.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.. ****** .. desilo se što se i moglo očekivati .. .. odjebali me hrvati .. nepotrebno .. zbog sitnica .. .. i ja se sjetio da sam dobar i sa srbima .. .. pa me evo ..
.. to sam se sjetio .. .. da sam dobar .. .. ali se više ne sjećam oću li ja najebati .. zbog tog .. najebavanja .. i štono vele .. .. nešto slobodnijeg izražavanja ..
.. nadam se neću .. to je danas opštesvetski trend .. .. uzmite dežulovića recimo .. on je opštesvetski .. jer voli hrvate i srbe .. što liči na pizdariju .. ali može i ne biti ..

..neki sam dan vidio nešto .. veoma zanimljivo ..

.. prije samo da kažem .. to da bi neko za shvaćanje fizike trebao znati matematiku .. .. to je čisto sranje ..
.. svijet se shvaća .. nečim neposrednim .. .. riječ za to vjerojatno ne postoji .. ali bi ju trebalo tražiti u smjeru .. uvid .. vidjeti .. osjetiti .. biti u .. ili čak .. intuitivno ..

-------------------------------------------------------

svet se poima citavom mrezom naseg vlastitog inventara, u trenu.

klik.
kao oni famozni "drikeri" sto kvacnu i zakace se,
tako se nama apliciraju slicice sveta

.. ima li šta nova srbi .. ?
.. sa ću ja pogledati .. pa vam javim ..

.. mi cigani meraklije .. ne možemo bez rakije .. .. bez rakije šljivovice .. i bez mlade cigančice .. .. opa ..

"Čula se jaka eksplozija": U Zagrebu planula tri automobila

.. tuto si perde .. in un suono di mislili .. .. mentre altri spari risuonono đa .. .. sopra le strade viađate da deboli .. la nostra guera .. no si fermera ..

.. tako smo mi .. komunisti .. pjevali .. pred trideset godina .. .. sve se gubi .. u zvuku raketa .. a i drugi pucnjevi odzvanjaju okolo .. iznad puteva kojim putuju pizdeki .. naša se vojna neće ugasiti ..

Izrael napao sirijske vojne ciljeve

.. asad je odgovoran .. kažu .. .. to je na golanu .. ?
.. možda je došlo vrijeme da židovnjače vrate golan .. .. na to niste mislili .. ?
.. bombu .. ili minu .. stavili .. pitaj jebenog boga ko .. ? .. .. možda hejzbolah .. ili alkaida .. ili neko od onog karine tamnog .. .. a židovi znaju koga treba kazniti ..
.. nakon trećeg rata mislim da država izrael neće postojati .. .. ****** .. pitanje je hoće li išta ..

.. asad je odgovoran .. kažu .. .. to je na golanu .. ?
.. možda je došlo vrijeme da židovnjače vrate golan .. .. na to niste mislili .. ?
.. bombu .. ili minu .. stavili .. pitaj jebenog boga ko .. ? .. .. možda hejzbolah .. ili alkaida .. ili neko od onog karine tamnog .. .. a židovi znaju koga treba kazniti ..
.. nakon trećeg rata mislim da država izrael neće postojati .. .. ****** .. pitanje je hoće li išta ..

Covece nije ti ovo politika...
Ali kada si vec poceo evo juce na osnovu Krima Siptari traze Bujanovac i Presevo (to su mesta na jugu Srbije)koja vrve njima...Mrzim bilo kakve podele ljudi ali kada oni vec to zele ok slazem se neka uzmu,ali onda nama sever Kosova i Republika Srpska -da se konacno ujedinimo.Pa ako se vec delimo po glupostima na nas i njih daj da se podelimo...I onda bi prema Kosovu digao novi kineski zid i nek se ..bu tamo...Muka mi je vise ja se vodim drugacijim idejama zivljenja ali ne mozes protiv stoke koja se organizuje u stada i jednostavno te tera da se i ti prikljucis... ..rem im se i u EU i u novi svetski poredak...

Poslednja izmena:
.. stradao jedan dečko s filozofije .. tamo kod hrvata ..
.. mislim da sam par puta s njim nešto progovorila .. ne nešto naročito ..

