Zelenski u problemu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da nisu s rali ne bi ih niko dirao

Да жена није много причала, не би је муж тукао?

Ако су срали, дозвољено је било реаговати дипломатским средствима и меком моћи.

Није дозвољено без одобрења Совјета безбедности Уједињених Народа или позива односне државе спроводити специјалне операције у другим државама и правити онолике катастрофе.

Америка је у свему најјача.

Зато је Америка - Америка.

Да, била је...она Америка коју сам и ја волео пре 100.г. је Америка у одласку.

па,па,... :bye: ... Стара Америко

Постнихилистичка нова Америка је у доласку

da se prisetimo

rusija je pre majdana, pa i posle, pomagala ukrajinu sa desetinama milijardi evros

onda je rusija zapretila, posle majdana, da ce prestati da salje plin u eu kroz ukrajinu

onda je usa zaostrila stav, usla sa vojskom u ukajinu, sve vreme govoreci da rusija ne sme da prekine taj gasoovd kroz ukrajinu, a ukrajinci su bili duzni milijarde za gas, cak su krali gas iz tranzita

ukrajina je svo vreme posle 2014. granatirala grad donbas, i te oblasti, cak je bilo i avio bombardovanje, sve uz nadgledanje usa oficira

dakle dok je rusija pregovarala i potpisala mir, usa je planirala i izvodila vojna dejstva.

Није дозвољено без одобрења Совјета безбедности Уједињених Народа или позива односне државе спроводити специјалне операције у другим државама и правити онолике катастрофе.
U tu su se kantu meda ukakili NATO zločinci 1999.
Posle toga med nije više kao što je bio

Jeste ih napao Putin, a ostalo su izgovori i muljanja. Taman koliko i Hitlerova objašnjenja kako je morao da napadne Poljsku i gle čuda - Putin ga brani.

Možeš da simpatišeš koga hoćeš, ali nije lepo lagati.

Da nije dozvoljeno,SB UN bi kao isključivo nadležan organ UN za pitanja medjunarodnog mira i bezbednosti reagovao i osudio intervenciju Rusiju koja je u suštini humanitarne prirode.Ljudska prava ne poznaju granice.Nema suverenosti kad se radi o ljudskim pravima.

Da nije dozvoljeno,SB UN bi kao isključivo nadležan organ UN za pitanja medjunarodnog mira i bezbednosti reagovao i osudio intervenciju Rusiju koja je u suštini humanitarne prirode.Ljudska prava ne poznaju granice.Nema suverenosti kad se radi o ljudskim pravima.

Грешиш Глу..тј. Грубане.

СБ УН није искључиво надлежан за питања међународног мира и безбедности.

Скупштина може предузети мере за очување међународног мира ако Савет безбедности није у могућности, обично због неслагања сталних чланица. Резолуција „Уједињење за мир“, усвојена 1950, овлашћује Скупштину да сазове хитна специјална заседања како би се усвојиле опште мере деловања — укључујући и употребу оружаних снага — у случају прекида мировних споразума. Две трећине чланица мора одобрити усвајање оваквих препорука. Хитна специјална заседања под оваквим околностима су одржана у десет наврата. Два најскорија, у 1982. и 1997. години, обе сазване као одговор на ратне операције Израела. На деветом је разматрана ситуација у окупираним арапским територијама после проширења Израела на Голанску висораван. Десето заседање је сазвано због окупације Источног Јерусалима и бавило се питањима палестинских територија.

Грешиш Глу..тј. Грубане.

СБ УН није искључиво надлежан за питања међународног мира и безбедности.

Скупштина може предузети мере за очување међународног мира ако Савет безбедности није у могућности, обично због неслагања сталних чланица. Резолуција „Уједињење за мир“, усвојена 1950, овлашћује Скупштину да сазове хитна специјална заседања како би се усвојиле опште мере деловања — укључујући и употребу оружаних снага — у случају прекида мировних споразума. Две трећине чланица мора одобрити усвајање оваквих препорука. Хитна специјална заседања под оваквим околностима су одржана у десет наврата. Два најскорија, у 1982. и 1997. години, обе сазване као одговор на ратне операције Израела. На деветом је разматрана ситуација у окупираним арапским територијама после проширења Израела на Голанску висораван. Десето заседање је сазвано због окупације Источног Јерусалима и бавило се питањима палестинских територија.
Pojma ti nemaš

Америка је у свему најјача.

Зато је Америка - Америка.
Америка је кепец у односу на Светску Супер Силу каква је Русија.
Мислим за Америку је и Демократска Народна Републике Кореја Супер Сила, а камоли Русија!

Америка је кепец у односу на Светску Супер Силу каква је Русија.
Мислим за Америку је и Демократска Народна Републике Кореја Супер Сила, а камоли Русија!

Ja mislim da bi i vojska Republike Srpske bila dzin za americku vojsku, samo joj dusmani ne daju da se formira!

Замисли да их Путин није напао, па сви остали живи и да уоште нема избеглица, већ да сви живе срећно, раде, привређују...живе своје нормалне животе.
Zamisli da nisu napali i krenuli sa ubijanjem Rusa na istoku ili zamisli da su se lepo razisli kao ljudi ako ne mogu zajedno.

Zamisli da nisu napali i krenuli sa ubijanjem Rusa na istoku ili zamisli da su se lepo razisli kao ljudi ako ne mogu zajedno.

Свака земља мора да се бори против сепаратиста.

Тако смо се ми на Косову и Метохији и на југу Србије (Прешево, Бујановац и Медвеђа) борили против сепаратиста.

Свака земља мора да се бори против сепаратиста.

Тако смо се ми на Косову и Метохији и на југу Србије (Прешево, Бујановац и Медвеђа) борили против сепаратиста.
Јел исто мислиш и за Туђмана и крајишке Србе?

Back