M
matora63
Gost
mao, šta ti fali....? pa, ne znam. možda grešim dušu...sorry.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti bi mene da trujesh a :? :shock: ....vidim ja da ce ovde da padne berba ushiju...to ti nije trebalo
.....kosa :? pa ja nisam celav...
e da vidim ti si neka koja se mnogo pali na motore a 8) ?
Chek bre,ide se u subotu valjda.
a sta fali mom imidzu, bas je jebachkisve se ribe lepe na mene, a ponekad cak i meduze
![]()
![]()
![]()
ne kazhem ja da mi nishta ne fali....daleko od toga, evo u poslednje vreme mi fali malo vishe pameti :?....al ochigledno da se nismo razumeli, zaboravi 8)mao, šta ti fali....? pa, ne znam. možda grešim dušu...sorry.
za uspomenu a...ma ne, ko ti to rekao?...ja to da imash za uspomenu :-D...kakva berba ushiju?.....nisam ni rekla da si celav...nego da nemash dugu kosu kao on...
ne zov' me ''uche''...chek sad,kome da verujem?:?
uche. . . paranoja.8)

ne secam se vishe. ako je pisalo tix, onda jesame tix jel si se ti potpisala na tabli u prvoj uchionici levo pre neki dan?
:razz: :razz: to je zato shto si tako opasanMao Tze Tyng:shta je ovo neko organizovano pod*ebavanje mene prvo tix, sad ti

ne kazhem ja da mi nishta ne fali....daleko od toga, evo u poslednje vreme mi fali malo vishe pameti :?....al ochigledno da se nismo razumeli, zaboravi 8)
za uspomenu a...tek cesh da vidish kakva berba
najveca do sada
![]()
ne zov' me ''uche''...![]()
a vi bi ste mogli da se dogovorite kad je izlet 8)
ma mladja uvek kazhe kao u 9 , a onda bane sutra dan i kazhe ne mozhe u 9, u 7 ispred shkolei onda meni svih 658 planova vezanih za taj i dan pre propadne :?
![]()
ne kazhem ja da mi nishta ne fali....daleko od toga, evo u poslednje vreme mi fali malo vishe pameti :?
za uspomenu a...tek cesh da vidish kakva berba
najveca do sada
![]()
a vi bi ste mogli da se dogovorite kad je izlet 8)
ma mladja uvek kazhe kao u 9 , a onda bane sutra dan i kazhe ne mozhe u 9, u 7 ispred shkolei onda meni svih 658 planova vezanih za taj i dan pre propadne :?
![]()

:grin:
)...ma ne bih ja ishla da je u subotu!

it's me,tebi verujem,ne znaju oni,tako da,
dogovorili smo se
izlet je u nedelju8)
))pa da, tako i ja imam dosta planova, tipa , promenicu sve za jedan vikend
i to se sve zavrsi blejom za kompom i grickanjem chipsija iz '98....eh to su bili dani...
jao tix i ja jedva cekam gljive, i to halucinogene, da ih i vi malo jedete deco, da vidite kako je meni svaki dan
shalim se....vidish da smo svi neshto bili smoreni dok ti nisi bila tu
chips je cool, al klasichna bleja bash i nijepa da, tako i ja imam dosta planova, tipa , promenicu sve za jedan vikend
i to se sve zavrsi blejom za kompom i grickanjem chipsija iz '98....eh to su bili dani...![]()
...ne brini za pamet...donecemo mi levak da ti pamet sipamo u glavu
...gde berba, bre...u ovo doba godine :-D:grin:
...pitacu ja sutra po 666put ()...ma ne bih ja ishla da je u subotu!
...kakve ti to planove imash, kad ih je 658?;-)
jao tix i ja jedva cekam gljive, i to halucinogene, da ih i vi malo jedete deco, da vidite kako je meni svaki dan

Mao Tze Tyng:jaoooo vratila se tix bash i nisi morala, mogla si da nas pustish josh malo da odmorimo shalim se....vidish da smo svi neshto bili smoreni dok ti nisi bila tu ....al chim si doshla pochela si sa....
ma znam, nish bez mene
svaki betmenov prijatelj je i moj prijatelj različiti svetovi....mi idemo u nedelju, a vi u subotu? zanimljivo...ko zna u kojim mi razlicitim svetovima zivimo
pričaj mi nešto o tome
jel tako, matora? svaki betmenov prijatelj je i moj prijatelj![]()
e da aj pitaj sonju shta ovo znachi"Pedicabo ego vos et irrumabo"-ali ja nisam griv za posledice
![]()
e kad bi moglo preko levka :? odavno bi ja sip'o pamet
ti kakva si, garantovano bi me ispolivala dok bi mi sipala
videcesh kakva berba...tijani sam mozhda oprostio al tebi necu
pa zar mislish sad da pishem svih 658 planova :?

danas beshe smor u shkoli :? mislim sreda mi je i ovako dan kad imam kretenske chasove:?
Sutra u skoli pitaj sonju shta to znachi...shta ti znachi to uopshte?...nemoj neduzhno dete da nastrada zbog tebe!P.S. Izvini za ono "dete"!
....ma ne bih te ispolivala....savrsheno sam precizna :-D:-D:-D....
...pa dobro...mozhda bi malo bio mokar...al presuchesh se i sve bude ok!....ipak pamet je pamet, ne treba zhaliti za kvashenjem
....shta imao si kontrolni, par ispitivanja itd....ni kod mene nije bolja situacija....ni ostalim danima :-D