- Poruka
- 55.374
Nema na sajtu..
Meni su prosle god. tamo dali neki obrazac, a fotokopije sam sve morala..
Meni su prosle god. tamo dali neki obrazac, a fotokopije sam sve morala..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...jel ima neko link ka sajtu za te nove knjizice?
Може, наравно, само што се не могу остваривати редовна права из здравственог осигурања, односно и нова књижица (картица) ће бити неоверена.
Kazu od N.god., ko nema novu zdr. knjizicu, ide sa potvrdom kod lekara..
Kakvom potrvrdom? Ja nisam dobila nikakvu potvrdu a predala sam jos pocetkom sept. i koliko sam videla niko tada nije davao odn. dobijao potvrdu..?!
Sve u vezi sa ovim karticama je glupo, nemojmo izdvajati samo ovo sa potvrdama![]()
Ako će ti kartica biti gotova krajem decembra potvrda ti ni ne treba. Potvrda će ti trebati jedino uz staru zdravstvenu knjižicu dok ne dobiješ novu, od početka sledeće god.
Da li je neko imao ovaj problem? Pokusala sam da se prijavim za novu zdr. knjizicu na sajtu Euprave, ali cim sam ukucala JMBG broj dobila sam odgovor da je moj broj vec uveden kod njih. Otvorio mi se prozor za reklamaciju i tu sam ukucala moje podatke i email, ali mi nista nisu odgovorili u vezi toga. Pitanje: Ko je i za sta mogao da koristi moj licni broj i kome da se zalim? Ja nikad nisam bila na tom sajtu. Hvala!
moguce je da je tvoj poslodavac to uradio umesto tebe. u mojoj firmi to radi sekretar, i mi nemamo veze sa tim. samo ce nam stici na firmu nove zdravstvene, oticicemo u sekretarijati podici ih. od plate ce nam oduzeti neku kintu za obrazac.
prosto, u nasoj dokumentaciji u firmi stoje nase diplome i kopije licnih karti sa kojih sekretar vidi JMGB a stoji i izvod iz maticne knjige rodjenih za decu pa ako se osiguravaju preko nas onda i njima vadi novu knjizicu.