Zemunska gimnazija

mikelo90:
sa njom je ok,znas ona dosta trazi ali ako slusas na casu neces,dosta je da posle samo to ponovis.
Treba da se puno javljas i da iskazujes svoje misljenje o svemu sto analizirate, to jako ceni...

A kad smo kod serijskog ubice imas u bioskopima novog Hanibala(horor), pa mozes od njega da naucis ponesto...

da, da naucis kako da ostris i drzis noz, da naucis kako se pali motorna testera i koji delovi mozga su najukusniji :D :D :D

haha, bleji u planini :D
ma kod mene je samo rock rock i rocka. naravno ne onaj narko-rock, nego samo muzika sa ostrva. nista americko nikad nisam voleo da slusam.
znam da sam ovu sliku postavio pre jedno 50 strana, ali evo postavicu je opet
volim sve iz manchestera, osim manchester uniteda :D
oasis.jpg

**** tehno, **** narodnjake...jedino tolerisem prodigy od neke elektronike....

latinka nam postade cica :lol:

urosh91:
georgijev,cetkovic,marovic....grrrrrr mrzim ih...pevaju kao neke ljoobavne pesme koje nemaju veze s vezom.a spotovi su im isto nikad jachi...on kao bleji sam u planini i gleda u reku i trazhi odgovor zashto ga je ona ostavila :roll: i zavijaju mi....i onda dodje moja ortakinja rtd-ard (nije iz razreda :D ) i meni kazhe da ja ne znam da se udubim u pesmu to je ne umem da saosecam :roll: o bozheee....
lol e kako mrzim tu patetiku. :roll: dodala bih i sashu kovachevitja na listu za streljanje. a to da smo prolupali...majke mi...e ne znam da l sutra uopshte da idem u shkolu... i sve se neshto mislim...necu ni na ex.

e krsto mogo si da nadjesh neku sliku na kojoj izgledaju manje fensi i isfolirano. mada ipak :D

kod mene u odeljenju postoje razne struje: mi shto slushamo rock i sl.; grand&mtv&sve shto im puste po diskotekama i dechaci koji ne slushaju nishta. :lol:

zapamtite ove mudre reci od krste: covek koji ne slusa nista, nije covek, on je *****. covek koji slusa grand je jos vece ***** :D
ma mrzim te pateticare ******, em ovi nasi domaci , em strani. tipa : james blunt, radiohead itd...ja kad sam u bedaku uzmem napijem se i jurcam po bulevarima....ma debili, sve to treba u komoru...

JjEeCcAa:
Yoy katastrofe!!!Sad sam doshla iz shkole,doshli su mi neki nowi profesori swe same katastrofe!!!!Ipak mi nije ta Valentina srpkinja nego neka Slavica koja je UZHAS!Swi gotiwni su otishli!!!
Mikelo jel si na gradjanskom ili weronautzi?I ko ti predaje?

Na veronauci, a veronauticharka mi je neka Julija... mislim da je trebalo da odem na gradjansko jer ova njih stalno pushta ranije sa chasa

Ma do jaja je zemunska,al ima zajebanih profana.

Danas smo se upoznali sa hemicharkom(Dushanka).Deluje ok,opushtena ali stroga vidi se.Pochela da nam pricha o shkoli,o tome kako cemo svi na kraju imati dvojke i trojke,ali cemo zato u chetvrtom imati chetvorke :-D . Posle nam je prichala kako je gledala na pinku kako su seka i goga menjale brus i gacice,i kako je muzika sranje a jedina dobra azra,EKV,i svi iz tog doba.Zna shta je dobro :)

Na informatici je bila zajebancija jer je nestalo struje pa su nas iz istog razloga i ranije otpustili.Kad su nas prozivali(a ophode se prema nama kao da nikad nismo videli komp) ustajem ja i predstavljam se i kazem : ja chak imam rachunar kuci lol. A likusha mi kaze sedi luka znam shta ti rade mama i tata.Rekoh shta koji moj ova pricha i posle izvalim da poznaje moje(jao meni)

I ,btw,poshto se nagomilala tema a i ima puno novih ljudi,za par nedelja se moze ochekivati zemunskagimnazija.com,u organizaciji novih i bivshih uchenika.Ne boj se krle,bicesh mod :p

tix:
kod mene u odeljenju postoje razne struje: mi shto slushamo rock i sl.; grand&mtv&sve shto im puste po diskotekama i dechaci koji ne slushaju nishta. :lol:

