zdravlje-zeleni caj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se satirao od tog caja poslednjih mesec ipo dana! Odlican je. Pio sam ga hladan...kupovao sam u marketu.
Jedan moj ortak ga isto cesto pije,posebno kada se prethodnu noc olesi od alkohola. Kaze da je fenomenalan za mamurluk.
Meni je isto fenomenalan,pio sam ga umesto vode.

maja79:
ok.ali nemamo mi ovde vero!potrazicu ga u apoteci.
Imas ga i u m
Merkatoru, a i u vecim prodavnicama.Kupila sam i hrvatski Podravkin, isto je dobar...Sto se mrsavljenja tice, puno bi se moglo, a puno je vec i pisano na tu temu.Jedi malo vise zitarica i to raznih umesto hleba i izbaci secere bar na neko vreme i videces kako se sredjuje linija. Uvek naglasavam i po 100 put da treba menjati lose navike u ishrani, a uvoditi dobre i dijeta nam nikada nece trebati, a zdravlje ce biti savrseno, kao i izgled!Pozz! ;)

maja79:
pa jesi li smrsao od zelenog zmaja?ipak je skup da bi ga pio umesto vode a recimo ne vidis rezultate.
Pazi,ja ga ne pijem da bih smrsao.Iskreno,nisma ni znao da je dobar za mrsavljenje dok ti ovde nisi pomenula. PIjem ga jer mi se svidja. Pre sam,a i sada pio indijski,a ovaj je slican njemu.
A to da je skup,hehehe...ovde gde sam ja je uzasno jeftin i mogao bih da se tusiram sa zelenim cajem svaki dan. :lol: I bolje mi je da pijemzeleni caj,nego flasiranu bljutavu vodu ili neki sranje sok ili jos gore koka kolu.
Tako da ...kako god da okrenes na dobitku sam. :D

Ne pijem zeleni caj da bih smrsala,vec zato sto je zdrav i sto nisam bila prehladjena otkako ga pijem vec 6 godina.
Volim da pijem i crni caj s mlekom,fantastican je…s tim sto me razdrazuje vise nego zeleni..U glavnom zeleni pijem obican bez icega,ali po kaficima s medom,keksom i limunom,…i uzivam ..
Citala sam da prilikom pripremanja zelenog caja voda ne bi trebala da prokljuca vec treba biti na 80-90 *stepeni…ne volim caj u kesicama pre svega sto sam skepticna i sto sam cula price ljudi koji se bave tim poslom da se svasta stavlja u te kesice da bi se dobilo na kolicini…volim kada ga kupim na merenje,i i kada se rastvori u vodi.
A zeleni zmaj...se verovatno sastoji od zelenog caja,i jos nekog u kombinaciji...tako da su to osmislili da malo uzmu pare od ljudi... :evil:

verovatno si u pravu.skoro sam cula komentar od jedne starije zene koja kaze:"ne treba da pijemo te cajeve nego samo cajeve sa naseg podneblja".sta god joj to znacilo,meni se svidja zeleni caj jer vidim da mi ubrzava metabolizam.nikad nisam probala na merenje jer sam cula da je odvratan.ali kupicu ga prvom prilikom bas da vidim o cemu se radi.

ajd da vam se i ja pridružim. Imam u kući preko 30 vrsta čajeva, volim da ih pijem, čaj je najpravilnije piti hladan i to u gutljajima nikako na eks, potpuno nezasladjene, sem bokvice koja se pije vruća i zasladjena medom, čajeve uvek kupujem u radnjama zdrave hrane na meru ili u apoteci "Josif Pančić", znači ne koristim u kesicama (kupite zeleni čaj na meru i u kesicama pa otvorite kesicu i uporedite i videćete da to nema nikakve sličnosti). Zeleni čaj uopšte nije gorak, bar meni nije ali mi je od njega UŽASNO muka.Verovatno ima u sebi nešto što mom organizmu ne prija, ne znam šta je u pitanju znam da sam ga u zadnjih nedelju dana popila tri puta i sva tri dana premirala od muke.Znam da je od njega jer čim ga popijem posle 15 minuta počinje mučnina i ne prestaje ceo dan. Toliko od mene.......a vi uživajte

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back