Жељко Митровић потписао уговор са америчком компанијом: Српски дронови ће се производити у Америци - „Небо је граница“

Poštovane dame dozvolite jedno pitanje:

DVA MIRINA JUL-ovca u originalu

jednog pljujete a drugog slavite

ŽELJKO MITROVIĆ
MILAN BEKO
Meni je jako žao što si ti u unakrsnoj vatri, al ybg, kolateral.... :mrgreen: :hahaha: :cool:

kako nije aktivan? na birou rada? ko uvozi ona gomna za lilly i dm?

... а у Максију нису гомна ?

Кажем ти .. одмакни се од гондоле па отвори сам тематику између преслагања палета тоалет папира и кафе

Poštovane dame dozvolite jedno pitanje:

DVA MIRINA JUL-ovca u originalu

jednog pljujete a drugog slavite

ŽELJKO MITROVIĆ
MILAN BEKO

Првог презиремо другог поштујемо.

Првог презиремо другог поштујемо.
E vidiš, sve je stvar percepcije
Obojica su ko da ih je isti kuras pravio
Ali je ovaj vaš poštovani brzo promenio gaće pa krstio po DS-u kao nečasni iako to crkva zabranjuje

E vidiš, sve je stvar percepcije
Obojica su ko da ih je isti kuras pravio
Ali je ovaj vaš poštovani brzo promenio gaće pa krstio po DS-u kao nečasni iako to crkva zabranjuje

A овај први 2002. или 2003. тврдио да ђинђиђа и остале досманлије треба обесити. Жекс никада није мењао страну, увек је лајао к’о му највише да. Нешто као мечка на вашару.

Свака част, свака част!

Коначно извоз модерних технологија на пробирљива и захтевна тржишта!

А не само гранате и мине, и оне просте ракете за ВБР, за Бангладеш и сличне вукојебине.

A овај први 2002. или 2003. тврдио да ђинђиђа и остале досманлије треба обесити. Жекс никада није мењао страну, увек је лајао к’о му највише да. Нешто као мечка на вашару.
ostoje ljudi poput vas koji bi da se uljuljkaju u stagnaciju
To nije dobro

Ja sam ti nezaposlen već punih 35 godina.

Navikao se, dobro mi je ovako.
Да си ми рекао да имаш више од 40 година одавно бих те ставио на игнор, овако само из колица се дереш на омладину ко Гремпа Симпсон

Да си ми рекао да имаш више од 40 година одавно бих те ставио на игнор, овако само из колица се дереш на омладину ко Гремпа Симпсон
Sećam se tog julskog ratnog leta kad sam slavio 40-ti rođendan, na radiju su javili da se tog dana rodio Mik Džeger, buduća Interkontinentalna rok zvezda.

Bile su to dobre godine.

Back