Soph*I*
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
au,ljooodiii al' se vi raspisasteeeeeeeee
zemunska je najdivnija skola na svetu

zemunska je najdivnija skola na svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mikelo90:sa njom je ok,znas ona dosta trazi ali ako slusas na casu neces,dosta je da posle samo to ponovis.
Treba da se puno javljas i da iskazujes svoje misljenje o svemu sto analizirate, to jako ceni...
A kad smo kod serijskog ubice imas u bioskopima novog Hanibala(horor), pa mozes od njega da naucis ponesto...
Kr$t@:hahaha sonja, lol , mi smo kod nje sad morali da odgovaramo deklinacije i zadala nam domaci...joj raspad...

lol e kako mrzim tu patetiku.urosh91:georgijev,cetkovic,marovic....grrrrrr mrzim ih...pevaju kao neke ljoobavne pesme koje nemaju veze s vezom.a spotovi su im isto nikad jachi...on kao bleji sam u planini i gleda u reku i trazhi odgovor zashto ga je ona ostavilai zavijaju mi....i onda dodje moja ortakinja rtd-ard (nije iz razreda
) i meni kazhe da ja ne znam da se udubim u pesmu to je ne umem da saosecam
o bozheee....

JjEeCcAa:Yoy katastrofe!!!Sad sam doshla iz shkole,doshli su mi neki nowi profesori swe same katastrofe!!!!Ipak mi nije ta Valentina srpkinja nego neka Slavica koja je UZHAS!Swi gotiwni su otishli!!!
Mikelo jel si na gradjanskom ili weronautzi?I ko ti predaje?

Au al si te neki srecnik!Крими Миле:Мене је хвала богу заобишла Соња, предаје ми нека плава наставница легенда од жене.

tix:kod mene u odeljenju postoje razne struje: mi shto slushamo rock i sl.; grand&mtv&sve shto im puste po diskotekama i dechaci koji ne slushaju nishta.![]()
JjEeCcAa:koje si odeljenje?(chika vazic)
urosh91:lol pa ljudi nije grand toliko losh...mislim tamo mozhesh poshteno da se ismejeshipak najveca legenda granda ikada je po meni era
![]()
taj chovek je zhiva legenda....koliko on provala izvali u jednoj emisiji toliko od prilike chujesh kod sonje za godinu dana.a vidim sonja pochela da zavodi red xaxaxa...latinski ?!?! shta to beshe ?!?! davno beshe
(josh se i rimuje) 8)
e tix sry saleta kloshara sam zaboravio...ima njih josh al trenutno ne mogu da se setim
ljudi jel ste gledali nash crtani film Sejo Kalac spashava grand produkciju...ja sam mooku muchio dok ga nisam nabavio a onda sam ga gledao jedno 55x za redom.cool crtac samo malo loshe uradjena grafika al jbga shta cesh ipak je to nash crtac..ako niste gledali obavezno ga pogledajte,a ako ga nemate mogu ja na neki komp na informatici da ga prebacim pa gledajte tamo
![]()
Ja sam mu bio i na premijeri u domu omladine kad ga je lik napravio,i josh posle kad sam ga nabavio odgledao milion puta i svaki put nisam znao za sebe :-D Jao majko moja danas chas kod toleve i kod razredne :shock:urosh91:ej ti mali zecu ja tek sada videh da si ti bataya g'rl
za te tvoje profe nemam pojma...samo sam chuo za iliju
kad sam video tog tvog zeca setio sam se moje omiljene pesmice
zeeeeeeekoooooo zekane ushi su ti mekane,
duge ushi, kratak rep ,mali zeko bash si lep.....
![]()
![]()
tako neshto valjda ide...
al sam se ja pogubio :?
:-D