Zemunska gimnazija

HTS je druga godina...inache, nemam pojma shta se radi u lektiri, ne secam se! A shto se Mao-a tiche, moguce da su ga otele nindza kornjache ili tako neshto tipa spajdermena itd...a mozhda je ken polomio ogu :lol:

aaa, ona je druga je godina. :-D
ajd necemo sad da pravimo teorije shta se zbilo...mozhda su ga samo oteli vanzemaljci. :razz: ili...SONJA :lol:

vazicu jel mozes da izmenish onaj post u kome si citirao oxpoda (ono sa brojem)?

karaoke u zemunskoj su uvek do jaja :lol: :lol:

Chek,jel skidanje shto sam na sistematskom provirio go do pojasa i rekao da nadju ortake da i oni udju? Pa ko da me nikad niste videli bez maje:lol:

Pa sad necemo o tome :oops:...nisam ja chula bash takvu prichu :D

Pa jel ti dovoljno ono za 2? Nadam se da jeste...

Nije je profesorka pitala! :-D

aaa, ona je druga je godina. :-D
ajd necemo sad da pravimo teorije shta se zbilo...mozhda su ga samo oteli vanzemaljci. :razz: ili...SONJA :lol:

Upoznala sam te danas sa njom!
Moguce da je otishao da joj pomogne da ozdravi ili shta vec :lol:
Nadam se da dolazish na karaoke da bismo zajednichkim snagama podrzhali Vazhica!;-)

vazno je da si se ti raspitivala ;) :lol:

verovatno dolazim, treba da vidim josh sa jednom ortakinjom...
ali necu da ga podrzhavam ako se bude skidao :evil:

Ma to mi prichali, pa zato znam :-D:grin: ....nemoj tako, mora dechko da se skine, da pokazhe svoje zmijsko telo :p

jaoo tek sam sada videla ovu temu....ja sma isla u zemunsku...87 godiste..jel ima nekog ovde 89 ili 91.....

Ima 90, 91, 92....mozhda i drugih...k'o zna :lol: kakvo je tvoje mishljenje o Zemunskoj?

Shatore bilo je dovoljno hvala, a sem toga stigla sam da procitam pre casa. Izvukla sam se pa me nije pitala al da jeste ono bi mi bilo dovoljno. It's me! videla sam poruke. Ljudi vidimo se na karaokama, a sutra hocu da vidim komentare na ovom nasem lepom forumu.

Zashto sutra, evo vec sad! :lol: Bilo je super, jel te, a ti znash i zashto (!) :D ....prichacu ti ja to vec....Vazhicu-Oprosticu joj sveeEeeEee...nisam je supermeEEeeeEenn....kako smo se dobro zezali, mogli bi cheshce da prave ovakve zhrke! Jedina zamerka mi je izbor pesama! Mogli su neke zhivlje, u jednom trenutku sam se i rasplakala zbog "sentimentalne" pesme :lol:

Zashto sutra, evo vec sad! :lol: Bilo je super, jel te, a ti znash i zashto (!) :D ....prichacu ti ja to vec....Vazhicu-Oprosticu joj sveeEeeEee...nisam je supermeEEeeeEenn....kako smo se dobro zezali, mogli bi cheshce da prave ovakve zhrke! Jedina zamerka mi je izbor pesama! Mogli su neke zhivlje, u jednom trenutku sam se i rasplakala zbog "sentimentalne" pesme :lol:

majke mi, bash su bile neke smarajuce. :roll:
a supermen... :lol: :lol: :lol: bilo je dobro dok je trajalo. :D da ih nisu prekinuli, mislim da bi popucali prozori :D ne mari, vazicu, bice bolje sledeci put ;)
e mogli bi stvarno da ih cheshce organizuju...ko to radi? petar?

Pazi,mene je neko sam nepoznatog broja zvao pola sata pre pochetka i rekao: E vazhicu ocesh da pevash sa mnom u duetu? -Moze,a ko je to? :lol: A kad smo mi doshli na red banuo im domar i sve pogasio :lol:

Za sledeci put obecavam spisak razloga i krug da pevam ;)

jaoooo gledaj ove......:roll: pa da, kad mene nema, niko nema da zapochne dijalog :?
od ove it's me se to i moglo ochekivati....nije ona neka pamet :lol: al od tebe tix to nisam ochekivao.....ipak ti se druzhish sa sonjom :? ...al dobro :roll:
inache razlog mog odsustva nisu nikakve kazne ili takko neshto vec izlazak FM8 jeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D
aj pishem vam kad pishem ;)

Nismo imali pismeni, tek imamo kont sledece nedelje, a i mi nismo isti smer ko ti!
a da jbt :D

Mao Tze Tyng:
jaoooo gledaj ove...... pa da, kad mene nema, niko nema da zapochne dijalog
od ove it's me se to i moglo ochekivati....nije ona neka pamet al od tebe tix to nisam ochekivao.....ipak ti se druzhish sa sonjom ...al dobro
inache razlog mog odsustva nisu nikakve kazne ili takko neshto vec izlazak FM8 jeeeeeeeeee
aj pishem vam kad pishem

shvaticu ovo kao kompliment :D ali ipak nemo' da dirash it's me, ona postade verni forumash ;)
znash, kad tebe nema, bezveze nam i da zapochinjemo prichu...ko veli, nece biti urosha, the prosvetitelja da nam ukazhe na pravi put :roll:
ma sooper, samo se ti zabavljaj :P :)

nemo' da dirash it's me, ona postade verni forumash ;)
znash, kad tebe nema, bezveze nam i da zapochinjemo prichu...ko veli, nece biti urosha, the prosvetitelja da nam ukazhe na pravi put :roll:
ma sooper, samo se ti zabavljaj :P :)

zahvaljujem....jest, zamenio nas je programom za muziku! Pa barem napravi neku pesmu, pa da mozhemo da se hvalimo da te poznajemo :lol:

Back