tix
Ističe se
- Poruka
- 2.129
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeee It's me jel kod tebe na kameri reklama i jesi li ti 1-10? Ono,pokushavam da prokljuvim
Jaaaaaoooo e blejim ja na kraju odmora sa ortakinjama,i dolazi mi lik i nudi mi kocu.Kazem ja Ne,hvala.Jel ja tebe poznajem? Reche mi lik ja sam marko upoznali smo se na izletu. Rekoh izvini brate ne secam se a on mi kaze pa naravno kad si 28 sati bio pijan. Ja sam se upishao od smeha![]()
![]()
Ako budem ishao na dvodnevni videcete shta je bleja
![]()
kad god me nadjeshhah ! tijano srcn rdjndanda imash sve 5-ice iz latinskog
i da budesh manji zvrk nego sho jesi
![]()
http://www.celebratetheday.biz/foilballoons/birthday/birthday_32present.jpg
http://www.knjizara.co.yu/pls/pic/k.pokazi_sliku?idslike=15337
kad da dodjem na kolache 8)

nego??? :shock:uuu vas dve u horu razmishljam i da se pojavim ,samo da bi slushao vas dve![]()

hvalaHappy rodjendan![]()
znam jedno 10 ljudi kojima je rodjendan od 1.10 - 20.10 lol ukljucijuci i mene jer je meni bio 10.10 xD

Eeeee It's me jel kod tebe na kameri reklama i jesi li ti 1-10? Ono,pokushavam da prokljuvim
Jaaaaaoooo e blejim ja na kraju odmora sa ortakinjama,i dolazi mi lik i nudi mi kocu.Kazem ja Ne,hvala.Jel ja tebe poznajem? Reche mi lik ja sam marko upoznali smo se na izletu. Rekoh izvini brate ne secam se a on mi kaze pa naravno kad si 28 sati bio pijan. Ja sam se upishao od smeha![]()
![]()
Ako budem ishao na dvodnevni videcete shta je bleja
![]()

aaaa skroz levo do kraja pa desno..pa da bi ushao u nju o5 levo
....
jes ogromna je...
nego ljoodi oce meni neko od drugaka(prvaci ga ne znaju...? ) da kazhe shta je sa mitjom :? nashim chuvarom...chas ga ima chas ne :?
inache sad palim ...poz(sa jednim z da se tix ne ljooti)
, ja sam chula da su ga otpustili zato shto se previshe zblizhio s decom :? ali to mi nekako ne deluje logichno...ha ha hvala ^^ XD
sta ima inace?