Xe ja sam u welikoj manjini u razredu broj nas koji slushamo rok je 2(ukljuchujutji mene)
Ostali uglawnom preferiraju grand i shiti rekords :roll:
lol nisam znala da postoje ljudi koji ne slushaju nishta! :shock:

Kod mene ima fensera a od ovih shto slushaju rok,slabo,ja i mozda josh 1-2 normalna,ostalo neke chudakinje kojima roditelji dolaze na malim odmorima :shock: :shock: :shock:

Inache sam ja slushao rep dok mi krsta nije pokazao shta je muzika,onda sam ukapirao da sam dugo greshio.

urosh91:
lol pa ljudi nije grand toliko losh...mislim tamo mozhesh poshteno da se ismejesh :lol: ipak najveca legenda granda ikada je po meni era :lol:
taj chovek je zhiva legenda....koliko on provala izvali u jednoj emisiji toliko od prilike chujesh kod sonje za godinu dana :D .a vidim sonja pochela da zavodi red xaxaxa...latinski ?!?! shta to beshe ?!?! davno beshe :lol: (josh se i rimuje) 8)
e tix sry saleta kloshara sam zaboravio...ima njih josh al trenutno ne mogu da se setim :D
ljudi jel ste gledali nash crtani film Sejo Kalac spashava grand produkciju :lol: ...ja sam mooku muchio dok ga nisam nabavio a onda sam ga gledao jedno 55x za redom.cool crtac samo malo loshe uradjena grafika al jbga shta cesh ipak je to nash crtac..ako niste gledali obavezno ga pogledajte,a ako ga nemate mogu ja na neki komp na informatici da ga prebacim pa gledajte tamo :D

Film se zove Jet Set 2 :p Ja sam mu bio i na premijeri u domu omladine kad ga je lik napravio,i josh posle kad sam ga nabavio odgledao milion puta i svaki put nisam znao za sebe :-D Jao majko moja danas chas kod toleve i kod razredne :shock:

urosh91:
ej ti mali zecu ja tek sada videh da si ti bataya g'rl :lol:
za te tvoje profe nemam pojma...samo sam chuo za iliju :P
kad sam video tog tvog zeca setio sam se moje omiljene pesmice

zeeeeeeekoooooo zekane ushi su ti mekane,
duge ushi, kratak rep ,mali zeko bash si lep.....
:lol: :lol: :lol: tako neshto valjda ide...
al sam se ja pogubio :?

To nije zec-to je prase!!!!! :lol: :lol: :lol: :-D :lol:
Pesmica do bola... :lol:

Gledala sam taj Jet Set 2-3 puta...
I ne spashawa sejo nego onaj imbecil pa kasnije pokupi owog i krawuuu.... :lol:

E,wi se neshto zalite na raspored a ja danas prwa 2 imam dwochas iz mate !!! :roll: :-|
A ti,Jeco,cowece,si ishla u mitru pretpostawljam?
Inache,da pitam,jel neko drzzi chasowe iz hemije owde? :wink:
Slazem se sa konstatacijom da je Era najweca legenda granda,ali ne zaborawimo Drljachu... :lol:
uuuuu,i Karleusha,biwsha uchenica ZIG-a,je takodjeR u tom drushtwu.... :-D

Odo' da se spremim za skolu...(Da spakujem "biljeznicu" za algebru :shock: ..........majko moja.... :grin: )

Wozdra!!!

pa kao prvo, veoma bih voleo da budem mod tamo. mislim, to je jedino sto umem da lepo odradim bez ikakvih problema, bez krvi i bez ortaka na urgentnom posle...jer svaki posao koji odradim se na kraju zavrsi u urgentnom :D
grafika u jet setu je ocajna, jer to ide na foru south parka ;)
ja evo sad gledam jet set na youtube i havarija je filmic.
a za vas koji slusate rock, razmotrite moj predlog. da mi lepo predamo direktorCi peticiju da sve nas rockere potrpaju u isto odeljenje :D
II - rock, i da nam razredni/a bude neki okoreli hipik...havarija
i to bi bilo gotivno :D

Back