.. pročitala članak .. i mislim da bi mi se dopao da sam ga poznavala lično ..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/228903/Default.aspx

.. e sad .. nađen mrtav ..
.. i kažu .. policija obavila uviđaj .. nisu našli ništa sumnjivo ..
.. ali .. meni upravo policija deluje sumnjivo .. s obzirom na okolnosti ..

.. inače .. ti mi se manje sviđaš od zorčeta .. .. muljaš u tri ***** materine .... i namećeš nešto .. kao naučno .. kontra svih sila svemira .. .. nekako mi ličiš na nekog židovskog udbaša .. tako nešto ..
.. ako ima boga .. a ima ga .. imati ćeš jebenih problema kad umreš .. .. ****** ..

.. oće žena da uživa .. da je vozi fića .. .. u briselu neka batica na izložbi hrvata stao slaviti jugoslaviju .. .. e što ti je to bila zemlja .. imala je sve .. more ravnicu one pizdune janeze srbbe šipce .. i crnogorce .. .. velika zemlja ..

.. koliko ima do rata .. ?
.. znate što je to komšiluk .. ? .. to je zatvoreni krug ..
.. to je kami dosta dobro znao .. .. pričao sam vam ..
.. u kugi je pričao .. ali i kaligula i opsadno stanje su pravi biseri ..
.. to je krug u kojem važe neki zakoni .. .. mogu biti potpuno ludi .. .. ili prirodni .. kao u nekom ekosistemu ..
.. njega je zanimalo upravo to .. .. kao .. zar je moguće da se naš svijet promjeni .. postane drugi .. .. i šta se tada događa .. šta se sa nama tada događa ..
.. kuga je komšiluk .. pod zakonima kuge .. .. vrata zatvorena .. smrt se uvukla .. i sad treba živjeti .. .. postojao je nekakav svijet .. taj je izbrisan .. evo sad drugi .. pa živi ..
.. opsadno stanje i kaligula još bolji .. .. novi zakon .. eto ti kaligule .. luđaka .. ali predstavlja zakon .. .. a on kaže .. dajte mi mjesec .. pa se možemo dogovoriti ..
.. a uvjek je sve mjereno prema smrti .. .. pijanac u opsadnom stanju je car .. dok se može nasmijati na dolazak smrti .. i postaje ***** .. kada to više ne može ..
.. progonstvo i kraljevstvo je drugo .. .. tamo je pitanje drugo .. kao .. motivacije .. od čega bježiš .. kamo trčiš .. .. pizdun jedan .. pizdunke jedne ..
.. valjda se kamiju sve vrti oko smrti .. .. sve je ovdje veoma sumnjivo .. i završava se smrću .. .. valjda je to njegovo naravoucenije .. ?

Skupina bijesnih političara, članova ultradesne stanke Sloboda, upali su u ured Aleksandra Pantelejmonova ljutiti zbog njegove odluke da prenosi svečanost iz Kremlja, na kojoj je ruski predsjednik Vladimir Putin svečano potpisao sporazum kojim je Krim službeno pripojen Rusiji.

Počeli su ga udarati po glavi i vikati sve dok privremeni direktor nije pristao odstupiti s pozicije šefa državne televizije. Vrijeđali su ga i optuživali da je ruski plaćenik. Cijeli su napad snimali, a onda ga sami stavili na internet.

.. pantelejmonov je očetstvo .. ? .. ali griša je bio pantjeljević .. ? .. a pantelije prokofjev .. .. ej baćuška tihi done ..

.. ovi su svi ludi .. ovaj prenosi iz kremlja rasturačinu vlastite zemlje .. ovi drugi ga izbombaju i stave na net .. .. šta ti je svijet .... bog neka nam se smiluje ..

Ukrajina najavila zajedničku vojnu vježbu s Amerikancima!
– NATO će stati i stoji uz Ukrajinu. Branimo pravo svake nacije da sama odlučuje o svojoj sudbini – kazao je Rasmussen.

.. eto ti ga .. sad bi i ovi ratovali .. .. još ako počnu s atomskim bombama .. jedno ćemo se jutro probuditi a svijeta više neće biti .. .. pa se ti jebi ..

