Zemunska gimnazija

Oxpod:
Shine on you crazy diamond +)
ma sve redom pesme su vrh (brate) :D
Chika Vazic:
Inache,deco,zajebite floyda,
ostatak rechenice nije bio bitan :roll::lol:
Ako cemo poshteno, svi treba da slushate hip-hop...to bi vam svima pomoglo...
:lol: ajde izlozhi nam svoju teoriju
Soph*I*:
ja slusam sve metale sem death-a
ahahaaaaaaaaaaa
isto, a i lordi mrzim
najvishe slusham ....
a i drogiram se, osim kad sam straight :D:D :lol:
P.S. ljudi, ne obracajte pazhnju. ovo su neke interne fore ;)

inache heavy je majka :D

@ tix
Teorija je preduga da bih je izlagao na forumu, ali praksa pokazuje da pravi hip-hop oslobadja od stresa (proverio sam na nekoliko primeraka ljudske rase).
Kad kazem pravi, mislim: NE JUICE i druzina, nego Marčelo, ponesto Disciplinska komisija itd.

ma ne kritikujem te, zajebavam se
da li ti je to zasmetalo? izvini.
kritiqj i ti mene :)
a shto se tiche oslobadjanja od stresa...moguce...mada nikad nisam slushala marchela i to...deluje mi kao pametan lik, though

Spawamo! ;)
Inache,poshto mi je danas rodj iskoristicu priliku da ga samoj sebi cestitam i poželim swe nanananananaj in d lajf! :D
Hwala i profesorima shto shtrajkuju,ispunishe mi zzelju! ;)

pa SRECAN TI RODJENDAN! Sa zakashnjenjem, poshto nisam bila tu...sorry...drago mi je da su ti ispunili zhelju! Mada mislim da nisu profesori ti koji shtrajkuju!

@ tix
Teorija je preduga da bih je izlagao na forumu, ali praksa pokazuje da pravi hip-hop oslobadja od stresa (proverio sam na nekoliko primeraka ljudske rase).
Kad kazem pravi, mislim: NE JUICE i druzina, nego Marčelo, ponesto Disciplinska komisija itd.

mislim da si u pravu shto se hip-hop-a tiche...stvarno oslobadja od stresa! Dodushe, zavisi shta, tj. koga slushash...;)

Hteo sam reci,da iako ne idem u zemunsku,da je drustvo tamo ekstra jedino su profesori malo smor......imam tamo ortake i drugarice.
Opet da pitam posto nisam dobio odgovor jel zna neko Dunju,Stefana Vicentijevica i Urosa iz 4-8?
Pozdrav

Back