Zemunska gimnazija

Filozofija, latinski i istorija su gotiva najveca.
ja bih mogao da filozofiram po ceo dan, ja se secam ranije blejim sa ortakom i dva sata tako....
Znam da ce tu biti suvoparnog strebanja , ali i to je za ljude.

...mata = smrt, ali moram da je volim ako ocu da prodjem razred. bar da pokazem razrednom kako je volim
fizika = ok, nemam nista protiv
hemija = kao predmet ok, ali kod trbe je hemija nesto najjace!mnogo sam zavoleo hemiju uz njega! :D

Generalno ja sa prirodnim predmetima nemam nekih vecih problema, osim sa matematikom...ali sta cu...

Glavni problem kod polinoma je to sto omanem neki znak, ali je to puko mehanicki proces.
Glavni problem kod konstrukcija je to sto mora da se razmislja i gleda iz svakog ugla. a ja ne volim da razmisljam na takav nacin. ja bih u zivotu jedino hteo ili da idem u prava, ili da budem diplomata. jer su mi svi u familiji ili u diplomatiji ili u pravima. Matematika mi se ne uklapa u taj racun :/ ali moram da je popravim i posle toga BEZIIMMM.
potrudicu se sad da se rastosiljam toga jer ja zelim sasvim drugacije stvari u zivotu. necu pobogu studirati ETF ili prirodno matematicki, niti masinski niti nesto tog tipa....

Pa ovako, kako ja odgovaram istoriju, srpski, ili bilo sta teorijsko.
Malo naucim, i na osnovu jedne recenice gradim 5 novih. tipa:
--aleksandar je mnogo osvajao, bio je veliki osvajac. najveci osvajac antickog doba, osvojio je ceo poznati svet. poznati svet u anticko doba, to su bila velika osvajanja. kao osvajac on je bio veoma postovan, svi su ga postovali zato sto je bio veliki osvajac.posto je osvajao ceo svet on je smatran velikim covekom i najveci makedonski vodja, uspeo je da prosiri makedoniju preko celog sveta...itd itd
znaci, jedna recenica , samo je obrcem...
ili na srpskom kad tek krenem da obrcem iz supljeg u prazno.pricam jedno 3 minuta a nista ne kazem....ja sam rodjen za politiku bre...

Ne volim da se trpam u te egzaktne nauke i bilo sta sto ima veze sa prirodom. samo humanisticke discipline mogu i zelim da svarim. Od biologije mi se zivot smuci, profesorka je super i gotivim je jer ne smara puno i pusta nas, ali mi je biologija kao predmet nesto najdosadnije moguce. Mrke alge,zelene alge itd itd...mada i na biologiji umem uz malo ucenja samo da obrcem iz supljeg u prazno. jer kod nje kad odgovaram ( a sutra odgovaram) , vazno je samo da ne prestanem da pricam...jer ako prestanem onda nastaje pakao. Znaci, samo prolongirati lekciju

hahaha, prijemni. :D sto se zalis, zar nisi dobro uradio?! jeste da matu nismo mogli da prepisujemo... :( ali za srpski je bila opustencija.

jedva cekam psihologiju i filozofiju. :D naravno, sve zavisi od profesora. a posle gimn mislim da cu upisati psihologiju. ako budem imala poena. ili teologiju. mozda mi kasnije u toku gimn sine neka bolja ideja :)

sto se tice prebacivanja na drustveni, krsto, ja to ne bih radila da sam na tvom mestu. ali ako vec toliko volis istoriju i latinski...

mata-nemam nista protiv, cak volim neke oblasti, ali konstrukcija me ubija u pojam :(
fizika-nervira me, posebno otkad nam ovaj igic daje kont svake druge nedelje :evil: :(
hemija-nije nesto teska, ali imam traume iz osnovne. ne volim je.
biologija-mrzim je, smara me mnogo, ne mogu da je naucim
zato sam na drustvenom :D

tix:
hahaha, prijemni. :D sto se zalis, zar nisi dobro uradio?! jeste da matu nismo mogli da prepisujemo... :( ali za srpski je bila opustencija.

jedva cekam psihologiju i filozofiju. :D naravno, sve zavisi od profesora. a posle gimn mislim da cu upisati psihologiju. ako budem imala poena. ili teologiju. mozda mi kasnije u toku gimn sine neka bolja ideja :)

sto se tice prebacivanja na drustveni, krsto, ja to ne bih radila da sam na tvom mestu. ali ako vec toliko volis istoriju i latinski...

mata-nemam nista protiv, cak volim neke oblasti, ali konstrukcija me ubija u pojam :(
fizika-nervira me, posebno otkad nam ovaj igic daje kont svake druge nedelje :evil: :(
hemija-nije nesto teska, ali imam traume iz osnovne. ne volim je.
biologija-mrzim je, smara me mnogo, ne mogu da je naucim
zato sam na drustvenom :D

Tix,ti ides na psihologiju i tacka.Jeste da je zaje**no,jeste da iscrpljuje i da cela familija trpi ludilo jednog psiho ludaka :lol: ,ali ti si prirodno nadarena za psihologisanje :D .ludak Tica :razz:

A,od matematike,fizike i hemije mi je najgora fizika(no offence,matora ;-) )
tu stvarno nista ne kapiram :-?

urosh91:
el si chlan parlamenta :D ?!?

naravno brate, mada nisam isao na sednice jos od novembra. Mislim glupo mi je jer smo de fakto bez perspektive niti neke elementarne uloge u skoli tako da, a uostalom ni ne dobijamo platu :D
Tako da ako iduce godine budu neke male reforme i malo povecanje prava parlamenta mozda cu se vratiti. Ali sada trenutno nemam vremena za parlament jer moram da ucim matu :( blah...a meni tamo najjace. zablejim u zadnji red i samo slusam...

A sto se tice biologije to je takav smor za ucenje, jer za razliku od svih ostalih teorijskih predmeta ona je konfuzna jer nista ne razumemo. Primer:
Zelene alge ( znamo sta su zelene alge) imaju kormoidan talus ( ne znam sta je kormoidan talus) i zigot vegetativne meristemske kupe ( ne znam ni sta je to). Hidrofobna tkiva ( ne znam ni sta je to) i spore (ne znam sta je to) stvaraju gametogamije ( ne znam sta je to) . Bazedije su ceste u sporulativnoj fazi metabolitizma. ( e ovo tek ne razumem)

PRICAJ SRPSKI DA TE CEO SVET RAZUMEEE
ja bi kjnigu napisao mnogo jednostavnije i NORMALNIM jezikom

pa ovako: mislim da nije narocito nov, ali sav je pogubljen i smotan, ne moze da se prepisuje, ako te u'vati, potpishe ti se i smanji ocenu ili ti o'ma' da 1. naravno, ko je vesht... 8-)
a ne zna ni da pregleda kontrolne. dobro je kod njega sto ti na kraju da ocenu za koju znash. npr popravljas keca na 2, zakljuchi ti 3. :)

e blago tebi e.
ne ide se ni meni, dvocas srpskog :( aah, kako beshe dobro danas kad smo zbog bombe/droge(wtf)/mocnih rendzera/... gubili deo casa. :D a taman se likusha uzhivela u onu prichu o zhitijima, kad zachusmo stampedo u hodniku... podsetilo me na dobre dane u branku :) :( :D uki boj, mozhesh kod lekara da trazhish opravdanje zbog pretrpljenog straha i bola. :D

Back