.. zdravo ..

• Začetnik teme Začetnik teme alim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zdravo rješenje za težinu, probavu i nadutost. Dostava unutar 24h

.. gledam ovo .. .. šta li je .. .. da nije neka zorčina psina ..

.. sjeća me na neku cedulju iz .. reko bi .. nušića .. to je neki vaš bio .. mislim .. .. na cedulji je pisalo .. protivu zatvora .... a murjaci lovili teroristu .. aha .. taj je .. jer je protiv zatvora ..

.. ukrajina ulazi u drugi krug ..
.. to je ki oni vaši maratonci .. .. će se istrči .. sa naglaskom na drugo i .. počasni krug ..
.. pa neće valjda ovaj treći rat krenuti na tako jebeno jednostavno seljački način .. .. upravo na .. školski primjer ..
.. ruje su tihe ..
.. to je priličan problem .. .. jer su imali dosta prostora za priče i dogovaranja .. .. ovi drugi su prilična govna .. mislim . i prilično očita ..
.. ako ruje šute .. onda žele .. bljesnuti .. .. kao u sočiju .... pa ako neko hoće dalje .. to onda znači .. dalje .. pa još dalje ..
.. meni i onaj tamni izgleda idiot ..
.. dole se .. kod saudijaca .. nešto mota .. .. kao da ih ameri otpisuju ..
.. nakon trećeg bi rata trebao nestati izrael .. i židov .. .. i trebao bi se vratiti isus .. .. (.. hrvati su mislili da serem kad sam počinjao ovako pričati .. vi ste .. nadam se .. pametniji ..)

‚jel te pitao neko nešto za krizu u rusiji?
imaš politiku pa tamo prdi
saću te prijavim
.. a ****** .. koji si čudan .. .. pa ti misliš da trebam pričati samo što me neko pita .. .. a šta bi me .. na priliku .. ti .. pitao .. ?
alo mrmote, pa ti si taj koji na tries strana sam sebe pita i sam sebi odgovara

.. prvi zapis je u logičkom neskladu sa trećim .. .. pazi .. ****** malo .. .. inače postaje ***** svaka priča s tobom .. (.. nisu te dosad ti tvoji srbi upozoravali na slične previde .. ? .. ni oni nisu bolji .. ? .. to je čak u nekom prosjeku .. ?)

A ti bi da pobedis .........tackama.....dobar........put.........dem.....agogija .........je ...........svaki............komunikacioni.........kontakt.........sa ........demagogom.

- - - - - - - - - -

Medjutim, govor scenama, posto jedino takve tacke imaju neki dublji smisao, moze biti itekako simbolican, a to znaci zavodljiv a to znaci lazan.

Ja ne znam nijednog coveka koji je hteo da bude simbolican, a da tu nije bilo duboke svesne ili nesvesne zelje za lazima i uspehom preko lazi.

Koriscenje eufemizama, belih lazi, crnih lazi, foreign words, glupih boja ili razlicitog rukopisa, tackica... ima za cilj da pokaze da osoba nije plitka kao sto izgleda, nego da tackice sakrivaju dublji smisao.
Cak i kada je plitka i bez smisla.
Najcesce je uplasena i zabrinuta da se ne ogoli pred svetom.
Da ne pokaze slabost zbog straha od ismevanja ili odbacivanja.
Problem je kada sama osoba poveruje u sopstvenu laz, laz da je razlicita.

Neki pustaju kosu, stavljaju nitne, postaju nacisti ili hipici, tetoviraju se ili samo cudno mesanju boje, nose šal 24/365... da bi se iza toga sakrili.

Jel znate zasto ciga pusta brkove? Da bi ga zvali brka.

Poslednja izmena:

.. a šta pokazuje psihoanaliziranje po forumima ..?
.. zašto hakim to radi ..?
.. da bi ga zvali hakim the psiholog ..?

(.. a nisi .. **** ga ti .. niti to što si napisao stoji ..)

.. pobuni se .. uvek ..
.. osim kad je pravopis u pitanju ..
.. i osim kad je u pitanju frizura .. ili garderoba .. nemo se zajebavaš s nitnama ..
.. pobuni se uvek .. osim kad je u pitanju mešanje boja .. ili puštanje brkova ..
.. pobuni se .. uvek ..
.. osim u situacijama kad bi ishod moglo da bude podjebavanje okoline ..

- - - - - - - - - -

Nije alim ni mrvu gluplji od ostalih, ali je problem sto se ovde predstavlja kao pametniji.
.. sad si već drugi koji brka alima sa ljubom ..

Koriscenje eufemizama, belih lazi, crnih lazi, foreign words, glupih boja ili razlicitog rukopisa, tackica... ima za cilj da pokaze da osoba nije plitka kao sto izgleda, nego da tackice sakrivaju dublji smisao.
Cak i kada je plitka i bez smisla.
Najcesce je uplasena i zabrinuta da se ne ogoli pred svetom.
Da ne pokaze slabost zbog straha od ismevanja ili odbacivanja.
Problem je kada sama osoba poveruje u sopstvenu laz, laz da je razlicita.

Neki pustaju kosu, stavljaju nitne, postaju nacisti ili hipici, tetoviraju se ili samo cudno mesanju boje, nose šal 24/365... da bi se iza toga sakrili.

Jel znate zasto ciga pusta brkove? Da bi ga zvali brka.

Odlicna dopuna.

Back