Zemunska gimnazija

koliko ima profesora likovnog, meni predaje neka koju nismo ni upoznali a na zamenu nam je dosao onaj sa repicimaXDD fala bogu pa je on bio samo zamena. Nadam se da je bilo koji drugi profesor likovnog bolji od "gnezda na glavi"(koje on naziva umetnika sloboda), srpski mi predaje neka crvenokosa, istoriju tanjica, hemiju trba ( koji mi se ni malo ne svidja), neka frckava plavusa mi predaje engleski ,sonja ( koja je cini mi se ok.) latinski, nemacki nevena (valjda se tako zove xDDD), matu mi predaje neka starija gospodja (cini mi je da je ok.), i fiziku neka isto malo starija sa kracom plavkastom kosom,geos mladja... i to je to za sada XDDD nisam mogla bas sva imena da popamtim pa sam opisala profane :)))) :klap:

-Мени је Сенка баш супер :D ...јесте строжа, али зато ако хоћеш код ње можеш француски супер да научиш...
-Драгана Кнежевић ми је била разредна и баш ме је готивила :roll:... Не знам шта да ти кажем, онако, ок је. Воли да мисли да је најобразованија жена на планети. У суштини бубање напамет онога што вам она диктира и обавезно при анализи песме/прозног текста труди се да ухватиш сваку њену реченицу јер кад пита тражи да јој се то све понови. Труди се да на њу сад у првим данима оставиш што бољи утисак, јер какав утисак једном стекне о теби то ти је за вјеки вјеков :lol: исто тако и на писменом, шта добијеш на првом, отприлике исту оцену ћеш добијати и на сваком следећем (у 4. разреду сам имао утисак да она уопште и не чита моје саставе, само препише оцену :)...). Све у свему није лоше...
-За Ленку не могу ништа да ти кажем, није ми предавала.
-Соња је већ елаборирарна... мени је била ок. Не знам да ли је неко поменуо да јој обавезно за сваки 8. март или рођендан (29. маја) или Нову годину купите поклон, биће одушевљена :cvet:
-За ову географичарку никад чуо :)
-Никад чуо ни за ову биологичарку :)
-Снежану зову Смрда... не знам није ми предавала, кажу да је онако...
-Бранка Рађеновић - страх и трепет Земунске гимназије. Чуо сам да је баш строга.
-Татјана илити Тањица (тако је сви знају) - она жена мисли да је Наполеон :rotf: али је супер. Само, с њом нема за.је.ба.нције - мораш да учиш редовно (мада касније кад стекнеш рутину, онда већ отприлике знаш кад ћеш одговарати) и никад, али никад немој код ње да бежиш са часова, ионако ће те питати одмах следећи час :whistling:
-Трбојевића већ негде имаш описаног. Доста тројка:mrgreen:
-Вукица је ок жена, мало погубљена у простору и времену, али ок... Не предаје много, а и кад предаје фејсбук је ту, па не мораш да слушаш :D није тешко добити добру оцену
-Анђа - ма она је супер, видећеш... имаћете бар часове музичког за одмор:)
-Клачар :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Моје искрено саучешће. Само да знаш да одсад са ликовним нема зезања јер ти то постаје најбитнији предмет. Ако хоћеш неку иоле добру оцену (за њега је то од 2 до 5) мораш да учиш све од А до Ш из књиге - и ситна слова, и оно са стране, и испод слике, ма СВЕ :neutral: Код њега је искрено, врло тешко добити 5 и 4, а и за 3 и 2 се мора помучити (у мом одељењу само нас је двоје имало 5:thumbdown:). Чак и ако добро црташ то ти није гаранција за добру оцену. И да, обавезно се труди да запамтиш то што учиш јер ће ти требати и за следећу годину. (иначе, човек је у приватном животу скроз опуштен и ок, али нажалост ви га у таквом светлу нећете упознати, бар не још). Дакле, спреми се да имаш ноћне море из којих ћеш се будити вриштећи име неког фламанског сликара :D
-Софија је супер, стварно немам примедби на њу. Радиш физичко редовно и нема фрке :super::super:
-Јулија је исто ОК, само уме понекад да смори, па би било добро да ви њој наметнете тему (као што смо то ми понекад радили :D)
Па добро, кад сабереш све, супер си прошла :super: (уз пар изузетака)
СРЕЋНО!:ok:

nznm zasto,ali danas mi je razredna izgledala bas super....onako opusteno.............ali nam je zato prvi dan,kad je usla na cas prvo pocela pricu o tome sta ne smeno da radimo,pa nas je tek onda prozivala.....:lol:........ali,danas je bila skroz ok........:super::super::super::super::super:

