Zemunska gimnazija

E, ne smeta mi da me zoves titja, a mogao bi malo da prestanes da se chepish matoroj. Zalutaces, sine... :D Izvini sto ti kvarim dan, znam ja da bi ti najradije zeleo da vidis da ti je Krsta nesto napisao, zar ne? :D :D :D

haha deste deco,meni net nije radio...znate koji horor? tolko sam se smarao da sam gledao na FOXu neke dokumentarce o razmnozavanju diplodokusa pa sam chak i krenuo da chitam geos :S ne shvatate kakav je to zivot bio :D
morao sam i da igram kanter sa botovima :D :D :D

Jbt al je na vas Latinka ostavila utisak..........horor.............
I,da,nisam ni imala >starog< decka........
Pa,Urose,ja se ponosim sto sam lepa i pametna.xexexexe........;-)
A nema nam druge Trecakinje,tako da sam ja,posle matore,ovde najstarija............:-(

jao da vam pricham.igram ja sad wow i popizdim neshto i uzmem zavalim jebeni sto.I znate ono za tastaturu sto se izvlachi? ja to sjebem skroz i sad mi tastatura bleji na podu i ne znam shta da radim ******

Ljudovi gledajte vecheras Poaroa na prvom rts-u ako nemate neke straobalne planove. Nema nishta bolje od krimitja za Bozhitj. :D Agatha Christie rulz! :D :D :D Jeste malchice star film, al nije josh za bacanje!

I da, HRISTOS SE RODI! :)

:D Raspolozhenje na nivou. :D :D :D

E,da,zaboravila sam da vam kazem kako je moj drug iz razreda imao 5 iz latinskog.....Redovno na casovima,pred Latinkom,je imitirao njene pokrete,govorio njene ispale i recenice,mi smo svi crkavali od smeha,a Latinka je posle naseg casa bila crvena ko paprika,i na kraju mu je poklonila 5 jer joj je sve to bilo uzasno simpaticno,tako da glumci izvolite.........:-)

Back