Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 15.572
to je tajni izvestaj profesora doktora primarijusa docenta Sergeja Junokovitchevojaga, poslatog Putinu u svibnju 2024 godineTo ti neko rekao ili si procitao na instagramu ili Wiki
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je tajni izvestaj profesora doktora primarijusa docenta Sergeja Junokovitchevojaga, poslatog Putinu u svibnju 2024 godineTo ti neko rekao ili si procitao na instagramu ili Wiki
Da si rekao da italijani zive duze od Rusa to je sasvim normalno,ali pijani poljaci nema sanseto je tajni izvestaj profesora doktora primarijusa docenta Sergeja Junokovitchevojaga, poslatog Putinu u svibnju 2024 godine
U Italiji prosecni zivotni vek je 85 godinaDa si rekao da italijani zive duze od Rusa to je sasvim normalno,ali pijani poljaci nema sanse
ima situacija kada ni pare ne pomazu a jedan hirurg je rekao "u medicini jedan i jedan nisu uvek dva"Misliš li da Stiv Džobs nije imao dovoljno para?
Nisu mogli da mu pomognu, reklama je jedno stvarnost je drugo
Ok,dovoljno si procitao CNN WikiU Italiji prosecni zivotni vek je 85 godina
U rusiji 72 godine
Bolje je ceo sistem definisao jedan naš profa sa Pravnog:ima situacija kada ni pare ne pomazu a jedan hirurg je rekao "u medicini jedan i jedan nisu uvek dva"
sacu da proverim u severnokorejskim novinama "Narodna Lobotomija"Ok,dovoljno si procitao CNN Wiki
Isto ti je to,samo je pitanje u sta verujessacu da proverim u severnokorejskim novinama "Narodna Lobotomija"![]()
![]()
Ja vjerujem da je Isus Krist umro na krizu za moje grijeheIsto ti je to,samo je pitanje u sta verujes![]()
Nista ti drugo i ne treba kao i meniJa vjerujem da je Isus Krist umro na krizu za moje grijehe
Treba mi i zglob za Suzuki sfift 92 godisteNista ti drugo i ne treba kao i meni
Sećam se da je bila ta retorika koju je prihvatio jedan deo populacije - Ne dam ja svoje novce da se njima leči HoseNisam baš upoznata sa američkim prilikama, ali ono što znam je da se prilikom ugovaranja posla, ugovara i zdravstveno (ne znam za socijalno ukupno) osiguranje, tako da bolji poslovi imaju i bolje osiguranje.
Pretpostavljam da je to posledica specifičnog kapitalističkog sistema koji kao takav vrvt samo u USA postoji. Nemaju oni taj liberalno ekonomski ideal slobodnog tržišta, nema niko, i tamo je država spasila investicione banke, ali i najmanji znak socijalne politike oni odmah proglašavaju komunizmom i tome se (socijalnim merama) često najsiromašniji opiru, oni koji su zaista koristili Obama Care npr.
Isto je fascinantno kako su pristali na društveni ugovor gde država ne može da garantuje minimum sigurnosti građanima nego im je prosto rekla - eto, naoružajte se da biste se odbranili.
To ko ti je to rekao možeš slobodno da kažeš: "U ala ti lažeš".Jako je malo zdravstveno osiguranih u Americi, ostala dokumenta kao npr. platne kartice već ima svako
Firme imaju različite programe od kojih možeš da biraš šta hoćeš. Nije predmet pregovora nego izbora.Nisam baš upoznata sa američkim prilikama, ali ono što znam je da se prilikom ugovaranja posla, ugovara i zdravstveno (ne znam za socijalno ukupno) osiguranje, tako da bolji poslovi imaju i bolje osiguranje.
Jel?To ko ti je to rekao možeš slobodno da kažeš: "U ala ti lažeš".
Prema američkom Birou za popis stanovništva, od 2023. godine, otprilike 92% Amerikanaca je imalo zdravstveno osiguranje u nekom trenutku tokom kalendarske godine. To znači oko 305 miliona pojedinaca.
Moguce,za vreme korone u Italiji su ih kolektivno sahranjivali. Mozda milion ih tada otislo. Kod nas 120 000 penzionera se ispisalo te godine.U Italiji prosecni zivotni vek je 85 godina
U rusiji 72 godine
To što si bio napisao je bilo pre nekog vremena. Sada je zdravstveno osiguranje obavezno. Postoje programi za sirotinju, neki potpuno džabe.Jel?
Onda sam pobrkao sa socijalnim
Vodim nekoliko paralelnih polemika nisam ni video śta sam napisao, krenula ruka sama i ja reko ajde
Pa jel ide narod kod doktora?To što si bio napisao je bilo pre nekog vremena. Sada je zdravstveno osiguranje obavezno. Postoje programi za sirotinju, neki potpuno džabe.
Šta se podrazumeva pod tim? Šta ako je nekome potrebna komplikovanija operacija?To ko ti je to rekao možeš slobodno da kažeš: "U ala ti lažeš".
Prema američkom Birou za popis stanovništva, od 2023. godine, otprilike 92% Amerikanaca je imalo zdravstveno osiguranje u nekom trenutku tokom kalendarske godine. To znači oko 305 miliona pojedinaca.
u italiji oko 34 milionaMoguce,za vreme korone u Italiji su ih kolektivno sahranjivali. Mozda milion ih tada otislo. Kod nas 120 000 penzionera se ispisalo te godine.
Loaded questionŠta se podrazumeva pod tim? Šta ako je nekome potrebna komplikovanija operacija?
Da li su trudnice apsolutno osigurane?
Deca?
naravno da idePa jel ide narod kod doktora?
A i ovde se druži narod.naravno da ide
Bilo bi lepo i da Pečene Ševe padaju s neba, ali ko će da platiZašto je zdravstveno osiguranje u SAD toliko loše rešeno? Kad kažem loše ne mislim da je zdravstvena usluga loša, nego da je skupo i nedostupno svima.
Lečenje kao osnovna civilizacijska tekovina u tako razvijenoj i bogatoj zemlji trebalo bi da je skroz pokriveno, a ne da se dešava da čovek koga pogodi teška bolest dođe dotle da potpuno osiromaši.
Ili čak umre jer iako proda sve što ima opet bude nedovoljno
A sve je zapravo jedno pitanjeLoaded question![]()