ЗЕМЉОТРЕС НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СРБИЈЕ: Вучић председник владе, Јоргованка председник Србије!

Poruka
20.103
ЗЕМЉОТРЕС НА ПОЛИТИЧКОЈ СЦЕНИ СРБИЈЕ
Вучић премијер, Јоргованка председник!


499075_aleksandar-vucic-jorgovanka-tabakovic_ls.jpg

Осим локалних и парламентарних, вероватно и председнички избори.

Србија ће крајем априла поред нове владе бирати и председника Републике! ... Постоје велике шансе да заједно с парламентарним изборима на пролеће следеће године буду одржани и председнички избори.

Према речима наших извора, на тај начин би се остварила жеља Александра Вучића, председника Србије и лидера Српске напредне странке, да до 2025. заврши политичку каријеру.

*********************
Све је могуће. Путујући циркус одавде НЕ ОДЛАЗИ. Смењиваће се они тако у круг, док све "сласти" СНС власти не испробају.
А ко би онда био гувернер НБС?... Можда Дачић :hehe: :jede:


.
 
А ко би онда био гувернер НБС?... Можда Дачић :hehe: :jede:

.

a) Sinisa Mali
b) Neboja Stefanovic (on je doktorirao ekonomiju)
c) ......Vulin - on voli izazove i da radio ono sto nikad nije radio...covek avanturista


Bice tesko odluciti medju svim nasim eminentnim strucnjacima.
 
a) Sinisa Mali
b) Neboja Stefanovic (on je doktorirao ekonomiju)
c) ......Vulin - on voli izazove i da radio ono sto nikad nije radio...covek avanturista


Bice tesko odluciti medju svim nasim eminentnim strucnjacima.

Бара мала, пуно крокодила. Договориће се они већ, а за народ кога брига.
Да је среће, па да НИКО не изађе на изборе,...е онда на следеће изборе не би НИКО могао да се кандидује од тих, које би народ бојкотовао. Тако би отпали сви ови данашњи властодржци (Али овај народ се одавно препустио мазохизму и као да у томе ужива. Ужас!!!)
 
https://srbin.info/politika/rezimsk...-bude-premijer-predsednik-ce-biti-jorgovanka/

РЕЖИМСКИ МЕДИЈИ: Вучић хоће да буде премијер, председник ће бити Јоргованка

Осим локалних и парламентарних вероватно и председнички избори

1577445206000.png


27.12.2019.


Србија ће крајем априла поред нове Владе бирати и председника Републике! Како „Ало!” ексклузивно сазнаје, постоје велике шансе да заједно с парламентарним изборима на пролеће следеће године буду одржани и председнички избори.

Према речима наших извора, на тај начин би се остварила жеља Александра Вучића, председника Србије и лидера Српске напредне странке, да до 2025. заврши политичку каријеру.

– Избори ће највероватније бити одржани 26. априла следеће године, а Вучић озбиљно размишља да се овога пута не кандидује за председника Србије, већ да Српска напредна странка истури Јоргованку Табаковић, актуелну гувернерку НБС-а, или јаког нестраначког кандидата – објашњавају наши саговорници и истичу да ће Вучић у наредним данима донети коначну одлуку.
– О изборима, и парламентарним и председничким, као и о потенцијалним коалицијама СНС ће расправљати на Главном одбору странке. А та седница после које се очекује да Вучић пресече и донесе коначну одлуку биће одржана 29. децембра – истичу наши добро обавештени извори.

О седници Главног одбора СНС-а Вучић је говорио и пре неки дан, када је казао да ће тек после Главног одбора СНС-а моћи да одговори на то са киме ће та странка ићи на редовне изборе на пролеће, односно на питање могуће коалиције.
– Мислим и даље исто: сви други да сутра имају посланика више, за 15 минута би се договорили да нас смене. И то сам говорио и пре две, и четири, и шест година – истакао је Вучић и додао да је на Председништву странке замолио људе у СНС-у да се уздрже од критика коалиционих партнера, те да од њих, искрено, није ни очекивао да штите нити и да бране позиције СНС-а.
– Ако нисмо довољно способни да се одбранимо од оних најгорих у нашој земљи, онда не треба ни да постојимо – нагласио је Вучић.

Шта вам смета? Што ме људи воле…?

Вучић је рекао јуче да ће присуствовати само на неколико од стотина предизборних скупова своје странке, али ће, каже, свакако наставити да ради свој посао и да разговара са грађанима. „Шта вам смета? Што ме људи воле?”, запитао је Вучић у договору на питање новинара хоће ли се страначке присталице СНС-а овако организовано окупљати као јуче и у време предизборне кампање и да ли ће се ти догађаји, на којима ће бити и он, тумачити као редовне активности председника државе. Он је казао да му је драго што је примећено да има присталице, пошто они које поједини медији подржавају могу у Београду да скупе до 1.000 присталица, а у другим местима – ни по 10.

Извор: alo.rs




Зар само Председница Републике?! Џуџованку одма` прогласити за Царицу Србаља, Босанаца и Албанаца!

1577445264200.png
 
A kace brnabicka za precednika,pa mali,pa vesic,pa stefanovic,pa dj zex,pa informer spodoba

Кад дођу на ред, а ред је веееликиии. Ко зна, можда ћемо имати изборе сваке године, да би они сви могли да истрче "почасне" кругове власти:zper:
 
Nije nemoguće ovo. Mislim na predsedničke izbore, dal bi Jorgovanka bila kandidat ne znam... al mogu da vidim kako Vučić konta, ako već opozicija hoće da bojkotuje, da je to idealna prilika da bilo koji njegov kandidat dobije predsedničke izbore. On ionako nije hteo tu funkciju, kandidovao se samo zato što je morao, jer bi svako drugi mogao da izgubi. Al ako protivkandidata nema, onda nije bitno koga će da isturi.
 
...

ZNAČI I DEFINITIVNO VUČIĆ SE OPREDELIO ZA DON MILOV SISTEM DIKTATURE...MALO PREDSEDNIK, MALO PREMIJER, MALO IZ PRIKRAJKA...ELEM DOZIVOTNI...

ZATO MU I DAJE PODRSKU U BILO CEMU PA I RUSENJU SPC I SRBA U CRNOJ GORI...JER MU JE DON MILO IDOL..., A I ORODILI SU SE POSTO JE VUCIC OZENIO DJUKANOVICKU...

...
 

Back
Top