Zemunska gimnazija

Eeeee It's me jel kod tebe na kameri reklama i jesi li ti 1-10? Ono,pokushavam da prokljuvim :D

Jaaaaaoooo e blejim ja na kraju odmora sa ortakinjama,i dolazi mi lik i nudi mi kocu.Kazem ja Ne,hvala.Jel ja tebe poznajem? Reche mi lik ja sam marko upoznali smo se na izletu. Rekoh izvini brate ne secam se a on mi kaze pa naravno kad si 28 sati bio pijan. Ja sam se upishao od smeha:lol: :lol: :lol: Ako budem ishao na dvodnevni videcete shta je bleja ;)

me?

nisam iz 1-10 lol:razz:

Eeeee It's me jel kod tebe na kameri reklama i jesi li ti 1-10? Ono,pokushavam da prokljuvim :D

Jaaaaaoooo e blejim ja na kraju odmora sa ortakinjama,i dolazi mi lik i nudi mi kocu.Kazem ja Ne,hvala.Jel ja tebe poznajem? Reche mi lik ja sam marko upoznali smo se na izletu. Rekoh izvini brate ne secam se a on mi kaze pa naravno kad si 28 sati bio pijan. Ja sam se upishao od smeha:lol: :lol: :lol: Ako budem ishao na dvodnevni videcete shta je bleja ;)

....neeee....ja sam druga godina....:p
...e nesreco jedna senilna....ili bolje da kazem pijana?! :lol::lol:

U,jbt,napravila sam zabunu:|,al' nije lepo da vam se ne zahvalim sto ste i meni cestitali iako mi nije rodjendan,ali obavesticu vas ja i kad mi stvarno budde rodjendan:razz::wink::D:razz:
zasad,tix eto i ti imas 16 godinica!mala. . .!:razz::razz::razz:

aaaa skroz levo do kraja pa desno :lol:..pa da bi ushao u nju o5 levo :lol:....
jes ogromna je...
nego ljoodi oce meni neko od drugaka(prvaci ga ne znaju...? ) da kazhe shta je sa mitjom :? nashim chuvarom...chas ga ima chas ne :?
inache sad palim ...:D poz(sa jednim z da se tix ne ljooti)
:D ;) :D
nema mice :(, ja sam chula da su ga otpustili zato shto se previshe zblizhio s decom :? ali to mi nekako ne deluje logichno...

Back