Zdravko Čolić - ma daj čoveče

melita-m

Ističe se
Poruka
2.733
Koje god novine da otvorim, uvek krenem od "zabave" i uvek, ali UVEK je glavna faca Zdravko Čolić, šta radi, gde peva, kako su mu pesme za sve generacije, te traju decenijama, te on je faca nad facama, te romantik....
Gosn.Zdravko je maltene moja generacija, i imam privilegiju ili muku da ga slušam, pratim, šta-god od početka karijere, i reskiraću da me pod oma popljujete ama baš, ali ljudi, on mene neviđeno nervira. Možda ne baš on kao čovek od imena i prezimena, ali me nervira sve što se o njemu piše,a ponajviše njegove pesme.
Od 70 i neke nije snimio ni jednu pesmicu vrednu pažnje, ono što kolko-tolko vredi snimio je pre više od četvrt veka, ali ga narod voli, ma nek' ga voli ko god 'oće, ali mene baš nervira. Večeras, gubim vreme ovde na forumu i ide neka najava ne znam kog koncerta dotičnog gospodina, a najavna pesma za koncert je ono nešto: ti nisi kao moja majka, koja je umela ne znam ni ja šta, baš mi bilo muka da slušam, pa iz čiste muke otvorih novu temu koja će verovatno trajati kraće, mnogo kraće od Zdravkovih "hitova"
Aj me popljujte, ali kreativno;) ne se bunim.

Poslednja izmena:
U Srbiji se jednostavno ništa ne dešava...Nikakvog pravog incidenta koji bi doneo promene na bolje u bilo čemu...Zato se kao i svugde reciklira ali pošto su naši ''pevači'' pravljeni za jednu dve sezone a ne da budu Frenk Sinatra onda reciklaža izgleda još odvratnije.Meni je odvratno sve što se na našoj medijskoj sceni nudi posebno proteklih par godina te zato domaće televiziju radio novine generalno izbegavam...

Generalno ne volim ljude koji puju. :lol:
Stvar ukusa ko sta slusa, ili voli...ja ne volim Pink produkciju-Grand, VB, Farmu, razvode "poznatih" i svu tsl. pompu, i po dnevnim novinama, i na TV-u, ali to ocigledno prolazi, cim se "stanca", ja ignorisem, ne citam, ne slusam...mislim, prije to "upada" u oci, nego Cola...i on bar ima smisla/svrhe da bude "vijest", za razliku od navedenog...

Generalno ne volim ljude koji puju. :lol:
Stvar ukusa ko sta slusa, ili voli...ja ne volim Pink produkciju-Grand, VB, Farmu, razvode "poznatih" i svu tsl. pompu, i po dnevnim novinama, i na TV-u, ali to ocigledno prolazi, cim se "stanca", ja ignorisem, ne citam, ne slusam...mislim, prije to "upada" u oci, nego Cola...i on bar ima smisla/svrhe da bude "vijest", za razliku od navedenog...

A kog to "smisla" ima Čola da bude to što izgleda da jeste, bar kad su mediji bilo pisani, štampani ili bilo koji u pitanju da mi je znati, koji je to "smisao" biti Čola???

Što pljuvati, kad je istina?... Sve što je valjalo je spakovao u prošli vek, i krcka lagano sa par jakih koncerata godišnje. Novi albumi su mu samo izgovor za to.

Mada, sa mnom se neće složiti barjaktarke kojima je pubertet upao u petlju negde krajem sedamdesetih...
On je stvarno u fazonu da je srpski Tom Džons ili Frenk Sinatra...Al to je već širi problem...Ko što su nekada zvali leskovac ''srpski mančester''.Niđe veze.

Back