Soph*I*
Zainteresovan član
- Poruka
- 232
E,ljudi,je l' znate mozda za neki slucaj da se neko prebacio u Zemunsku na polugodistu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soph*I*:E,ljudi,je l' znate mozda za neki slucaj da se neko prebacio u Zemunsku na polugodistu?
Malo su nas iscimali ono sa uchionicama...Sve u svemu...ok.
E, na kom ti faxu predajesh?
Zbogom

, a vi ?
Shto se istorije tiche, ja sam joj medju prvima na spisku, tako da...ono...nisam prsla...Matora, ako su ti avatari toliko vazni, mogu da vratim onog prvog! tix:Hm...pa cula sam neshto za neku likushu, radi se valjda o I/5. Al ne znam 'vako nish'a da ti kazem. Nama su pricali da se ne moz' prebacivat' na polugodju. Ti se prebacujesh u odeljenje...?
Krsto, koj' Mladen? Sh'o debil?
Kr$t@:Jao ja latinski ne mogu da previzim ******, znaci ne vidim nikakvu poentu u tih 45 minuta!!!11 Cas nema nikakav smisao!!!Prosto, smor je.Inace prvi dan je prosao lepo, evo spavao sam do malopre.Spavacu ceo dan kako bi mi brze prolazili dani
A jos , ako cu da predjem na drustveni, ja ne znam kako cu ja preziveti.Svejedno, jedva cekam prolecni raspust, a vi ?

tix:Prokleta da je latinka. Sa sve djevrekom.![]()
.....ni casovi starogrckog te ne bi izvadili jer te ne bi pustala da ih posecujes ......