Želja

ako se neko ponadao, ne ispunjavam želje, da ne bude zabune

elem
jel lakše i lepše da se je8ete sa nekim koga više vi želite ili sa nekim ko više želi vas?
dakle, postoji obostrana želja, samo što npr jedna strana više želi, više ugađa, više se trudi, a druga manje
na kojoj vam je strani lepše da budete?
i znam, znam, najlepše je kad je želja jednaka, al aj da se ne lažemo, često se dese situacije gde to i nije baš izbalansirano
da naglasim da pričamo o seksu, ne o potencijalnoj vezi, znači samo ta neka seksualna želja se uzima u obzir
a jel ima seks bez zelje ?........ne racunam prosti.tutke.

isto.
Mada, dešavao se dobar sex i sa nekim koga sam prvi put videla, međutim, moje zadovoljstvo je jače kada sam ja na maks kako kažeš.

Inače, kažu neki iskusni muškarci na insta ;) da je dobar poredak stvari u energiji kada žena više želi sex sa njim nego on sa njom.. Kažu da je to znak da je dobar sex. ;)
ovo ima smisla, jer ipak je ženama potrebno više da bi se aktivirale i bile na visini zadatka
muškarci se lakše prebace u taj jebački mod

ako se neko ponadao, ne ispunjavam želje, da ne bude zabune

elem
jel lakše i lepše da se je8ete sa nekim koga više vi želite ili sa nekim ko više želi vas?
dakle, postoji obostrana želja, samo što npr jedna strana više želi, više ugađa, više se trudi, a druga manje
na kojoj vam je strani lepše da budete?
i znam, znam, najlepše je kad je želja jednaka, al aj da se ne lažemo, često se dese situacije gde to i nije baš izbalansirano
da naglasim da pričamo o seksu, ne o potencijalnoj vezi, znači samo ta neka seksualna želja se uzima u obzir
Razmišljam od 21 16 min šta da ti odgovorim

samo lagano, ne žurim ja nigde
Ne ide nikako. Evo npr ja želim više - on manje kombinacija. Odmah u startu da kažem da najoštrije protestujem. Neće mi se dopasti da se tu ja sad nešto lomim okolo.
On da želi više a ja manje kombinacija - nije to to. Kao da me guši , juri - ne znam.
Postavila si glavolomku

Ne ide nikako. Evo npr ja želim više - on manje kombinacija. Odmah u startu da kažem da najoštrije protestujem. Neće mi se dopasti da se tu ja sad nešto lomim okolo.
On da želi više a ja manje kombinacija - nije to to. Kao da me guši , juri - ne znam.
Postavila si glavolomku
Odigrate partiju šaha, pa šta bude.

Postavila si glavolomku
sumnjam da uvek može da se poklopi da želja bude jednaka kod obe strane
samo što nekad neko može da zanemari tu činjenicu i da tek kasnije postane svestan nje
ili ne postane nikad i uvek živi u ubeđenju da je želja bila jednaka
lepo si objasnila razliku između toga kako je kad ti više želiš i kad on više želi
samo treba odlučiti da li smo zadovoljniji kada jurimo i kada ugađamo nekome koga, aj da kažem obožavamo
ili smo zadovoljniji kada nas neko obožava, a on ipak nije baš sve ono o čemu smo maštali

sumnjam da uvek može da se poklopi da želja bude jednaka kod obe strane
samo što nekad neko može da zanemari tu činjenicu i da tek kasnije postane svestan nje
ili ne postane nikad i uvek živi u ubeđenju da je želja bila jednaka
lepo si objasnila razliku između toga kako je kad ti više želiš i kad on više želi
samo treba odlučiti da li smo zadovoljniji kada jurimo i kada ugađamo nekome koga, aj da kažem obožavamo
ili smo zadovoljniji kada nas neko obožava, a on ipak nije baš sve ono o čemu smo maštali
Uffffff
Ok neka bude da ja više obožavam. Ako baš mora da se odluči.
Ukoliko se ne predomislim do sutra. :D

Pa okuda znam.
Baš mi je nosto nedefinissno uvek.
Ima onih situacija kada mi nije do seksa uopšte, pa čak i da sam u minusu. A partner hoće, trudi se, osvaja, zavodi.... i polako mic po mic i prepustim mu se i bude extra.
Bude i onih situacija kada je meni mnogo više stalo i to je očiglwdno i pticama nagrani. I tadcmi bude exta.
Ali u prvom slučaju mi je subjektivno bolje. Ponosna sam na njega što zna da me izvede iz mraka.

Back