znatizeljni mislilac
Poznat
- Poruka
- 9.009
.. ovo je .. ****** .. filozofija .. .. razumiješ .. .. filozofija je igra .. riječima .. ..
.....Daleko.. ..od.. .. toga.....
ne rise
A cije je to ime i prezime?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. ovo je .. ****** .. filozofija .. .. razumiješ .. .. filozofija je igra .. riječima .. ..
ne rise
‚jel te pitao neko nešto za krizu u rusiji?
imaš politiku pa tamo prdi
saću te prijavim
Zdravo rješenje za težinu, probavu i nadutost. Dostava unutar 24h
.. a ****** .. koji si čudan .. .. pa ti misliš da trebam pričati samo što me neko pita .. .. a šta bi me .. na priliku .. ti .. pitao .. ?
‚jel te pitao neko nešto za krizu u rusiji?
imaš politiku pa tamo prdi
saću te prijavim
.. a ****** .. koji si čudan .. .. pa ti misliš da trebam pričati samo što me neko pita .. .. a šta bi me .. na priliku .. ti .. pitao .. ?
alo mrmote, pa ti si taj koji na tries strana sam sebe pita i sam sebi odgovara
"moji srbi"? a iz koje si ti pripizdine?
Ja ne znam nijednog coveka koji je hteo da bude simbolican, a da tu nije bilo duboke svesne ili nesvesne zelje za lazima i uspehom preko lazi.
.. iz hrvatske .. pripizdine .. .. ****** .. ti slabo pratiš .. .. površan si .. sumnjive inteligencije .. i još slabo pratiš .. ne izgleda mi kao pobjednički .. sklop ..
.. sad si već drugi koji brka alima sa ljubom ..Nije alim ni mrvu gluplji od ostalih, ali je problem sto se ovde predstavlja kao pametniji.
Nije alim ni mrvu gluplji od ostalih, ali je problem sto se ovde predstavlja kao pametniji.
A nije ni to.
Ko je Ljuba? Koliko ovde osoba u stvari ima dupli, tripli, multipli...cirane identitete? Ko je kome ovde attorney, body guard, andjeo cuvar, strasni sud?
Mozda zato kaki tackice.
Koriscenje eufemizama, belih lazi, crnih lazi, foreign words, glupih boja ili razlicitog rukopisa, tackica... ima za cilj da pokaze da osoba nije plitka kao sto izgleda, nego da tackice sakrivaju dublji smisao.
Cak i kada je plitka i bez smisla.
Najcesce je uplasena i zabrinuta da se ne ogoli pred svetom.
Da ne pokaze slabost zbog straha od ismevanja ili odbacivanja.
Problem je kada sama osoba poveruje u sopstvenu laz, laz da je razlicita.
Neki pustaju kosu, stavljaju nitne, postaju nacisti ili hipici, tetoviraju se ili samo cudno mesanju boje, nose šal 24/365... da bi se iza toga sakrili.
Jel znate zasto ciga pusta brkove? Da bi ga zvali brka.