- Poruka
- 7.211
neko il je pijan il vidi zvezde![]()
Santos Bonači? Guru?
Или је ГМО кокошка!
Šta se dereš? Dere se onaj ko nije u pravu. Obrazloži svoje viđenje teme. Da li si odgledao filmove?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neko il je pijan il vidi zvezde![]()
Или је ГМО кокошка!
Zemlja nije planeta. Ona je živi organizam sa svim svojim energijama i svešću. Ona vibrira na frekvencijama ljubavi, vibriraj na tim frekvencijama i ti. Voli, praštaj, raduj se, živi život i deli ljubav...
Naši preci su Zemlju zvali “Majka Zemlja ili Gaja” a ne planeta Zemlja. To da je Zemlja samo obična planeta dolazi od onih koji su vam dali svo pogrešno znanje. Kažem vam da je Zemlja živi organizam koji je u vrhuncu svoje konačne transformacije i da ti kao ljudsko biće tu nisi nimalo neophodan.
Religija te uči kako je čovek “kruna” stvaranja i da je Zemlja stvorena za njega, eto vidiš to nije tačno. Čovek je stvoren radi Zemlje. Vi prolazite u svojim telima i reinkarnirate se u drugim, a Zemlja opstaje do svoje završne faze.
Majka Zemlja, otac Sunce.
Kako je Vatikan oblikovao religiju i nauku današnjice takvom ih i imamo. Svako ko se suprostavio tome bio je ubijen, spaljen na lomači.
Zemlja nije planeta, jer to podrazumeva da je samo gromada koja je u svemiru, od kamena, vode, gasa... kao planete oko nas. Kada je na Zemlju pao prvi oblik života ona je postala živo biće i razvija se dok se u konačnici ne razvije u Zvezdu. Sunce će umreti i nestati, a Zemlja će postati predivna velika zvezda. Tako stoje stvari.
Naše Sunce umire... baš kako je predviđeno i kako je jedan guru pisao ranije:
Šta mislite o ovome?
Gde je tu napisano i spomenuto da sunce umire. Hajde decko vrati se u ustanovu iz koje si podegao....
Ništa ne kontaš. Ja se samo rugam samozvanom sungazing guru-u. Ovo su njegove objave. Ne znam odakle je on pobegao. Ti si se samo upleo u moju mrežu. Mislio sam da si pametniji. Razočarao si me.![]()
I ti nju obozavas? E,crno pilence.

Pa ti si buljio u svinjsku mast a ne ja. Ti si toliko pametan da si se primio na moje ruganje guruu, koji je postavio ovaj mizerni snimak. To samo dokazuje da ne razumeš takve petardirane (od pušenja petardi) stvari sa YouTube.

Viva vero, pevac ti ga šćero, i krš iz bubrega na usta išćero. Je6o majku, e jes maher, išćeruje krš boilje no najbolji laser. Viva vero, pevac ti ga šćero, i bogomi prećero. O kako si mu se junački prknom odupreo. Viva vero. Ha ha ha ha ha ha ha. Tako ti je to kad prekineš rasnu, debelu i tešku sirotu krmaču u parenju, zakolješ je, od vagine napraviš šniclu i pojedeš je sa slašću. Sirota krmača prati prirodne zakone i pari se radi potomstva, a onda je neki degenerik zakolje da bi joj pojeo šniclu od vagine.
Mada je najveći krivac buljenje u svinjsku mast...
Šta ti nije na broju: zubi, petarde ili kurrave? Patetičan si, čim si makro a ovde se predstavljaš kao markons82 umesto makrons82, budući da u tvom jadi uživaju devojke a ne jedna devojka. Nisi ni do kolena našim jadnim i bednim kućnim ljubimcima, naročito ako su kerići marke čiuauauauauauauauauauauauauauauauaua, koje šetaju male devojčice, a koji mogu da te pomokre a da uopšte ne dignu nogicu.

Jesi siguran? Posto po tvojim postovima po cijelom pod forumu se nesta drugo vidi.