Zemunska gimnazija

Soph*I*:
Cek,cek,zar nisi rekla starogrcki????? :-?
Pa jos da ispadne da sirim dezinformacije!

Izvini, mislila sam da ti rekoh. Aj vidimo se, pa cesh me bijesh. :D

Lamborg, Sophi, Krdza i ja smo ishli u Branka.

Uroshe, jako smeshno. Natrljaj mi to na nos. Hajde. Keve mi, ima da se prebacim na prirodni u drugoj. :)

Gubite se na sve strane. :) Obracala sam se Lamborghini, a rekla sam da smo Soph*I*, Krsta i ja ishli u Branka Radichevica, sine. Ti Krsto bolje nemoj da se prebacujesh na drushtveni, latinski ce ti unishtiti sve neurone, ganglije... (shto kaze Olga).
Sofija, mislim da imash novi nadimak. U duhu latinskog. :)
:D Uki :D Ma nisi prsla, Lamborg.

Ja tela da idem sutra, ali nas je mutava razredna ogranicila na 3 osobe. Jerk.

Dobra fora, Lamborg. :)

Danas je latinka zvanichno, po prvi put, jela djevrek na nashem chasu. :D Koji horor, sine. :D Najjache kad je izlizala prst i pochela da skuplja i jede mrvice, susam, shta god...:D Ili kad je ushla likusha sa obaveshtenjem, a latinka uzela da chita sa punim ustima! :D

Ahilej ubi Hektora. :cry: :evil:

Mi u onoj njenoj knjizi sa slikama nasli neku ulaznicu za rvanja.I krene ona kao ''ma to je moj muz isao da gleda rvanje''
hahaha, pa dobro sta ce zena, malo znojavih nabildovanih muskaraca nije na odmet hahhaa

Kr$t@:
Mi u onoj njenoj knjizi sa slikama nasli neku ulaznicu za rvanja.I krene ona kao ''ma to je moj muz isao da gleda rvanje''
hahaha, pa dobro sta ce zena, malo znojavih nabildovanih muskaraca nije na odmet hahhaa

:lol: :lol: :lol: :lol: No shit!!! :lol: E trebalo bi da joj prosledish onu sliku shto si predlagao Lamborg da stavi kao avatara. :D E, a mozhda je ishla zajedno sa muzhem...:) Kombinacije...boleshtina!!! :D

Orangee, ti mora da si jedan od onih sumnjivih dechachitja iz I10. Chula sam da su mahom ronili suze kad je Ahil umro. :)

Back