Zemunska gimnazija

Soph*I*:
E,ljudi,je l' znate mozda za neki slucaj da se neko prebacio u Zemunsku na polugodistu?

Hm...pa cula sam neshto za neku likushu, radi se valjda o I/5. Al ne znam 'vako nish'a da ti kazem. Nama su pricali da se ne moz' prebacivat' na polugodju. Ti se prebacujesh u odeljenje...?

Krsto, koj' Mladen? Sh'o debil?

Zashto ZIG?! I? Od cega je to skracenica? Molim vas, recite mi, glupa sam.
Shto se promene avatara tice...vidish da pokushavam da pronadjem sebe...u zadnje vreme mi neshto nije dobro...samo neshto filozofiram...nezdravo...smorila sam cak i sestru (koja, uzgred, ide u MG ;))...
Elem, kako vam je bilo prvog dana shkole? :D:D:D Meni super, latinka se drzala blizu table. :) Malo su nas iscimali ono sa uchionicama...Sve u svemu...ok.

Jao ja latinski ne mogu da previzim ******, znaci ne vidim nikakvu poentu u tih 45 minuta!!!11 Cas nema nikakav smisao!!!Prosto, smor je.Inace prvi dan je prosao lepo, evo spavao sam do malopre.Spavacu ceo dan kako bi mi brze prolazili dani :P
A jos , ako cu da predjem na drustveni, ja ne znam kako cu ja preziveti.Svejedno, jedva cekam prolecni raspust :P, a vi ?

Znas sta ja sam ostala na prirodnom smeru zato sto ni ja nisam shvatala poentu ucenja latinskog,drustvenjaci imaju jos jednu godinu.Mislis letnji raspust?Nije bitno meni i odmor od nedelju dana bi bio odlican posle jedno odlaska u skolu.Stvarno smaraju,danas nas zaskocili sa novim gradivom i svi samo torokaju...

Zhena koju sanja je nova drugarica. :) Shto se istorije tiche, ja sam joj medju prvima na spisku, tako da...ono...nisam prsla...Matora, ako su ti avatari toliko vazni, mogu da vratim onog prvog! :D Nikad.ne.menjati.Kenija! E, tebra, pa ocesh se prebacivat' na drushtveni? Kod nas? ;) Mada, dilema je velika. To be or not to be? Nije shala josh jedna godina latinskog. Prokleta da je latinka. Sa sve djevrekom. :D

lo, sa sve djevrekom hhaa
fazon je sto cela skola sad trazi prevod IX lekcije, ja ne razumem kako zena sa ddva casa nedeljno uspeva da imamo 6 ocena svi i jos da ispredaje....is that possible? friggin robot, zomg
lawl, mislim, cudno je

Latinka je chudo od zhene. :D E, al najjace mi je kad neko (necu imenovati osobu) kaze: Ne dirajte latinku, bash je ona dobra...i slichno. LOL. Zhena je olichenje zla, sine.
Uroshe, ja mogu ocene samo da pokvarim. Ae ko prvi prevede ili nabavi prevod, da postavi... E, glavna je fora shto cu sad u chetvrtak da idem na grchki. Kao poslednja chepulja, a likusha me svejedno mrzi. :D Da mi je neko prich'o...

tix:
Hm...pa cula sam neshto za neku likushu, radi se valjda o I/5. Al ne znam 'vako nish'a da ti kazem. Nama su pricali da se ne moz' prebacivat' na polugodju. Ti se prebacujesh u odeljenje...?

Krsto, koj' Mladen? Sh'o debil?

A,da,i ja sam tako nesto cula,ali,evo,kako je polugodiste vec,je li,POCELO,nista od toga.
U svakom slucaju hvala svima na inf. :wink:
A ja bih se prebacivala u edno odeljenje,drustveno,naravno,cini mi se prvo cetiri..... :-? ;-)
Da,da,prvo cetiri!!!!!!Ja bi' tu.Ako moze. :razz:

Kr$t@:
Jao ja latinski ne mogu da previzim ******, znaci ne vidim nikakvu poentu u tih 45 minuta!!!11 Cas nema nikakav smisao!!!Prosto, smor je.Inace prvi dan je prosao lepo, evo spavao sam do malopre.Spavacu ceo dan kako bi mi brze prolazili dani :P
A jos , ako cu da predjem na drustveni, ja ne znam kako cu ja preziveti.Svejedno, jedva cekam prolecni raspust :P, a vi ?

Samo cu reci:LATINSKI CETIRI GODINE.
:shock:
O,Boze,sta sam ja upisala?????????????????????????????

raaaaaaaaaaspuuuuust....nece nikad doci....aaaaa..... :(

IX lekcija
(Ne garantujem da je tacno!)

1.Numitor i Amulije braca iz kraljevskog roda Silvija,jednako zeljahu da vladaju u Albani cvetu latinskih gradova.
2.Amulije,surov covek,odluci da istera brata iz kraljevstva.
3.Stoga uzima oruzje,brata proteruje iz vladarstva,zlocin zlocinu dodaje:ubija Numitorovog sina,cerku Rea Silviju cini vestalkom.
4.Sudbina Rea radja bozanske blizance i Marsa imenuje za oca bozanskog poroda.
5.Niti boga niti gradjana hrabrosti ne stiti majku i bozanski porod od Amulijeve surovosti.
6.Sluge stavljahu Romula i Rema u korpu,kao u ________i pustaju u reku.
U zadnjoj recenici ne znam koja je rec.
Prevod iako izgleda sumanut proveren je samo je pitanje iz koje knjige to radite,mi smo radili iz starih izdanja iz '91 god.

Da, drzi latinka. Pa ak osh da idesh, ce da bidne u cetvrtak sedmi cas. Bice najverovatnije u biblioteci, ali mi cemo je cekamo ispred zbornice posle shestog. Pa bi mog'o i ti. Sto se ocene tiche, naaaravno da utice. Zvace te "moj grk". :D Jel oce josh neko??? ;)

Back