Zemunska gimnazija

idem ja. ''Glumi'' vazic :D:D Ponesite paradajz i ostalo povrce koje se lepo rasprskava :D

ma Vazhicu, za tebe samo cvece ;):D

e, ljudi, moram da se jadam...dolazi tokio hotel 29. marta....:-(biće loodnica i do tog i posle tog datuma....:?ako prežive taj koncert (mislim, OBE:shock: ćerke), ne znam šta će ispasti od njih....
moj prvi big koncert je bio kleptonov 8)u hali "pionir" 1979. i utrasirao me nekako...
a ovo je, bre, th...:cry:

ozbiljno dolaze??? :shock: nisam znala...pa lepo je to...nadam se da ce sve na dobro da ispadne! SRECNO! :D

sta je lepo??? kako neko to moze da slusa, a tek da gleda onog transvestita

lol

Nikad im nisam slusao muziku...jer je na nemackom pa me nije zanimalo mnogo :)
mislim verovatno su dobri muzicari, jer da nisu nebi bili tolko poznati :)

al kako onaj lik izgleda to je strasno :-o bas bas strasno

lepo se provedite svi koji idete ako idete :razz:

PS: sano da linkin park dodje u Srbiju i sve je na mestu :-D:-D

idem ja. ''Glumi'' vazic :D:D Ponesite paradajz i ostalo povrce koje se lepo rasprskava :D
ko si ti? :lol: nosim jaja, though

i ponovo vam kazhem, kod mene se OTIMAJU da idu na te priredbe. :shock:

mikelo90:
a jel to nesto o sidi?
o narkomaniji.

shta ima veze za TH, to je samo grupa malih fegeta.

Oxpod:
mislim verovatno su dobri muzicari, jer da nisu nebi bili tolko poznati
:lol: :lol: :lol: :lol:
LP? pa dobro...ne slusham

jbt,bash nas zajebashe.... Sad kad smo se swi nawikli na 30,wracaju nas na 45... :sad:

E,a shto prawe onu "poslasticharnicu" i shto kite shkolu ubawom imelom???? :D

Nama doshla nowa fizicharka,ok zzena,ali nam i dalje ne gowore shta je sa Klencofljashsiwnkbjlfkjifd...kako god...

moram da se bachim na fckng geos,nemachki,latinski,(opet) likowno,matu,fiziku,istoriju,hemiju,bios......... Bash lep owaj drushtweni... :roll: :-(

molim te, nemoj vise da nas teshish

HaHahahahahahaha :lol::lol::lol::lol::lol::lol: lmao

jbt,bash nas zajebashe.... Sad kad smo se swi nawikli na 30,wracaju nas na 45... :sad:

E,a shto prawe onu "poslasticharnicu" i shto kite shkolu ubawom imelom???? :D

Nama doshla nowa fizicharka,ok zzena,ali nam i dalje ne gowore shta je sa Klencofljashsiwnkbjlfkjifd...kako god...

moram da se bachim na fckng geos,nemachki,latinski,(opet) likowno,matu,fiziku,istoriju,hemiju,bios......... Bash lep owaj drushtweni... :roll: :-(

Sta se bre zalis na drustveni BRE! bices srecna samo da prodje prva godina ima bre da PEVAS!!! :D

molim te, nemoj vise da nas teshish
:D
Oxpod:
Ja sam se inace veoma potreso sto bi imali manje vremena za to
pa znam, zato i kazhem :P
PiGlEt....:
zzena,ali nam i dalje ne gowore shta je sa Klencofljashsiwnkbjlfkjifd
ti se drogirash :lol:
Bash lep owaj drushtweni...
pa ono, moglo bi i gore da bude :)
Oxpod:
Sta se bre zalis na drustveni BRE! bices srecna samo da prodje prva godina ima bre da PEVAS!!!
ok, neki imaju predrasude da je drushtveni lakshi :roll: :D pa i jeste :P
ima da propevash jedino (moju omiljenu :D) perifrastichnu aktivnu (a i pasivnu) konjugaciju iz latinskog. ili da odustanesh od gramatike, ko ja 8-)

Parizhka poslastichara,ilti kako ja to zovem scena iz vestern filma sa,nazovimo ga sranjem od peska kojim je posut trotoar,je scena filma Sveti georgije ubiva azdahu.Da ste bili tamo juche videli bi ste i neke oldtajmere i princes krofne i gips torte :lol:

Back