У овој земљи су сви у обавези да навијају једино за Оскаров клуб или евентуално за неку његову филијалу, привремено.
Као друго потпуно је небитно ко за кога навија, битно је само на основу чега неко нешто тврди, зато си одмах у старту и напоменуо да не навијаш за два највећа клуба како би својим коментарима дао већу валидност, другог разлога нема и то не би истицао.
Дуљај и Станоје су режимски дилетанти и зато су ту и постављени и ако си одгледао једну утакмицу Партизана са њима на клупи то је сасвим јасно.Саво је много већа легенда Партизана од обојице у сваком смислу па га ти не хвалиш као ни режимски медији.Као и Ђукић.
Први пут чујем да има фотографију са овом:
Pogledajte prilog 1650157
и не знам шта покушаваш да докажеш са тим!Са Вазуром и Вучелом вероватно има фотографије јер је једно време био у клубу када су били и они па зато, опет не знам шта то доказује?Такође не знам на које епизоде мислиш али вероватно знаш да му је режимска Аренаспорт угасила предходни канал због снимака које је он снимио камерама ТВ Партизан или чак телефоном и који са њима немају никакве везе, па су многе епизоде остале тамо.
Да нема нека епизода у којој хвали Вучића?
Тако да не знам шта покушаваш са овим конфузним коментарима, да кажеш да није нормалан, да има неке мрље из прошлости шта ли, а све како би доказао да није тачно оно што говори, веома бедно и провидно.
Што не пробаш да га питаш тамо на његовом каналу све ове глупости које си надробио, а можда и јеси па те је блокирао као и све друге режимске ботове.
У сваком случају када видим да држава, која је корумпирана и лоповска на свим нивоима, отворено саботира неког, и гаси му канал и развлачи га по судовима, и њени гласноговорници га отворено пљују тај увек има моју подршку ма шта причао јер знам да је у праву.Тако је и у другим сферама друштва.Није овде Пантић проблем него цигански режим на власти, са Оскаром на челу, или мислиш да нам иде одлично.
Сваком друштву треба један Пантић, а у нормалним друштвима већина су Пантићи.