.. stradao jedan dečko s filozofije .. tamo kod hrvata ..
.. mislim da sam par puta s njim nešto progovorila .. ne nešto naročito ..

.. pročitala članak .. i mislim da bi mi se dopao da sam ga poznavala lično ..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/228903/Default.aspx

.. e sad .. nađen mrtav ..
.. i kažu .. policija obavila uviđaj .. nisu našli ništa sumnjivo ..
.. ali .. meni upravo policija deluje sumnjivo .. s obzirom na okolnosti ..

eto ti aljime, pa ti pričaj sad sa sanjom..

.. pantelejmonov je očetstvo .. ? .. ali griša je bio pantjeljević .. ? .. a pantelije prokofjev .. .. ej baćuška tihi done ..

.. ovi su svi ludi .. ovaj prenosi iz kremlja rasturačinu vlastite zemlje .. ovi drugi ga izbombaju i stave na net .. .. šta ti je svijet .... bog neka nam se smiluje ..
Ne znaš ti Alime kakvi su to ludaci kad ratuju...U Manđuriji su na konjima pregazili Japance koji tamo bili i u tenkovima i moderno naoružani...
Kozački ŠTURM je opaka stvar-mogli bi i do Moskve stići ako krenu...
Sreća da su Rusima kod odvajanja dali sav nuklearni arsenal i demontirali...Valjda znaju kakvi su ...
Oni su bili i kod proboja kod tovarnika taj klin! Prethodno se desetak njih otrovalo špiritusom na Šidskoj
Ž.stanici iz cisterne...Ameri im trebaju zbog oružja-nemaju ni avijaciju ni PVO kako treba...

.. ako drvo raste na nekakvoj padini .. niti jedan njegov korjen neće izaći .. korjenje će rasti po šemi .. koja savršeno uzima u obzir teren .. .. je li okolina drveta njegov superego .. ili direktna veza na njegov id .. ?

..to je funkcionalna podjela ... sila akcije jednaka je sili reakcije...

.. drvo padini ..

.. na jedno mjesto proklija sjeme .. hrasta ..
.. već u tom trenutku možemo u zraku nacrtati jedan .. balončić .. i u zemlji drugi .. koji će predstavljati .. mjesta najpovoljnijeg rasta .. .. za korjenje i stabljiku ..
.. i ta dva .. balončića su stalno u ravnoteži .. cjeli život .. .. tek ih rijatko koje klizište sjebe ..
.. nikako ne mogu biti zapisani u sjemenci .... uvjek su odraz okoline .. .. i to jebeno dobar odraz ..
.. zanimljivo .. ?

..postat ćeš jeretik...

.. hm .. ako malo bolje razmisliš .. svi rasporedi protoplazme informacija .. svi biosi hardvera .. interni i eksterni .. pa i uz pomoć tvog unuka .. pa čak i uz tvoju pomoć .. nisu dovoljni da to usklade ..
.. da usklade ravnotežu grana i korjenja .. .. nešto .. tamo vani .. prilično često .. savršeno usklađeno ..

...bolje rečeno ..nužno usklađeno...

..zašto bi iko započinjao nuklearni rat ... kome je to u interesu... mislim da se takav rat nikad neće voditi ..

A zašto ne bismo mislili o čistom MIRU???

Ja živim u MIR-u te u mojoj glavi gledam šta želim da činim u tom MIRU. Ne dajite svoju energiju suprotnom ako i Vi želite MIR, jedino ako svjesno ili Ne-svjesno težite tom suprotnom... a težite čim o tome razglabate.

Oni koji zagovaraju rat na tome rade, pričaju i djeluju. Oni koji žele Mir a usmjeravaju svoju misao na rat, pričajući o mogućnostima ratovanja, svojim djelovanjem ne podržavaju stvaranje MIR-a već podržavaju manifestaciju tih mogućnosti. Zagovarajmo MIR; pričajmo MIR i djelujmo u MIR-u. To znači pričajmo o stvaranju i blagostanju umjesto o destrukciji i nedaćama.

Poslednja izmena:

Back