.. zdravo ..
.. za ovo sam kod hrvata dobio 35 bodova .. i prebacilo 100 .. .. i ****** .. ***** ..
.. ne razumijem koji ***** ovdje ne valja .. ?
.. ako se to ne smije reći .. onda je pogrešno i msliti ..
.. ali .. moje su misli sve takve .. pa koji onda ***** .. .. zar bi se ja trebao onda ubiti .. ?
.. najzanimljivije bi bilo da me i ovdje odjebu zbog ovog ..
.. inače zdravo .. .. kako u srbiji .. jeste li prebrodili poplave .. .. jel .. štono reč .. ogrejalo sunce .. ?
.. za ovo sam kod hrvata dobio 35 bodova .. i prebacilo 100 .. .. i ****** .. ***** ..
.. meni je isto zanimljiva mira marković .. sa cvetom u kosi .. .. ali iz drugih razloga ..
.. ameri izdvajaju za vojsku deset puta više od ruja .. .. i to je normalna situacija ..
.. imaju vojsku po cjelom svijetu .. .. sve uređuju i sređuju .. .. i to je normalna situacija ..
.. njihovi su interesi .. njihov zakon .. .. i to je savršeno normalno ..
.. a to što ruje ne žele nato na svojoj granici .. to je nenormalno ..
.. i svi se trebamo udružiti kako bi uvidjeli očite sličnosti putina i mire marković .. ili hitlera ..
.. ovo mi je zanimljivo ..
.. jer ..
.. ukoliko je to istina .. i hrvatska bude izabrala kolindu da bi se .. čvršće vezala uz amere .. .. onda mi je pitanje .. .. za čim idu hrvati .. što to oni žele .. ?
.. čini mi se da je odgovor .. biti uz snažnog ..
.. ne razumijem koji ***** ovdje ne valja .. ?
.. ako se to ne smije reći .. onda je pogrešno i msliti ..
.. ali .. moje su misli sve takve .. pa koji onda ***** .. .. zar bi se ja trebao onda ubiti .. ?
.. najzanimljivije bi bilo da me i ovdje odjebu zbog ovog ..
.. inače zdravo .. .. kako u srbiji .. jeste li prebrodili poplave .. .. jel .. štono reč .. ogrejalo sunce .. ?