Zemunska gimnazija

soph je ovde dezhurni filozof :lol: :roll:

a shto da budem manji zvrk? :? :D ja sam bash neki umereni zvrk
:? :? :?

:D ;) :D
nema mice :(, ja sam chula da su ga otpustili zato shto se previshe zblizhio s decom :? ali to mi nekako ne deluje logichno...
e jeste.....pa shta sad,treba da nas bije da bi obavljao duzhnost kako treba :roll:

e da, ljoodi, hvala vam svima josh jednom :D
bash ste mi ulepshali b-day :D
volem vas, drugari :D 8-) :-*
:P :) 8)

...al ste se raspisali...:D....
...Mao, ochekujemo te Tix i ja na priredbi, da znash...nemoj da nas izneverish! :D :lol: ....ponece ti Tix tvoju zheljenu tortu od rodjendana i koji kolachic, ako je negde usput ja ne presretnem i pojedem kolache :D :lol: :lol::lol::lol:

mrzim nedelju....jbte svake nedelje u nedelji se do jaja smorim :? :(

...al ste se raspisali...:D....
...Mao, ochekujemo te Tix i ja na priredbi, da znash...nemoj da nas izneverish! :D :lol: ....ponece ti Tix tvoju zheljenu tortu od rodjendana i koji kolachic, ako je negde usput ja ne presretnem i pojedem kolache :D :lol: :lol::lol::lol:
da....e a koju pesmu izvodite ? i gde se tachno odrzhava ta priredba ?
a ti samo mi pojedi deo :evil: torte....za kolache i da ne pricham :twisted:

dez matora, sto godina :D hvala ali bojim se da sam ja vec zabrljala :?

Chika Vazic:
Vidimo se danas na priredbi ljudi,ne mozete da me promashite: Visok,lep,plave arijevske ochi i ooooogroman fotoaparat:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: hahaa

bravo, oxpode, za elektricnu... respect :D

mao, priredba je u sali gde imamo muzichko nekad. jedna pesma je na grchkom, druga na latinskom :D:D:D :lol: dolazish???
nemojte da se svadjate deco, evo niko nece dobiti ni torte ni kolacha :lol: jel mozhe tako???
e bash mi zhao za mitju...bio je lik nekako... :( mislim, i dalje je :D ali negde drugde :(

deco, aj ko dolazi na priredbu, da se nadjemo posle ispred shkole
evo it's me i ja cemo da blejimo na ulazu. :D jel vazhi, it's me???
a onda mozhe da nam se prikljuchi chika vazhic i da nam znak prepoznavanja bude njegov gigantski fotoaparat :D
ili te ochi :lol:

bravo, oxpode, za elektricnu... respect :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ja ne znam dal cu na priredbi kod nas ce razredna da izabere ko idea na priredbu :-?

ja sam zabrljo do nekle <_<

<_<
>_>

...Zabo iz Informatike, don't ask....
...Zabo(Zabetonirao) iz fizickog, you don't want to know...

Bios sam popravio *Yayes*
istoriju trebam da popravim

dakle ja sam tipican primer onoga sto ne treba da se radi na poceku 1 godine

deco, aj ko dolazi na priredbu, da se nadjemo posle ispred shkole
evo it's me i ja cemo da blejimo na ulazu. :D jel vazhi, it's me???
a onda mozhe da nam se prikljuchi chika vazhic i da nam znak prepoznavanja bude njegov gigantski fotoaparat :D
ili te ochi :lol:

Ili da pustim glas,ono,zov divljine:lol:

Mi u 4 imamo razredni chas,al ono,ako vas vidim svraticu

Mene jedino po chemu mozzete prepozneti je po mom prasencetu.... Imam priwezak prase na farmerkama,just to knowh... ;)

Owaj...ponesite chepowe za ushi kad nam mlade nade Serbije budu izwodile taj rekwijem...
Kiddin' ...
Bash su was zjb za tu pesmicu...
E,jel mozze forneti da se unese,werujem da cu biti gladna....?

Back