ovde ima puuuno materijala za ispitivanje...
brate nemoj da mu se zamerash, vidish da je opasan. bio je vaspitan surovim pravilima getaChika Vazic:VVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Pa evo malo da isfilozofiram. Brzi odgovor je zato shto ti za njega treba ,jelte,par sekundi da se ovo dole raschepi(evo upravo kucam u njemu) dok ti je spori odgovor=odgovori,i to je spor zato shto ti on otvara novu stranicu itd itd,i treba ti mnogo vishe vremena.
A znam da je dechko opasan,vidish,on zivi u getu i video je kako se ljudi ubijaju i tupac mu je bio komshija koji mu je pozajmljivao kafu pa je pisao o njegovom dnevniku,moramo ga poshtovati poshto je i on umjetnik duge kose setnog pogleda uprtog u daljinu(u onu tamo tachku) samo sa perom,tj. grafitnom iliti tehnichkom olovkom,a mozda i hemijskom.
Ah...evo pune definicije o fast replay kojun sam godinama trazio...Hvala ti sto si me prosvetlio![]()
ma pucao bih nego sam izbrojao do 100 pa sam se malo smirio