mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Goku jel na vratima tvoje ucionice ima neka rupa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:? :? :?a shto da budem manji zvrk? :?ja sam bash neki umereni zvrk
e jeste.....pa shta sad,treba da nas bije da bi obavljao duzhnost kako treba![]()
![]()
nema mice, ja sam chula da su ga otpustili zato shto se previshe zblizhio s decom :? ali to mi nekako ne deluje logichno...
e da, ljoodi, hvala vam svima josh jednom
bash ste mi ulepshali b-day
volem vas, drugari8-) :-*
8)
....ponece ti Tix tvoju zheljenu tortu od rodjendana i koji kolachic, ako je negde usput ja ne presretnem i pojedem kolache

Mikelo,ima jedna mala.

da....e a koju pesmu izvodite ? i gde se tachno odrzhava ta priredba ?...al ste se raspisali.......
...Mao, ochekujemo te Tix i ja na priredbi, da znash...nemoj da nas izneverish!![]()
....ponece ti Tix tvoju zheljenu tortu od rodjendana i koji kolachic, ako je negde usput ja ne presretnem i pojedem kolache
![]()
![]()
![]()
torte....za kolache i da ne pricham 

Oxpodu,koje si odeljenje? Ja pomislila da je lewo ono shto je desno pa se zaje bah i pomislih da smo sa iste strane ....

Vazicu, ti si iz 37-og?

Chika Vazic:Vidimo se danas na priredbi ljudi,ne mozete da me promashite: Visok,lep,plave arijevske ochi i ooooogroman fotoaparat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahaa
dolazish???
jel mozhe tako???
mislim, i dalje je 

bravo, oxpode, za elektricnu... respect![]()
deco, aj ko dolazi na priredbu, da se nadjemo posle ispred shkole
evo it's me i ja cemo da blejimo na ulazu.jel vazhi, it's me???
a onda mozhe da nam se prikljuchi chika vazhic i da nam znak prepoznavanja bude njegov gigantski fotoaparat
ili te ochi![]()

Ili da pustim glas,ono,zov divljine
Mi u 4 imamo razredni chas,al ono,ako vas vidim svraticu