.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. eto .. ****** .. .. sve ide znači .. ko što i treba da ide .. .. to je najvažnije .. da nema iznenađenja .. no da vlada red i poredak .. .. u nas isto .. fala budu bogu .. i blaženoj djevici .. mariji .

.. inače .. ono što jeste .. upravo i jeste zato što treba biti .. ne priliči filozofu da tumači kako bi bilo bolje nešto drugo ..
.. marks je bio loš filozof .. on je mislio da svijet treba mjenjati .. ..čovjek je sitan .. ne može on bog zna šta .. .. njegovo je da gleda .. i da se čudi .. .. štono vele .. da gleda presječenog daha ..

- - - - - - - - - -

.. čovjek stalno nekog ***** čeka .. kad budeš imao kad budeš bio ..

.. ali sve može biti nešto drugo ..
.. to je isto odlika stvari koje jesu .. to .. da su promenjive ..

.. misliš da je filozof samo onaj koji gleda .. presečenog daha ..?
.. začuđen pred beskrajem ..

.. šta bi bio onaj koji bi .. posmatrao .. čudio se .. presečenog daha ..
.. ali mestimično povratio dah .. pa uviđao nekakve .. prolaze .. u drugačija bivanja onoga što jeste .. drugačija i moguća ..?

.. niče je želeo natčoveka ..
.. bio je filozof ..?

- - - - - - - - - -

.. a ****** .. u pravu si ..

.. sada je .. trenutak ..
.. a trenutak je večan ..

.. ne .. mislim da je krvnik pobrisao temu .. komplet ..
.. tema je zamirala triput .. a ja znam zašto ..
.. prva dva puta je sama zamrla .. sad se desilo isto .. ali nikako da zamre .. dapače ..
.. pa jiu je .. valjda on .. upucao u glavu ..

.. napisala pa se predomislila ..
.. mislim da ne vredi objašnjavati ..
.. a plašim se da ne bude kao sa filmićem ..
..

.. nema veze .. ima razlog .. ima obrazac .. i po tom obrascu se desilo ..
.. a sad vidim .. vraćeno .. valjda je tica izglasala vraćanje .. na mod kutku ..

Poslednja izmena:
http://cdn.theatlantic.com/newsroom..._Shot_2013_12_30_at_10.24.13_AM/6a9db0c5d.png

.. ova je sličica .. kad je prvi put stavljena ..
.. pokupljena s nekog idiotskog njuejdž sajta .. odakle se skupljaju i sličice sa seksi trenerom surfovanja u tangama koji je jedini pocrnio ..
.. videla sam to .. i pisalo je .. naučnici otkrili kako naše telo zrači određene emocije .. koje boje su određene emocije ..

.. i to je .. laž ..

.. ova skala sa strane ne znači ništa .. jer ništa nije mereno ..
.. imali su grupu ljudi .. puštali su im razne filmove .. i kad su pretpostavili da bi se zbog .. tog što gledaju u filmu .. trebali osećati ovako ili onako ..
.. onda su ih pitali .. gde u telu osećaju .. senzaciju ..
.. pokazali im mapu .. i rekli da višak senzacije boje toplim bojama a manjak hladnim ..

.. dakle .. ne emituje telo nikakvu energiju .. neke boje .. kad se osećaš ovako ili onako ..
.. nego su ovi dali instrukcije kako da se boji ..

.. mislim da se odranije znalo .. kod kojih osećaja tonus mišića raste kod kojih pada .. kad se luči endorfin kad ne ..
.. emocije su .. prilično ispitane ..

.. tako da je ovo .. davanje instrukcija šta da boje kojom bojom .. prilično tendenciozno ..
.. išli su na to da dobiju sliku kakvu su znali da ljudi očekuju ..

- - - - - - - - - -

.. probaću ti naći dečije ..
.. ovo se odavno .. ja znam za 18 godina unazad a možda je i više .. radi sa decom ..
.. daš im mapu ljudskog tela .. pa da ucrtavaju osećanja .. bojicama ..
.. odakle kreću kuda se kreću kako se kreću .. gde se zadržavaju .. gde izlaze napolje ako izlaze ..

.. nikakve precizne instrukcije .. deca crtaju sama ..
.. to je zanimljivo videti ..

Poslednja izmena:
Re: .. zdravo ..
.. da ****** .. to je problem .. .. često sam u pravu .. .. a duge filmiće ne gledam .. a ni kratke ne baš često .. .. čim mi neko nešto nameće ja pomislim .. odjebi ..​

Dobro si alime, ti se izvukao, malo kidnuo sa foruma, ja se zabrinuh za tebe, vidim zdrav i živ,
dobro je.

Ne daj se alime, ima ala od kojih čovek ne može uteći, bežiš, bežiš, trčiš, skačeš...
na kraju vikneš, krikneš: "jebi i prolazi!!!!" :hahaha: a dalje....

Poslednja izmena:
.. što se tiče vode .. ne uzimaš u obzir celu situaciju ..
.. da .. voda izbije na izvoru .. i od tog trena teče .. nizbrdo .. poštujući gravitaciju ..
.. ali .. uzmi sad u obzir situaciju pre izviranja ..
.. voda je .. kilometrima ispod .. i penje se naviše .. probija se .. ka površini ..

.. što se tiče vode .. ne uzimaš u obzir celu situaciju ..
.. da .. voda izbije na izvoru .. i od tog trena teče .. nizbrdo .. poštujući gravitaciju ..
.. ali .. uzmi sad u obzir situaciju pre izviranja ..
.. voda je .. kilometrima ispod .. i penje se naviše .. probija se .. ka površini ..

Voda ne moze da se penje, voda moze da se izliva ili "izbija" pod pritiskom, ti ne razumes taj proces, ebote, na ovoj filozofiji mlati ko sta hoce,
bez imalo blama.

penju se planinari, alpinisti i jos po neko na nekoga, a neke se stvari dizu ili spustaju, kod vode je to nivo, a za vodu ne mozemo reci da se penje -
geografija za srednju skolu, deo geologija, podzemne vode, izdani.

Poslednja izmena:

Back