Lamborghini
Ističe se
- Poruka
- 2.920
Steta i ja idem pre.Ah da konacno sam pronasla odgovarajucu slicicu.FIN????OK necu da se uzbudjujem ali za extra auto kazes da je fin???Nema problema.....Iskuliracu malo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ahaha ajoj pa ti si bash zaljubljena kad ne vidish dalje od ociju. Prosecna skola bwe mozda cak i malko nazdnaLamborghini:Aj svrati do XIII pa da vidis kakve mi robote posedujemo.Lepotan do lepotana.Ne zna se ko je lepsi (ne salim se).Inace je opste poznato da su u XIII najbolje devojke to zna i hemijska!

Ma ja sam jedna devojcica koja ide u XIII,druga godina....I tako....Volim sport...ne znam sta da ti kazem...urosh91:ma ljudi ja sam 1/12 koj vam jeupisano je 10 odeljenja , a poshto se nas dosta prebacilo u zemunsku napravljena su josh 2....E pa slazhem se sa tobom da je oasis *****
...ipak ja volim malo finije stvarchice
a ti mila shto volish ovaj burzhujski autic
daj neke informacije chisto da znam koj si i shta si
![]()

Kr$t@:ne secam ga se ,u tome je problem![]()
Pa lepo od tebe sto me uvede u vase drustvo.Svtari malo ti do mog drustva (jes' da su svi nestali negde,ali...)urosh91:aaaaa ti si jedna devojchica, ja se mislio da ti sluchajno nisi 3 devojchiceshalim se...nego vi'ish mi smo looda deca iz josh jedne loodje shkolice...eto chisto malo da te uvedem u drushtvo
![]()
Eh moje drustvo je u temi XIII gimnazija,al ne znam sto ih nema.Neki su otputovali u zabacene krajeve gde nikada nisu culi za komp i tako....Salim se naravno.Ne znam gde u nestaali.Valjda imaju pametnija posla....Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagoooooo njimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaurosh91:pa sad shta slusham...evo za vreme raspusta sam dosta slushao ace of base i bon jovi-a
imash pravo matora shto bi se ti zezala sa klinchadijom koja nece da uchi kad tamo mozhesh mirno da radish
aaaa oduvek sam bio gostoljubiv..A koje je to tvoje drushtvoi de su nestali ?
matora63:e,zasla si na teritoriju uzicke???ne mogu da verujem...
Vele, lichim na ovu vishe. 

Kr$t@:lol , ma kao da ne znam ko ti je na avatru brate presao sam sve zive kampanje
nego ptiam za matoru , ko je to, da li je to ona, ili je to ona pod nekim lekovima
sala mala

Da...I ja se pitam ko si ti?Nisam ni ja iz zemunske ali visim ponekad na ovoj temi....tix:Ciao Sophi. Pitam se...ko si ti????![]()