Jan Hus Poznat Poruka 8.098 16.02.2014. u 03:39 - Zelim te... #9.159 U TEBI SE TOPIM u tebi se topim… dok drhtimo ko strune priljubljeni usnama grčevito stisnutih tijela a u kišnim mlazovima prazni vrhunac mliječne požude… tako željeni dotičemo začarani svijet tvoju iskonsku postojanost još na prapočetku… za mene si i Eva i Bog.. i majka početka i ljubavnica… sva moja htjenja i maštanja moja si nada i tuga moja sreća i moje ludilo.. rastočen u tebi naša tijela lete kao mjehurić negdje u nepostojano… užitkom davanja i uzimanja dodirnusmo samoga Boga… sretni…..! Zdravko Odorčić P.S. "Ponos je poklekao pod silinom požude."
U TEBI SE TOPIM u tebi se topim… dok drhtimo ko strune priljubljeni usnama grčevito stisnutih tijela a u kišnim mlazovima prazni vrhunac mliječne požude… tako željeni dotičemo začarani svijet tvoju iskonsku postojanost još na prapočetku… za mene si i Eva i Bog.. i majka početka i ljubavnica… sva moja htjenja i maštanja moja si nada i tuga moja sreća i moje ludilo.. rastočen u tebi naša tijela lete kao mjehurić negdje u nepostojano… užitkom davanja i uzimanja dodirnusmo samoga Boga… sretni…..! Zdravko Odorčić P.S. "Ponos je poklekao pod silinom požude."
Rusalka Poznat Poruka 8.421 16.02.2014. u 15:27 - Zelim te... #9.160 "...pokori me slobodom...da budem što jesam."
Jan Hus Poznat Poruka 8.098 22.02.2014. u 02:57 - Zelim te... #9.173 Vatra vatru ne gori Pod tvojim pasom - korice vruće. Pod mojim pasom jatagan go. U tvojim očima - modar grom guče. U mojim očima pjeni se konj. Sa tvojih kula dva topa tuku. S tri tisuće zuba osmijeh ti sja. U meni vatra - pola od ognja. U tebi vatra - pola od sna. Enes Kisevic
Vatra vatru ne gori Pod tvojim pasom - korice vruće. Pod mojim pasom jatagan go. U tvojim očima - modar grom guče. U mojim očima pjeni se konj. Sa tvojih kula dva topa tuku. S tri tisuće zuba osmijeh ti sja. U meni vatra - pola od ognja. U tebi vatra - pola od sna. Enes Kisevic
mig-x Domaćin Poruka 3.850 22.02.2014. u 12:43 - Zelim te... #9.174 Prilozi smexy-loversooooooooooooooooo-36397268-432-500.jpg 49,4 KB · Pregleda: 4