Kr$t@
Ističe se
- Poruka
- 2.219
Jedina razlika izmedju njenih rimljana i grka je to sto su rimljani vise orgijali a grci su bili veci ******.To je u principu to.I na drustvenom smeru se to uci 2 godine a na prirodnom jednu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soph*I*:Cek,cek,zar nisi rekla starogrcki????? :-?
Pa jos da ispadne da sirim dezinformacije!

O cemu ti majke ti pricas?Ja nisam isla u Branka.tix:Izvini, mislila sam da ti rekoh. Aj vidimo se, pa cesh me bijesh.
Lamborg, Sophi, Krdza i ja smo ishli u Branka.
Uroshe, jako smeshno. Natrljaj mi to na nos. Hajde. Keve mi, ima da se prebacim na prirodni u drugoj.![]()

Obracala sam se Lamborghini, a rekla sam da smo Soph*I*, Krsta i ja ishli u Branka Radichevica, sine. Ti Krsto bolje nemoj da se prebacujesh na drushtveni, latinski ce ti unishtiti sve neurone, ganglije... (shto kaze Olga).

(samu sebe lazem)

Lamborghini:Ne ozbiljna sam,videla sam da 6 osnovnih skola nosi ime Branko Radicevic.Na ngd-u imaju valjda 2 u zemunu jedna,na cukarici 2 itd.
Kr$t@:Mi u onoj njenoj knjizi sa slikama nasli neku ulaznicu za rvanja.I krene ona kao ''ma to je moj muz isao da gleda rvanje''
hahaha, pa dobro sta ce zena, malo znojavih nabildovanih muskaraca nije na odmet hahhaa
No shit!!!
E trebalo bi da joj prosledish onu sliku shto si predlagao Lamborg da stavi kao avatara.
Kombinacije...boleshtina!!! 
Lamborghini:Mi smo gledali neki film "gospodar ....."i nesto ne znam sta.Zanimljiv je ali nismo stigli sve,to cemo u sledeci petak.