Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.790
Vidiš nikada mi nije palo napamet što je motivacija, valjda si u pravuMotivacija je osećanje i na nju se zato ne treba oslanjati.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš nikada mi nije palo napamet što je motivacija, valjda si u pravuMotivacija je osećanje i na nju se zato ne treba oslanjati.
Poslovno nema potrebe ići igdje jer sve može iz svoje sobe. S druge strane ako negdi otputuje programer opet može raditi taj posao, priključak na net tu ili tamo, sve isto...Pa i ne bas, mislim ajde za cesta putovanja i svrckanja po inostranstvu treba relativno dosta para (pogotovo za nase uslove) ali da bi imao vise samopouzdanja, bio zadovoljniji sobom i osecao se privlacnijim za to mu ne trebaju pare vec prvenstveno promena percepcije i rad na sebi (kako u psiholiskom tako verovatno i u fizickom smislu).
Da, evo ja sam u ovih 10- ako dana bio na dvije stare tvrdjave, jedna 10- ako km, druga 20- aj km udaljena. Na jednoj bio na prije više od 20 god( i to prije uređenja), na drugoj nikada. Mogu reći da je zaista bilo lipo, volim povijest, nevjerovatne panorame, uzbuđenje di sad ove stepenice vode, malo vježbanja kondicije. Ništa daleko i skupo a ispuni čovjeka.Najlepša putovanja ne moraju biti kilometrima daleko. Pogled na Drinu sa ivica Podrinja me opčinjava jednako kao jezera Austrije. Sanjaj male snove, a oni će te polako odvesti dalje. Veruj mi
Ništa nije nedostižno, samo malim i sigurnim koracima![]()
Vrlo zanimljivo, za razmislit@Cro_čvarak
Ja sam tako čula. Kaže ne treba čekati da se javi motivacija niti se na to oslanjati.
Dalje kaže :Kad bismo čekali na motivaciju ne bismo nikad ništa uradili.
To bude katkad i do mobitela, nadam se da ne zamjerašCro cvarak
Ne zameri cisto iz radoznalosti me zanima zasto nekad pises srpskim a nekad hrvatskim, prvo se secas i ides negde, tamo lik sa naocarima a onda ispod povijest i lipo. Bas neobicno.![]()
Međunarodna, a uglavnom i pojedinačna, iskustva, su nam takva.Nisam ništa drugo i ne očekiva od tebe Sergeju![]()
Eto, hteo si da se zadržiš kratko, i da provociraš, a postade domaćinU vezi mog Nicka, tj CRO. Nisam se mislio zadržati na krsti, namjera mi je bila kratko se zadržati i provocirati Jugoslava Čvarka. Ali eto ipak se zadržao i ostade Nick. Nadam se da ne smeta, prvobitna namjera nije bila provociranje, zapravo je ali samo Jugoslava. Ovaj se pak strašno iživcirao kad je shvatija ko sam![]()
Ma jok, samo mi egzoticno.To bude katkad i do mobitela, nadam se da ne zamjeraš![]()
Pa dobro. Osnovne tačke...Ja se još trražim, prečesto mi pada motivacija
I ja došao da pitam na ptf religija zašto se prasence ne dira dok je njam nego tek sutradan za Božić ili slavu i tako otkucah još hiljadu osamsto (pot)pitanja...Eto, hteo si da se zadržiš kratko, i da provociraš, a postade domaćin'bem ti krstaricu...
Ja sam jednom napisao u besu "Nisan ti ja ćaća ni mater" jer sam u to 'vrime' boravija na jednom forumu koji više ne postoji a dosta bilo LičaninaU vezi mog Nicka, tj CRO. Nisam se mislio zadržati na krsti, namjera mi je bila kratko se zadržati i provocirati Jugoslava Čvarka. Ali eto ipak se zadržao i ostade Nick. Nadam se da ne smeta, prvobitna namjera nije bila provociranje, zapravo je ali samo Jugoslava. Ovaj se pak strašno iživcirao kad je shvatija ko sam![]()
Virujen u teJa sam jednom napisao u besu "Nisan ti ja ćaća ni mater" jer sam u to 'vrime' boravija na jednom forumu koji više ne postoji a dosta bilo Ličanina![]()
I triba, ne more se virovati svima hahaVirujen u te![]()
Možda.Mislim da otvarač teme troluje.
Ako to čini onda to čini već nekih 10 godinaMislim da otvarač teme troluje.
Da, ali život bez motivacije je vrlo robotiziranMotivacija je osećanje i na nju se zato ne treba oslanjati.
Nije u pitanju trolanje. YouTube nije bitan. Uglavnom, ja se vrtim u tim mislima, nisam sretan u gradu kojem živim, ali mislim da nije do grada, nego do mene, jednostavno se prebrzo emocionalno praznimAko to čini onda to čini već nekih 10 godinaDa vidiš njegov YT odma bi shvatila da nije trolanje
![]()