Zemunska gimnazija

E pa hvala na objasnjenju za odeljenja.Samo se pitam kome lose ide fizika?!
Imas srece pa ne znam ko si.Salim se.Pa kad ti se vratila cerka?Nadam se da nemas nista protiv sto sam presla na ti,ako imas reci mi pa cu ti rado persirati.Ne mogu da se setim tacno,ali bilo bi lepo kada bi mi osvezila pamcenje i rekla sta si ti zavrsila.Hvala

Lamborghini:
Aj svrati do XIII pa da vidis kakve mi robote posedujemo.Lepotan do lepotana.Ne zna se ko je lepsi (ne salim se).Inace je opste poznato da su u XIII najbolje devojke to zna i hemijska!
ahaha ajoj pa ti si bash zaljubljena kad ne vidish dalje od ociju. Prosecna skola bwe mozda cak i malko nazdna :lol:

urosh91:
ma ljudi ja sam 1/12 koj vam je :D upisano je 10 odeljenja , a poshto se nas dosta prebacilo u zemunsku napravljena su josh 2....E pa slazhem se sa tobom da je oasis ***** :D...ipak ja volim malo finije stvarchice :D a ti mila shto volish ovaj burzhujski autic :D daj neke informacije chisto da znam koj si i shta si :D
Ma ja sam jedna devojcica koja ide u XIII,druga godina....I tako....Volim sport...ne znam sta da ti kazem...

Matora, e, a od kojih muzichkih pravaca se poludi? I, I'm just curious, jel mislish da sam ja luda? :D

Uroshe, koje to "finije stvarchice" ti slushash??? :D

Krsto, postavi ga ponovo just in case... :)

Ljudovi, bejah danas na klizanju prvi put u zivotu... :D Drzala sam se blizu ograde... :D Kao debil, sine...:D Mora da je ljudima bilo zao... :D Da sam ostala josh malo, sigurno bi pocheli da mi udeljuju pare...:D

urosh91:
pa sad shta slusham...evo za vreme raspusta sam dosta slushao ace of base i bon jovi-a :D
imash pravo matora shto bi se ti zezala sa klinchadijom koja nece da uchi kad tamo mozhesh mirno da radish :D
aaaa oduvek sam bio gostoljubiv..A koje je to tvoje drushtvo :D i de su nestali ?
Eh moje drustvo je u temi XIII gimnazija,al ne znam sto ih nema.Neki su otputovali u zabacene krajeve gde nikada nisu culi za komp i tako....Salim se naravno.Ne znam gde u nestaali.Valjda imaju pametnija posla....Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagoooooo njimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kr$t@:
lol , ma kao da ne znam ko ti je na avatru brate presao sam sve zive kampanje :D
nego ptiam za matoru , ko je to, da li je to ona, ili je to ona pod nekim lekovima :P
sala mala

Ah, da. Pa i beshe mi chudno da too ne znash. :)

Uroshe, koji ti je djavo? Pa stavila je zvezdice!

Mora da su je djeca neshto mracila...

Ej!
Pozdrav svim forumashima iz Zemunske!I oni koji nisu(iz Zemunske!).Jer ja nisam! :)
Ovde jedna iz filoloske(sa veomaVEOMA ozbiljnim tendencijama za prelazak u Zemunsku!)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa,sta vi radite ovih dana??????
Ja pisem referat o coveku zvanom Dzavaharlal Nehru! :evil:
nije mi dobro :mad:

ZG rulz!
piz! ;)

Back