Zemunska gimnazija

vince je car nemo' ga dirate...
nemam jedva 2 kod radjenovicke...da ona malo realnije ocenjuje imao bi ja....dobro sad shta bi bilo kad bi bilo 8) al' sine ona meni fazon oduzima bodove za datum :?.....jbte znachi vidi se da znam zadatak i da sam pogreshio u zadnjoj dvadestchetvrtini zadatka tako shto sam umesto 8 napisao 6 i onda loshe pomnozhi sa 2 i ona meni nece da da ni 0,1 bod, mada ja da se pitam trebalo bi 0,9 ,0,8 minimalno....i onda ja popizdim...
tix 3 :lol: pa ja da dobijam na pismenom 3 pevao bi :? koja ti tema bila ? aj nemo' se sekirash,da se ja sekiram za ocene verovatno bi svaki dan bio nad*kan :?

Chekaj,ja lepo pevam,i dosta ljudi je to potvrdilo,samo me je tad malo grlo stislo iz vec poznatih razloga :lol:

Nego,It's me,podseti me ko si,jesi ti ona s kojom sam raspravljao o emo sranju? :lol:

...mozhda....ne secam se...mislim da nisi...
....shta se sad ti folirash koa grlo te stislo? Ma ne lupaj :p:lol:

EMO JE SRANJE
a it's me, nemoj mi reci da se razumesh u emo, u ****** jedina riba pored tix koja shvata shta je uopste emo
zaintrigirala si me ;D ...zanimljivo :D

...iskreno...meni je to dosadno...to je vrsta rock muzike, zar ne?:lol:

ne lupetaj, mnoge ribe znaju shta je emo
svejedno, tix je jedinstvena :D
shalu na stranu, dobih 3 na pismenom iz srpskog
profesorka je izuzetno drska
i glupa
ne glupa, iskompleksirana.

...hahaha...vama predaje Dragana?

nije loshe, prijavi se za hor. gubi se dosta chasova, a muzicharka ce sve mushke glasove prihvatiti oberuchke

....ma ne znash ti kako on peva :-D takav glas majka dvaput ne radja!
....kad bi doshao, oduvao bi nas sve! :-D

shta i one glasove shto krche kao kad ti se pokvari TV?

...nikad mi se nije kvario TV, tako da ne znam....

ili kao jedan iz mog razreda shto mu je glas izmedju mushkog i zenskog i pri tom žešće škripi......

...shta je taj, neka kopija Justina Timberlejka (ili kako se vec taj lik zove)?:p

nemam jedva 2 kod radjenovicke...da ona malo realnije ocenjuje imao bi ja....dobro sad shta bi bilo kad bi bilo 8) al' sine ona meni fazon oduzima bodove za datum :?.....jbte znachi vidi se da znam zadatak i da sam pogreshio u zadnjoj dvadestchetvrtini zadatka tako shto sam umesto 8 napisao 6 i onda loshe pomnozhi sa 2 i ona meni nece da da ni 0,1 bod, mada ja da se pitam trebalo bi 0,9 ,0,8 minimalno....i onda ja popizdim...
tix 3 :lol: pa ja da dobijam na pismenom 3 pevao bi :? koja ti tema bila ? aj nemo' se sekirash,da se ja sekiram za ocene verovatno bi svaki dan bio nad*kan :?

...nego? Shta imash? Chistu 2? Ocenjuje ona realno! Koju si ti to shkolu uchio kad ti priznaju zadatak bez postupka i tachnog reshenja?
...eh...kad ne razlikujesh 6 i 8 :lol::lol::lol:....
....shta? I ti pevash? Pa shto ne dodjete ljudi na hor da vi'sh shto je zanimljivo! Upoznash razne ljude, proputujesh malo kroz Srbiju itd....:D
...da...neki navikli na loshe ocene...shto mi to poznato...i sad ih mrzi da uche...jel tako Mao?:-D

shta i one glasove shto krche kao kad ti se pokvari TV?
ne znam, ti dodji, pa ces videti dal ce te primi :D

Soph*I*:
eee, to je taj mozak. :evil:

Soph*I*:
i ja ne bih znala bez objasnjenja odredjenog xx
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Mao Tze Tyng:
tix 3 pa ja da dobijam na pismenom 3 pevao bi koja ti tema bila ? aj nemo' se sekirash,da se ja sekiram za ocene verovatno bi svaki dan bio nad*kan
ma ne d*kam se ja zbog ocena, ali ovo je PISMENI IZ SRPSKOG. ja u zhivotu nisam dobila 3 na pismenom ******. ali dobro shto je meni dala 3, nego i jednoj ortakinji koja je bash talentovana za pisanje (olja 8-)). ma retard :?