koliko ima profesora likovnog, meni predaje neka koju nismo ni upoznali a na zamenu nam je dosao onaj sa repicimaXDD fala bogu pa je on bio samo zamena. Nadam se da je bilo koji drugi profesor likovnog bolji od "gnezda na glavi"(koje on naziva umetnika sloboda), srpski mi predaje neka crvenokosa, istoriju tanjica, hemiju trba ( koji mi se ni malo ne svidja), neka frckava plavusa mi predaje engleski ,sonja ( koja je cini mi se ok.) latinski, nemacki nevena (valjda se tako zove xDDD), matu mi predaje neka starija gospodja (cini mi je da je ok.), i fiziku neka isto malo starija sa kracom plavkastom kosom,geos mladja... i to je to za sada XDDD nisam mogla bas sva imena da popamtim pa sam opisala profane :)))) :klap:

ala se tebi posrecilo....:super::super::super::D

Necu da vas prekidam,sad je vreme kad prvaci ispituju za profane...:super:

Mene samo interesuje kakva je Lenka iz engleskog??
Predavala mi je Marelja dve godine...Imala sam 5 kod nje,ona vazi za jednu od najstrozijih profesora u gimn... Sad jel ova gora ili bolja? :think::mrgreen:

I Vukica,koja predaje informatiku,predaje mi matematiku... :dontunderstand::mrgreen:
Jel nekom jos predavala??
Prvo mi je Smrda predavala,pa Naum...I sad ona...

lenka je pomalo nezainteresovana, ali nije zajebana, ako znas engleski neces imati problema, ako ne znas..nauci :P bolja je od marelje u svakom slucaju, a ima i dobar smisao za humor :D mada meni je bila razredna, ne znam kakva je inace :)

vukica ima povelikih problema sa koncentracijom :lol: i kod nje se nikad ne zna, deli dobre ocene ako te gotivi ali nikad ne znas da li te se seca sa proslog casa..:lol:

bila je neka grupa na fejsbuku biseri profesora zemunske...ako i dalje postoji, pogledajte, mozda vam otkrije nesto o njihovim karakterima ;)

lenka je pomalo nezainteresovana, ali nije zajebana, ako znas engleski neces imati problema, ako ne znas..nauci :P bolja je od marelje u svakom slucaju, a ima i dobar smisao za humor :D mada meni je bila razredna, ne znam kakva je inace :)

vukica ima povelikih problema sa koncentracijom :lol: i kod nje se nikad ne zna, deli dobre ocene ako te gotivi ali nikad ne znas da li te se seca sa proslog casa..:lol:

bila je neka grupa na fejsbuku biseri profesora zemunske...ako i dalje postoji, pogledajte, mozda vam otkrije nesto o njihovim karakterima ;)

Pa doro onda nece biti problema... :mrgreen: Kad sam kod Marelje imala 5,a 5 je imalo svega nas par,imacu vala i kod ove :D
Sad...Marelja jeste stroga,ali te bar nauci... To me jedino brine kod ove Lenke... :think:

A sto se tice matematike,ja sam zadovoljna sa 2 :mrgreen:
Raspitujem se da vidim jel mogu da pucam na vise :p

nznm zasto,ali danas mi je razredna izgledala bas super....onako opusteno.............ali nam je zato prvi dan,kad je usla na cas prvo pocela pricu o tome sta ne smeno da radimo,pa nas je tek onda prozivala.....:lol:........ali,danas je bila skroz ok........:super::super::super::super::super:

Ма да, има она тај трип првог дана... нама је писала на табли :hahaha:... pas de portables visibles, pas de chewing-gommes (ако имаш жваку, мораш да је прогуташ :manikir:), pas de ово ..... pas de оно :) Али иначе је супер :super:

Ма да, има она тај трип првог дана... нама је писала на табли :hahaha:... pas de portables visibles, pas de chewing-gommes (ако имаш жваку, мораш да је прогуташ :manikir:), pas de ово ..... pas de оно :) Али иначе је супер :super:

jeste....:super::super::super:
nego,imam jos jedno pitanje......za ove van-nastavne aktivnosti......npr.recitatorska,lingvisticka sekcija itd....kod koga trebamo da odemo da se prijavimo....i da li to u opste postoji...:D:D:D:mrgreen:

Sačekaće oni sad da se malo uhodate . . . a posle mesec-dva od početka šk godine puste profesori, koji vode sekcije, obaveštenje gde obaveste zainteresovane kako se prijaviti, gde doći, gde će se testirati vaš ( anti ) talenat itd. . . .

Inače, dramska sekcija je vrh u Zemunskoj gimnaziji. :D

Back