Zemunska gimnazija

a ovaj, sad posto sam popio lekove za smirenje da i ja nesto kazem.
Zemunska ti je kul skola, drustvo je najjace, profesori umeju da budu gotivci. Sve u svemu, blejacki uredjeno. Ali gledaj, ume da bude tesko ako se nakace na tebe. Obicno u pocetku gradis utisak profesora o tebi i pazi da se tu ne zajebes. ako se lepo prilagodis uopste ti nece biti mucno i sa lakocom ce sve biti.

ma bice vam cool na exkurziji...ima da vam seru mesec dana kako nema ovog onog a kad dodjete tamo nishta od toga ne vazhi....radish shta zhelish.....naravno i vi cete imati dezhurne drkadzije..shto je najgore mene je maltretirala gospodja koju do tada nisam u zhivotu video niti mi je predavala... :roll:

ma ne kriziram ja, umem da se kontrolisem a i pusim slabe cigare :D
nego gledaj, nama je razredni lepo rekao : sve moze, samo ne sex :D
i tako je i bilo, bar kod mene...a bar mi je dao da radim sta hocu...i bilo je super...

s tobom krsto bar naum nije imao problema shto se toga tiche :lol:

Kr$t@:
kao prvo to se odnosi na mene jel tako
kao drugo, zabole me , ionako mi je ovde gotivno. a kao trece, ako nastavis da mi to nabijas na nos, ja cu uzeti kisobran i ima da te vrebam
au ****** zasto meni ljudi konstantno prete?! :lol: ali ovo za kishobran je biser

Mao Tze,fala ti,fala,da vidis kakvu cu epopeju da napisem! :-D
Boki,upisi Zemunsku,bez dileme,to je diiivna skola ,al' zato uci vredno ove godine :wink:

I ja sam redovan forumash. . .
ujutru popijem kavu i odem na forum. . . :D . . .

Do kad treba da se dostavi predgovor? ? ? :D :D :D

Back