It's me!:
....ma ne znash ti kako on peva takav glas majka dvaput ne radja!
....kad bi doshao, oduvao bi nas sve!
pa chuh ga kako peva :D jes vala, nadjachao bi i borisa ;) 8-)

It's me!:
...hahaha...vama predaje Dragana?
da, taj defekt. vama?

zanimaju me vasha misljenja o toj profesorki

pa chuh ga kako peva :D jes vala, nadjachao bi i borisa ;) 8-)

da, taj defekt. vama?

zanimaju me vasha misljenja o toj profesorki

...pa sad bash i Borisa...to ne verujem, ipak Boris drzhi ceo hor....a mozhda mi se tako chini, jer mi peva na uvce....:-D
...nama ne...ista kao i vama proshle godine....
...ja sam chula da je niko bash ne gotivi....

ako te bash zanima nemam ni chistu 2....
mislim da je velika razlika izmedju onoga ko u 5 zad pogreshi u rachunu pri kraju zadatka i onoga ko nishta ne napishe al dobro :roll: vec sam stvorio tvoju sliq u glavi...mislim znam ja takve :roll:...
tix za sve postoji prvi put :? :( jbga.....a mozhda je chula da ti volish vishe grchki nego maternji jezik ;) pa je sada ljoota :-x

...pa sad bash i Borisa...to ne verujem, ipak Boris drzhi ceo hor....a mozhda mi se tako chini, jer mi peva na uvce....:-D
...nama ne...ista kao i vama proshle godine....
...ja sam chula da je niko bash ne gotivi....
ne chini ti se, boris se chuje i kod mene, a ja sam skroz gore :D taj chovek je moj idol :D
e, kad sam ja prichala da je nada sooper, niko mi nije verovao. eh... nedostaje mi nada.

Mao Tze Tyng:
ako te bash zanima nemam ni chistu 2....
mislim da je velika razlika izmedju onoga ko u 5 zad pogreshi u rachunu pri kraju zadatka i onoga ko nishta ne napishe al dobro vec sam stvorio tvoju sliq u glavi...mislim znam ja takve ...
tix za sve postoji prvi put jbga.....a mozhda je chula da ti volish vishe grchki nego maternji jezik pa je sada ljoota
:D moguce

ma ko **** i radju. :evil: svi su oni manje-vishe retardirani. proshle godine mi ljudi iz drugih shkola prichaju kako neko nauchi sve sooper i dobije neku bzv ocenu. ja mislim: ma nije to tako u zemoonskoj. ali onda je doshla druga godina . dobri profesori su otishli, ovi koji su ostali su postali jos veci debili a novi su ...:evil:
:? :? :?

E trecaci i cetvrtaci da vas pitam nesto,brat od moje drugarice je isao u zemunsku i otisao u ameriku preko skole da nastavi da se skoluje tamo,da li neko zna da li tako nesto jos uvek ima u ovoj skoli,ja bih tamo da igram kosarku...Hvala

Aaaa,Chiko al' si zao...
Ti,pokemonu (shaaalaaaa :-D),trebash da pitash profesora za to mada ja mislim da je tim wec oformljen...

Ljudi,dobila sam jebenu 5 na 4 zboj ******* bellum-a i jebachke II deklinacije!!! Aarrghh...

A danas smo imali kontrolni iz fizike kod one retardirane Klenlcomndfb....Kako god se preziwa...,i ja nju pitam neshto za zadatak a ona meni onako,najdrskije shto je mogla,kazze "Ne morash ti bash swe da znash" .... I ja je opet pitam a ona kao "rekoh ti"... znachi kuchka!

E,ja se prijawila za izlet! :D

Neshto sam razmishljala (aplauz,molim :D :lol:) i mogli bi da se meetnemo u pon na danu school....
Kad wi imate odeljensku? Mi,k'o,konji u 4 pa onda chekamo k'o josh weci konji do 6...
E,goku,koje si odeljenje?

E trecaci i cetvrtaci da vas pitam nesto,brat od moje drugarice je isao u zemunsku i otisao u ameriku preko skole da nastavi da se skoluje tamo,da li neko zna da li tako nesto jos uvek ima u ovoj skoli,ja bih tamo da igram kosarku...Hvala

Moze da se ide trebalo bi da bude konkurs uskoro za prvake i drugake...ali moras da znas jezik dobro i da prodjes tri kruga testova. Ja sam isao prosle godine pa sam odustao u trecem krugu kod intervjua. Ako sve prodjes ostajes tamo godinu dana u nekoj porodici

Ako si zainteresovan pitaj profesorku Smederevac iz engleskog, ona bi trebalo da zna...samo budi spreman da popunjavas gomilu formulara i da primas tri puta vakcinu protiv hepatitisa

Back