Zemunska gimnazija

drage moje, treba da znate da se u shkolu ne ide da bi se zabavljalo ,vec da se neshto nauchi :lol: :lol: :lol: to kad odete u cirkus :lol:...
danas beshe cool dan 8)
a za koga hemicarka navija :?
a ti tix mora da danas nisi imala latinski pa si se zato smorila :?

Mao Tze Tyng:
drage moje, treba da znate da se u shkolu ne ide da bi se zabavljalo ,vec da se neshto nauchi :lol: :lol: :lol: to kad odete u cirkus :lol:...
danas beshe cool dan 8)
a za koga hemicarka navija :?

za Partizan...nije ona kao neki...eh....nemoj mi reci da nisi znao? Auuuu....kako niste saznali to....e, jel znate da prati Velikog Brata...ma zhena je extra....kako Tix da se ne smori, kad vidi onu latinku shto je smrshala, zhena se na nishta napravi....sve nas je zaj***la za dijetu! :lol: :lol: :lol:

Chika Vazic:
Aha,doshla je i mnooooogo vishe je gotivim nego tolevu,valjda zato shto sam mushko :D

:-D c,c,c,c.....

DOBILA SAM 5 IZ GEOSA! Znachi,nikad srecnija....
Kad me je prozwala dobro da me srchka nije strefila od straha ali... :D

Nama danas uleteo slepi mish na latinskom! Koji je to dozziwljaj bio,ja i drugarica sedimo ispod stola i jedemo 'pajgle' a profanka kod kante wrishti i doziwa obezzbedjenje u pomoc! :lol:

PiGlEt....:
:-D c,c,c,c.....

DOBILA SAM 5 IZ GEOSA! Znachi,nikad srecnija....
Kad me je prozwala dobro da me srchka nije strefila od straha ali... :D

Nama danas uleteo slepi mish na latinskom! Koji je to dozziwljaj bio,ja i drugarica sedimo ispod stola i jedemo 'pajgle' a profanka kod kante wrishti i doziwa obezzbedjenje u pomoc! :lol:

AHAHAHHAHA,nama danas na srpski uleteo bumbar,a drndara nas poshtedela pitanja.Muzicharka uzela da me pita jer sam izvalio da je vrach bio glavni baja i mrcvarila me da bi mi na kraju rekla da sam izmedju 4 i 5 a nisam uchio :lol:

A imali smo i test iz biosa za koji mislim da sam ga sjebao.

...dan je bio bash bezveze....mada sam bila prilichno uspeshna!: )))))))
....uspela sam da sakupim veliku kolichinu kapljica koje su padale za vreme 1, 2 chasa.....tako da sam se sushila do petog.....kad me raspichi temperatura sutra....bice veseloooo!!!!!

Danas bleja u prwo tri....
Poshteno smo se smorili a dobra stwar je to shto nismo imali nemachki zadnji chas...
Ko ide na izlet???
Inache,danas smo skakali (oni koji nisu prwi put) i skochila sam newerowatnih 1.60 i dobila 3...Ali sam zato sobila 5 iz wodjenja wezzbi... :lol:

opa, vidite bata zabo 3 kod sonje....pa dobro u svakom sluchaju bolji si od mene :lol: al znash kako moram sad malo da te ubedachim :D shto vishe uchite iz gramatike ocena ide sve nizhe...tako da ;)
opa, pa it's me nam je neka ''sportashica'' :lol: ne bi vam se ja gur'o za onaj forneti pa ne znam... :roll:
shta sad, cela I god ide na izlet a :? ?....
inache danas 5ak...to svi znamo shta znachi :D 8)

Mao Tze Tyng:
opa, pa it's me nam je neka ''sportashica'' :lol: ne bi vam se ja gur'o za onaj forneti pa ne znam... :roll:
shta sad, cela I god ide na izlet a :? ?....
inache danas 5ak...to svi znamo shta znachi :D 8)

...shta cesh, mora i to neko.... ishla sam sa jednom ortakinjom, inache ja to ne jedem bash chesto....nemoj tako, idem i ja, mozhda.....petak....evo odoh...bye

Back