Zemunska gimnazija

ne kaze se :krsta, nego krsto (vokativ, peti padez, 86ta deklinacija) :D
mrzim kad blejim po skoli i dodje ortak zove me i kaze : krsta krsta, i to jos naglasi ono A na kraju. ko da smo na izboru za naj chobana.

@urosh91

Pozdravi drugowe... ;)

E,ta Tolewa,kakwa je?
Danas nam je zapretila da ce ispitati swe koji su imali petice u o.sh. (znachi,96.42% odeljenja (proradio Ilija u meni :lol: )),pa da se dooobro pripremimo...
Idem da ucim hemiju i radim domaci iz mate....(Boze,koji sam sluchaj...za L.L.)

................................

lol, ljudi vec prve nedelje se pripremaju za kontrolni...strasno. ima da pisate krv za dvojku iz gradjanskog/veronauke. kad vam iskusni gimnazijalac kaze ;)
a koje si odeljenje ti? mozda si nam i ranije rekla, ali ja zaboravljam sve stvari. umem samo da pamtim slike golih riba....:D

PiGlEt....:
@urosh91

Pozdravi drugowe... ;)

E,ta Tolewa,kakwa je?
Danas nam je zapretila da ce ispitati swe koji su imali petice u o.sh. (znachi,96.42% odeljenja (proradio Ilija u meni :lol: )),pa da se dooobro pripremimo...
Idem da ucim hemiju i radim domaci iz mate....(Boze,koji sam sluchaj...za L.L.)

................................

Toleva ostavlja mnoooogo bolji drugi utisak od prvog.I razredna je sad drugachija,al je opet opaka.Je li koje si ti odeljenje??

ja sam prvo 10....latinka mi je extra, neka alexandra, hemicharka nas je isprepadalaaaa! a pogotovo ove iz moje osnovne koji nishta skoro nismo ni radili iz hemije......xaxaxaxaxa super. e bre lako je ovim starijima, svi se navikli, a mi jadnici....jao CHIKO VAZICU mi imamo fizichko sa vama....danas smo imali zajedno, a ne znamo se....:D

DJ-girl:
ja sam prvo 10....latinka mi je extra, neka alexandra, hemicharka nas je isprepadalaaaa! a pogotovo ove iz moje osnovne koji nishta skoro nismo ni radili iz hemije......xaxaxaxaxa super. e bre lako je ovim starijima, svi se navikli, a mi jadnici....jao CHIKO VAZICU mi imamo fizichko sa vama....danas smo imali zajedno, a ne znamo se....:D

ahahaha,pa ne znam,mozda sam te i video ako si buljila kroz one kratere na vratima :-D

Mi smo bili sa miloshem u drugoj sali,lik ko da smo u vojsci,znash kako smeshno :-D :-D
Dodje lik:

Chas je pocheo,zdravo!
Mi: ZDRAVO!!!!
U Vrstu!!! Na desno poravnaj se!!!! Na levo krug!!!!

Mi smo poumirali :-D :-D :-D

@Pigi

da nisi mozda u odeljenju sa markom shucurom ili npr Nikolom Elezovicem?

Back